evet kızlarrrrrr yaklaşık 8 haftalık hamişimPerşembe günü öğrendim çok büyük şok ve süpriz yaşadım daha yeni kendime geliyorum çok hazırlıksız yakalandım aslında henüz böyle bi niyetimiz yoktu ama korunurken de o kadar önleme rağmen hamiş kalıvermişim işte hayırlısı artık zor olacak ama alışırız heralde morale ve desteğe ihtiyacım var kızlarrr :26:
Bu arada çocukların boy kilolarından bahsetmişsiniz batuhanın bu konuda maşallahı var23 kg boyu da 100 cm
günaydın hala regl olmadım.ne hissedeceğimi bilemıyorum kafam karışık.
EVET KIZLARRRRRR yaklaşık 8 haftalık hamişimperşembe günü öğrendim çok büyük şok ve süpriz yaşadım daha yeni kendime geliyorum çok hazırlıksız yakalandım aslında henüz böyle bi niyetimiz yoktu ama korunurken de o kadar önleme rağmen hamiş kalıvermişim işte hayırlısı artık zor olacak ama alışırız heralde morale ve desteğe ihtiyacım var kızlarrr :26:
bu arada çocukların boy kilolarından bahsetmişsiniz batuhanın bu konuda maşallahı var23 kg boyu da 100 cm
günaydın hala regl olmadım.ne hissedeceğimi bilemıyorum kafam karışık.
günaydın canım. çok sevindim hayırlı olsun.insan bu fikre çok alışıyo ama.bende 9. Haftalık hamileyim.çok ama çok zor. Ikinci çocukda çok bulantı olmaz demişlerdi. Ama alakası yok. Kafamı kaldıramıyorum. Ecemde ilgi bekliyo.ama verecek halim yok.çok zor çok.allah yardımcımız olsun
canım bu arada inşallah sende hamilesindir. Yeni bir topik bile açabiliriz:)
Nil ve NESLİHAN ağzınızda demır ya da pas tadı gıbı bişey var mı?
3 haftalık mı?ben de okuldayım şu an burda yapamam ama çıkışta alıcam bı tane yapıcam kafam rahatlasın barı var ya da yok.eğer hamıleysem ben de en az 3 ay söylemeyı planlamıyorum.aslında tam 3 yaş olacaka araları ama ınsan bakıp bakıp kıyamıyorr arada kaynar mı buyuk olan dıye.gerçi ayşe kübra sizinkilerin arası nerdeyse 1 yaş.nasıl gecıyo gunler kıskançklık oluyo mu y ada ılk çocuklar bıraz 2.planda kalıyo mu mecburen?
aa canım sendemi hamilesin hayırlı olsun inşallah vakti gelince sağlıkla alırsın bebeğini kucağına valla alışmaya başladım artık eşim ısrarla istiyo beni de ikna etti sonundagünaydın canım. çok sevindim hayırlı olsun.insan bu fikre çok alışıyo ama.bende 9. Haftalık hamileyim.çok ama çok zor. Ikinci çocukda çok bulantı olmaz demişlerdi. Ama alakası yok. Kafamı kaldıramıyorum. Ecemde ilgi bekliyo.ama verecek halim yok.çok zor çok.allah yardımcımız olsun
hahaha çok güldüm ya doğru valla topik bile açarızzzzcanım bu arada inşallah sende hamilesindir. Yeni bir topik bile açabiliriz:)
yok hayatım ben hamile olduğuma dair hiçbişey hissetmiyorum hatta batuhandada öyleydim şimdide aynen hiç bi değişikliğim yok biraz bulantı dışındaNil ve NESLİHAN ağzınızda demır ya da pas tadı gıbı bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?