• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

ben meyvede yemyiorum:(((bir ara yiyorudm.. çilek isityorum alıp iyiym diye korkudan yemyiroum.. çocukda leke meke olur diye:((

slm yokya o ilk zmanlar aş yererken oluyo canım yesen istedigini ben omega3 ilacı verdi doktor onu içiyorum

sorma canım benimde erik istyo karpuz ama yetişmiyecek hamilelige erik varda dahayenyeni pahallıdır galiba

aslında bende öyle düşünüyorumda.. ne bilşyim genfde içim rahat etmiyor:((çilekde çok kalsiyum varmış hem:))sevmeye çok severim çileği:))

ya kızlar ne öle leke falan canınız ne çekiyosa yiyin aklınızda kalmasın midenizde kalsın bişecik olmaz kışın benim yediğim muzların hatti hesabı yok kabız bile olmadımm öle ttatlı istiyoki canım bazen kendime helva kavuruyorum düşünün yani sadece makarna pilav ekmek hamurişi yok o kadar ama ekmek yiyorum azcık da olsa sonuçta onda da kalsiyum varrr

geçen tvde duydum ne kadar doğruysa eriğin kilous 75 tlmiş bilmem ne kadar doğru.. biri dedi ama kimdi ahatırlamadım şimdi:((yuhh dedimmm.. Alla'tan benim aklıma bile gelmiyor.:))

sata göre 8 hazirandı.. ama bana o tarihte olcuak giibi gelmiyor nedense.. ilk kızımda 1 hafta sonra gelmişti:))

öyledir demii.bende bir vitamin hapı bir kan şurubu birde 15 günde bir b 12 iğne oluyorum başka ilaç yok olmasımı lazım acaba daha

anam benim ilaçlar çok ya vitamin di kan ilacıydı kalsiyumdu magnezyumdu omega 3 işte şimdikan ilacını doktor 2 ye çıkardı ama ya bana dokunuyo zaten kan ilacı isal yapıo 2 tanweiçiemiyecem galiba

kızlar ben günde 2 tane sıvı kan ilacı 2 tane calsiyum sandoz bi de mide yüzünden gaviscon içiyorum ben gebeliğimin başından beri hiç vitamin kullanmadımm sadece folik asit ve progestan kullandımmm allaha şükür ki şu an gayet iyiyim ama bebişim nasıl onu bilmiyorum o da ii sanırsam içimde kıpır kıpır kıpraşıyo miniğimmm

sata göre 8 hazirandı.. ama bana o tarihte olcuak giibi gelmiyor nedense.. ilk kızımda 1 hafta sonra gelmişti:))

canım senin sat kaçki bundabi yanlışlık var aramızda bigün var gibi görünüyo 2 haziranda doluyo sata göre senin 1 haziran olması lazım bana da mayısda olur gibi geliyo

anam benim ilaçlar çok ya vitamin di kan ilacıydı kalsiyumdu magnezyumdu omega 3 işte şimdikan ilacını doktor 2 ye çıkardı ama ya bana dokunuyo zaten kan ilacı isal yapıo 2 tanweiçiemiyecem galiba

ooo senin bayağı varmış.kan ilacı içilmiyo ya resmen kan içiyormuşum gibi geliyo bana

canım kan ilacı bana da ishal yaptı ilacı değiştirdik değişen bişey olmadı hala ishal yapıyo 2 doza çıkarttık aynı devam yani azalma ya da artma olmadı korkmadan güvenle kullan kansızlık ii değil doğuma kadar normale gelmesi gerekiyo

canım ben güdüz merdivenden düştüm eşimde görevliyde di akşam gelince hadi dr a gidelim bakalım dedi.akşam bursaya gitmek için yola çıktık ve o tahlizsiz kaza oldu.gece hastanede kaldık bugün geldim şimdi biraz daha iyiym canım

canım çok geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakanız varmış.dün elektrik gitti sonrada toplantı vardı akşam daha yeni bakabildim.
Bu arada eşinin adı murat mı?

Back
X