• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı geceler güzel anneler ve bebeklerı..kızım hasta oldu.misafır geldı mısafırn oglu grıptı elıf sımayın dıbınden ayrılmadı ve onada bulastırdı.
elıf sımay ıkı gun ateslendı huysuz gözlerı kıpkırmızı burnu falanda akmıyor .bogazlarında ıltehap yoktur ınsallah.allah bebelerımızı hastalıklardan korusn ıkı gunde süzüldü yavrucagım.
neyse ben yatayım simay uyanmadan.sabahın ılk annesıne günaydııııınn .)
geçmiş olsun canım işte nekadar korusanda olmuyo gelenede yaklaşma diyemiyosun
tatlım migrosta bi ara indirimdydi 45 di sanırım bende almıştım.
gayet kullanışlı ben hala kullanıyorum
sagol canım

ayyy kızlar
benim oğlan çok huysuz bugün en son akşam 10 da süt içti okadar saat 8,30 hala yok
bakalım ne zaman içecek dişten midir acaba
canım diş geliyodur üstler çok zor
günaydın kızlar
alhancım geçmiş olsun canım
günaydın canım

günaydın kızlar
hasata bebişlere cok geçmiş olsun buhar makinesi bende mi alsam ki dedim doktorumuza sorduk tavsiye etmedi çok kullanımda astım yapıyo dedi ne kadar doğru bilmiyorum tabi bizim burası temiz hava 3 tarafımız orman 1 taraf deniz sanslıyız bakalım
allaah insanın kafası karışıyo ne yapcaz lşimdi
Kızlar günaydın, alıntı yaptım bir sürü oldu
bende hepsine birden yazayım dedim, sayfalarca alıntı okumayın, öncelikle bize geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim

Bir sürü bebişte hasta olmuş, geçmiş olsun hepsine , çabucak iyileşsinler inşallah
buhar makinesi bende kullanıyorum çok iyi gerçekten , sürekli çalıştırmıyorum ama
bizim doktor alın dedi bizde aldık :) ama bende astım var ,benim bile nefesimi açtı, zararı olacağını sanmıyorum,

Hülyacım neresiy diye konuşuyorsun ya hangi yörenin konuşması bu? sakın yanlış anlama merak ettim

Aşk kırıntısı sizinde yeni incileriniz hayırlı olsun

Bugün bütün bebekler uslu dursun, mamalarının hepsini bitirsin
Çalışan annelerede kolay gelsin
Görüşmek üzere...
canım ben bartınlıyım geliyon gidiyon tarzı konuşulur koca bartınlıyım ben :dance:

