sema cım benimkide hep kabızdı şimdi isal gibi 4,5 kez yapıyo dişleri çıkan bebkler isalde olurlar korkma
yok canım ya 4 diş çıktı hiç ishal olmadı benimkiii
düzeldi bugün daha iiydi zaten yarın dr a gidicek bakalım aylık kontrol geldi
valla canım benimkide pek istekli degil başından beri ay 4 aya kadar emsin ay hadi 6 ay olsun derken 9ayı bitti 1yaşına kadar artık sabediyom olmadı kesecem sagmaktan sıkıldım çok az emiyo sagıyorum yeter okdar valla ben elimden geleni yaptım
zaten emdirmezsen süt kesilirmiş yavaş yavaş bide benim arkadaşım ayakkabı boyası sürmüştü 2 günde bıraktılar çocukları hemde deli gibi emiyolardı
valla ben zorla gittiği yere kadar
şimdi bile emerken şarkı türkü oyun cilve yapmaktan ben yoruluyorum
ama 1 damlası bile şifa
emdiği yere kadar
abim 4 yaşına kadar emmiş
anammmmm kıs delimi o çocuğun ağzına zehir koysa daha ii
annem abimi bıraktırmazmış da bana hamiş kalmış eşşek ben annemin karnındaykende emmiş danaaaaaabilmiyorumkismileohaoldumsmile
annem baharat koymuş kimyonmu dedi biber mi dedi jhatırlamıyorummsempatiksalakcinni
aynen canım valla neden böyl bilmem gerçi istanbul buluşması var 20 martta bakalım bnde gitmeyi düşünüyorum üşütmem teyzesi merak etmekaydirigubbakcemile2
ah istanbul doğduğum piştiğim yer
pis kokusuna hasret kaldığım kalabalığını trafiğini kargaşasını gürültüsünü özlediğim yer
en ii dostlarımı aşkım için bırakıp gittiğim yer
memleketim güzel yarim istanbullllll:gitme:
ben olsam herkesi zorla getirirdim buluşmaya ah ah ahkaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile