hhehe ben sana söyliyimmi nasıl becerdiğini hani yürütecin üst kısmın altkısmın bağlayan yanlardaki çapraz demirler varya oraya ayaklarını basıp kendilerini yukarı kaldırıp aşağa sarkıyorlar ve hoppp aşağı kayıyorlar yani eylül öle yapıyor ben 1haftadır yürütece koymuyorum ,
eylül duvardan tutunup kalkıyor duvardan tutuna tutuna evi geziyor ,şimdide düşcek diye yanından ayrılamıyorum
of hülya offf bize durdurak yok
Canım çok geçmiş olsun, bende eline bisküvi falan veriyorum, artık daha dikkatlli olurum
Allah korusun yavrularımızı
Resimlerine de bayıldım çok tatlı maşallah Eylül hanım
evet şimdi gördüm tayininiz çıkmış hadi bakalım hayırlısı olur inşallah canım
eee heralde doğurcaz ayıpsın :)))
bende 1 büyük 1 küçük hurç dolusu küçülmüş var hepsi yepyeni evde giydikleri neysede gezmeye giderken giydiği salopetler ,pantolon ve elbiseler gıcır gıcır diyorumki yazık bu kıyafetlere valla 2.de kız olsunda bunları giysin bari :))
aynen 40dkdır uyuyor şimdikalkar
İkinciler değişik olursa kıyafetleri değişiriz kızlar :)
bende de erkek kıyafeti yepisyeni bir sürü var , şu vakumlu torbalardan alıcam , kullananlar çok memnunmuş
kızlar amma çok kaynatmışsınız öyle seda sarımaşşalah kızna
kilo konusuna girmişsiniz bizde ayın 4 de 11 gircez ama 10 anca varızdır ela 1 aydır yürüyoruz
5 dakika durmaz o harakete zayıflamadığına sükrediyorumdr kilosu gayet iyi dedi takmayın kızlar kiloyo çok sağlıklı olsun yeter yürüyince emekleyince kalmaz kilo felan
Maşallah canım Elaya , bizimkide yakında yürücek galiba, adım atmaya başladı kendi kendine
Kızlar...
geçmişe bakamadım...yarın bakarım artık...
dün dr a gittik ... şükür hastalıktan eser kalmamış...
ben bu ay diş,hastalık derken kilo almamıştır diyodum ama az da olsa almış 9560gr boyda 76 cm olmuş...
bugün oyun grubuna gittik...çok güzel geçti...tavsiye ederim...
öptük hepinizi ve bebişleri....
iii geceler , tatlı rüyalar...
Maşallah batuşuma
günaydınnn
çok kötü bi geceydi 6 ya kadar hiç uyutmadı ece çığlık attı hep kesin diş çıkartıcak 6 dan sonra babasına verdim de uymuşum biraz
günaydın kızlar
of be bukız beni deli edecek mızırdanıp duruyo yatırıyom uyumuyo
nesli geçmiş olsun canım
Diştendir kızlar, calpol verseydiniz , ağrısını alır, rahat uyur kuzular..
Mert emekliyor kızlar, tokamı yere koymuştum eline almasın diye ona çorba yaparken emekleye emekleye gitti aldı. Yürürkenki halini görmek çok zevkli olacak.
Maşallah canım mert beyimize
kızlar aranızda yapan vardı.bal kabağı aldırdım eşime bugun.çorbası nasıl yapılıyo yapayım ben de kızıma.
ben bulgurla yapıyorum canım severekte yiyor,
parçalara bölüp tencereye koyuyorum kabakları, birazda bulgur, göz kararı hepsi
üstünü geçecek kadar su, kısık ateşte pişiriyorum
yumuşayınca zeytinyağı döküp blendırdan geçiriyorum
kalan kabakları buzluğada atıyorum kabaklara çok oluyorya aklınızda olsun,
birazınıda tatlı yapıyorum :)
never pınarın bebek sütü var onu denesene benim kızım bi ara içiyodu onu şimdi içmiyo inek sütü içse vericem valla aptamilde gdo vardı yoktu derken içiriyoruz ama sağlıklı bilmiyoruz.bizim doktorumuz 11.ayda inek sütüne başlayabilirsiniz demişti ama ben daha önceden verdim ki tadına alışsın çünkü mamaya alıştı mı sütü içmiyolarmış .ve bizimkisi içmiyo inşallah süte alışır
Bizde inek sütüyle büyümüşüz canım, eskiden devam sütümü vardı
Kızlar son iki sayfayı okuyabildim sadece
bu haftasonu maşallah çok konuşmuşsunuz, bizim evdeki bilgisayar bozuldu yusuf kayra aça kapaya bozdu
yok yee masraf çıktı yenisi alıncak