gunaydin kizlar nasilsiniz hasta olan bebeklere gecmis olsun benim oglum cok sukur iyi oglum artik kanepeler tutunup kalkiyo adim atiyo cok korkuyorum yanliz burakamiyorum artik dusecek diye geceden beri kulaklarini kasiyo galiba 5. dis geliyo bugece uyutmadida butun gece huzursuzdu
mafoldumben
maşşlah yavruya geçmiş olsun canım
Neyse kızlar benİm oĞlanın ateŞİ dÜŞmÜŞ Çorbasını da İÇmİŞ ŞÜkÜr
filiz ateşmimi çıktı inş diştendir geçmiş olsun canım
VALLA CANIM BİZİMKİ DE DİŞTEN MİDİR NEDİR ÇOK HUYSUZ YAsenağlama
diştendirya üzülme
ahh bu dişler mahvediyor yavrucakları bütün düzenleri bozuluyo
aynen canım
emelcim öyle alışırsa ileride zor ayırırsın yanından canım. aman başını yüksekte tut emzirirken yatarak emzirmede orta kulak iltahabı yapıyormuş 45 derecelik acı olmalıymış dr öyle söylüyor
evet bende öyle biliyorum
yumurta haftada en az 4 kere yemeleri gerekiyomuş ben gün aşırı veriyorum beyin gelişimini çok etkiliyomuşş ben küçükken günde 2tane yermişimmm
gün aşırı verinkızlar hergün yumurta çok gelir
selam herkese biz şimdi dr.dan geldik kontrole gitmiştik kızımın kulak iltihabı geçmemiş 2 hafta antibiyotik kullandık kbb doktoruna götürün dedi bakalım yarın götürcez canım çok sıkıldı ya niye geçmedi ki?burun akıntısı olunca heralde geçmedi dedi dr. biz de buhar makinesi kullanıyoruz ama sürekli açık kalması ciğerleri üşütürmüş dr. da sabah öğle akşam azar azar yapın dedi zaten.
raporum bitti birazdan okula gidicem of çok zor ya alışmıştım kızımı tekrar bırakıcam neyse hadi bay
geçmiş olsun canım kulak iltihabıda zor çabucak geçmiyo işte
benim zilli kahvaltıyı ayrı yiyor.. karışık sevidremdim hiç.. ne zamandır ayrı yediriyoruz.. bir yumurta sarısı hergün veriyorum ben.. biraz peynir.. pekmez.. ve ıhlamur çayı biraazda.birde bazı ayva reçeli veriyoruz oınuda seviyor ziili maşa:))
maşşlah ne güzel benimkide ayrı yese keşke
cnm çok gecmş olsun kulak intabı yemek yerken felan oturtarak yedir yada emzirirken ondan kaynaklanıyo diye biliyorum bizhiç yaşamadık inş yaşamayızda çok geçmiş olsun cnm kolay gelsin çok zor bırakıp gitmek
evet canım oturu vaziyette yesinler artık
öylemi ayşecim.. bende çok zülüyprum ya.. gelişim büyüme zamanı şimd. yemeyince çok üzlüyorum ben ya. sizde öylemisiniz.. ağlıyorum mahvediyorum kendimi:((
evet canım benimkide hep aynı zorla yiyo demin zorla yedirdim kahvaltıyı
olympos geçmiş olsun canım.emelcim yusuf kayrayada çok geçmiş ol
ben hergün yumurta veriyorum ama benim tontiğin göbeğinde isilik gibi şeyler çıkmış.Acaba yumurtayı hergün veriyorum diye mi emin olamadım.Gerçi gece vardı.Gündüz sönmüşler geri maşallah.

bide benim zaten sütüm az bide 100 ml den fazla süt içmiyor benim kız fazlasını verdin mi reddediyor diliyle itiyor.Kendilerine yetecek kadar alıyorlar sanırım

ben artık anne sütüne takılmayı bıraktım.9 aydır aman az geldi aman yetmedi sütüm kesilecek çocuğum hasta olacak diye aklımı yitirdim

şimdi bakıyorum mama yiyen çocuklar var ela gibi maşallah gelişimi de iyi.Artık süt giderse mamayla devam edicem ne yapayım.

evet canım bende 2,ayından beri zorla emiyo 2,3dakka emmediginde sagıyodum artık çok sagmıyorum emerse emiyo aa yeter artık stres olduk iyice yumurta yapıyodur gün aşırı ver canım

Kızlar benim oğlumda yoğurt yemiyor, 20 gündür falan vermiyorum, çorbasını verdim onuda istemedi. Peyniride sevmiyor, ne yapıcağımı şaşırdım, Çorba, kivi ve muzla karnını doyuruyor, kahvaltıdanda bıktı.Diş çıkarıyor diye üstelemiyorum.
ya benimkide peynire ögürüyo yogurduda kaçgündür yemiyo dün pekmez koyup verdim
Anladım tatlımyerimseniben

İsim neydi canım

hülya canım senin

kızlar naber bakalım oğluşum hala iyileşmedi iştahı gitti çocuğumun kemk suyuna çorba yapmıştım içmedi şimdi en sevdiği sebze püresini yapıyorum düdüklüde şu an kereviz lahana havuç yer elması patates sarımsak kıymamafoldumbenişte buna bayılıyo benim sıpasırnaşık şey

anladım canım.. sorma ya benimkide yle..çok iştahsız.. çorbayı çok seven çocuk onu bile yemiyor:((emiyor ama sütümde aksi gibi azaldı:(
biberonda sevmeyen bir çopcuk.. ne yapalım öyle böyle büyücekler herlalde.. bende çok takıntılıyımmmı ne:(

canım üzlme su iç bol bol bolbolda emdir glecektiremdirdikçe buralar hepsi aynı artık büyüyolar kendileri nekadar yiyecekelrse okadar yiyolar dişlerdede yemiyolar

kızlar naber bakalım oğluşum hala iyileşmedi iştahı gitti çocuğumun kemk suyuna çorba yapmıştım içmedi şimdi en sevdiği sebze püresini yapıyorum düdüklüde şu an kereviz lahana havuç yer elması patates sarımsak kıymamafoldumbenişte buna bayılıyo benim sıpasırnaşık şey

cnm inş biran önce iyleşirsiniz kış bitsede hastalıktan kurtulsa yavrularımız

ya benimkide peynire ögürüyo yogurduda kaçgündür yemiyo dün pekmez koyup verdim

hülya canım senin

Memnun oldum bende Ayşe.:1hug:

lahana gaz yapmıyormu, ben hiç vermedim, bir keresinde portakal suyu vermiştim sabahı sabah ettik. Sarımsakta vermedim hiç.
Soğanlı çorbalara bayılıyor benimki, şimdi mevsmiyken pırasa koyuyorum.

ben geldim eşiim gtti kız uyuyor
h.g canım

ah yavrum benimkide aynı sabha igne yedik yine akşmma var yarın sabh var bitiyo ilaç da içiyoz bakalım ne olacak inş çabuk iyileşirler benimkide sabah kahvaltıyı yemek istemedi şırıngayla sıktım kaşıgı hiç almıyo ite kak yine şırıngayla veriyom oda olmasa işim zor

bende memnun oldum canım

lahana gaz yapmıyormu, ben hiç vermedim, bir keresinde portakal suyu vermiştim sabahı sabah ettik. Sarımsakta vermedim hiç.

lahana bende hiç vermedimde karnıbahar filan işte portakalsuyu çok verdim allaha şükür bişey olmadı ya ama nezmandır arada yüzü kızarıyo geçiyo sonra portakalsuyundanmı dedimyok vermiyorum nezmandır nden anlamadım

Bende bu sabah çok fena nezle oldum, burnum akıyor, merte bulaştırmaktan korkuyorum, emzirdiğim için ilaçda alamıyorum, nane limon içiyorum evi havalandırıyorum.

Burada çok yağmur var. Dışarıya çıkıcaktım ama vazgeçtim.

Kızlar çorbalarına et balık tavuk hep koyuyormusunuz, doktorun biri her çorbaya 1 kaşık kadar kıyma koy demiş ama bana ağır gelir gibi geliyor, eski mahallemizde bir kadının çocuğu olmadığı için evlatlık aldı ve çocuğa iyi bakıcam diye ne varsa yedirdi ve çocuk çok vitamin aldığı için hasta oldu doktoru uyarmış çok fazla yumurta verme diye. Çok takmıyorum ben artık, evde ne varsa onlardan yiyor, üstüne düşmüyorum, 2-3 gündür kahvaltı yapmıyor hiç zorlamıyorum.

eminecim inşallah canım şu kışı tam atlatsak rahatlıcaz sanki
ayşecim yok canım bizim gaz problemimi hiç olmadı
lahana karnıbahar hep veryorum çok yararlı ama biliyosun bu sebzeler sarımsak desen doğan antibiyotik çok yararlı soğanda atıyom yemeklerine taze soğan kuru soğan

bizde bugün işte sabah 8kaldırdım emdi sonra igneye getridim saglıkocagına ordan geldik uyudu 12de kahvaltı verdim oynuyo şimdi uyurdu normalde uyumayacakmış inat ediyo bende çeyımı içiyorum gelin içelim kızlar ah şu havalarda bi düzelmedi ya bügün güzelde offff yaz gelseya artık

bende karnıbahar verdimde sabaha kadar ağladı yavrum portakal kivi dr 1 yaşına kadaryasak dedi

geçmiş olsun ayşe
benimkide yogurt yemiyodu nezmandır şimdi meyve yemiyo aman ne yapayım önceden mammada veriridim emdiriyotrum yeter çok sıkmamak lazım zaten artık fazlasınıda istemiyo

ah benim kızımda maşşlah beya hızlandı buaralar yürüteçle heryeri geziyo çok agırdıda alkışyap kızım deyin ce yapıyo çok seviniyorum ya

ayşecim ben koyuyom kıyma veya et mutlaka tavuk vermiyorum tavukların hepsi hormonlu zaten ancak organik tavuk bulursam koyuyorum biliyosunuz tavuktaki hormon göğüsleri etkiliyo oğullarımızın kocaan göğüsleri olur allah korusun:CüvCüv:tavuk vermiyorum yani canım

Back
X