- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben meyvede yemyiorum((bir ara yiyorudm.. çilek isityorum alıp iyiym diye korkudan yemyiroum.. çocukda leke meke olur diye
(
kilo derdinden fındık fıstık cevizide bıraktım. ama alığ yiiym gene.. az az:))
slm yokya o ilk zmanlar aş yererken oluyo canım yesen istedigini ben omega3 ilacı verdi doktor onu içiyorum
dogumlarınız belli oldumu kızlar
öyledir demii.bende bir vitamin hapı bir kan şurubu birde 15 günde bir b 12 iğne oluyorum başka ilaç yok olmasımı lazım acaba daha
sata göre 8 hazirandı.. ama bana o tarihte olcuak giibi gelmiyor nedense.. ilk kızımda 1 hafta sonra gelmişti:))
anam benim ilaçlar çok ya vitamin di kan ilacıydı kalsiyumdu magnezyumdu omega 3 işte şimdikan ilacını doktor 2 ye çıkardı ama ya bana dokunuyo zaten kan ilacı isal yapıo 2 tanweiçiemiyecem galiba
anam benim ilaçlar çok ya vitamin di kan ilacıydı kalsiyumdu magnezyumdu omega 3 işte şimdikan ilacını doktor 2 ye çıkardı ama ya bana dokunuyo zaten kan ilacı isal yapıo 2 tanweiçiemiyecem galiba
canım ben güdüz merdivenden düştüm eşimde görevliyde di akşam gelince hadi dr a gidelim bakalım dedi.akşam bursaya gitmek için yola çıktık ve o tahlizsiz kaza oldu.gece hastanede kaldık bugün geldim şimdi biraz daha iyiym canım