nasılsınız fıstıklar bakıyorumda yazamıyorum yazda geldi  bide taşınma telaşı hayırlısıyla su taşınmayı haletsek rahatlıcam aslında tasınma dışında ela yoruyor beni ne yemek yiyor ne söz dinliyor tam bir fırlama oldu cıktı başımıza bu arada cişimizide öğrendik maşşalah söylüyor dışarı cıkarken bağlıoyordum 2 gündür onuda kestim biraz dışarda zor olcak canı sıkılınca ciş diyor hemen wc arıyoruz direk salıyoruz neresi uygunsa cok komik elimde klozet aparatı ay cocukla inş bu dönemleride atlatırız sizin nasıl gidiyo kızlar zor bir dönem gerçekten ama sabır gerekiyo cokk 
uyumaya değinmişsiniz ela yerine göre tek yerine göre ben salayarak uyutuyorum özellikle dışada misafirlikteysek tek uyumaz öğlen felan her cocuk bir değil işte yapı
ayşecim gecmiş olsun cnm inş cabuk atlatırsınız
herkesi öpt

uyumaya değinmişsiniz ela yerine göre tek yerine göre ben salayarak uyutuyorum özellikle dışada misafirlikteysek tek uyumaz öğlen felan her cocuk bir değil işte yapı
ayşecim gecmiş olsun cnm inş cabuk atlatırsınız
herkesi öpt

neyseki çabuk alıştı senin dediğin gibi çok heycanlanırdı ama artık öyle kolay geliyoki çiş tutması valla ucuna gelmeden söylemiyoo
neyseki çabuk alıştı senin dediğin gibi çok heycanlanırdı ama artık öyle kolay geliyoki çiş tutması valla ucuna gelmeden söylemiyoo neyse  allah herkeze sabır versin
neyse  allah herkeze sabır versin

(
(