• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

canım kan ilacı bana da ishal yaptı ilacı değiştirdik değişen bişey olmadı hala ishal yapıyo 2 doza çıkarttık aynı devam yani azalma ya da artma olmadı korkmadan güvenle kullan kansızlık ii değil doğuma kadar normale gelmesi gerekiyo

gerçektenmi ya herkezi kabız yapıyomuş ben 3 kele degiştirdim yinede isal yapıyo sanada gaz yapıyomu çok karın agrısı filan

bende ferrum kullnaıyorum demir için.. bana yan etksii olmadı şükrüler oslun.. eskidende çok kullnadım.. bende kansızlık varda hep((

gerçektenmi ya herkezi kabız yapıyomuş ben 3 kele degiştirdim yinede isal yapıyo sanada gaz yapıyomu çok karın agrısı filan

bana bişey yapmadı yada ben hissetmiyorum.günde 1 aldığım için belki farketmiyorumdur . 2 alınca belki etkisini daha belirgin gösterir

neyse kıslarr.. bende çıkyimde bişiler yiyim bebeiş acıktı herlade içerde kıpraşıyor..doyuruyim meleğimi:))göürşüz gene sonra:))size iyi sohbetler..

yok canım benim 1 kele bilw içince öyle yapıyo 3 aydan beri isalim ama kanımda az oldugu için mecbur içiyorum ama çok gaz sorunum oluyo bazen migdemde ki gazdn uyuyamıyorum ne yapaılım biraz daha çekecem

Günaydın arkadaşlar nasılsınız.her zamanki gibi yorgun ve bel ağrısıyla uğraşıyoruz.
Ama içimiz kıpır kıpır oğlumla anneanneye gideceğiz.çoz uzun oldu bu defa kurban bayramında görüşmüştük en son.
Birde aynı doktora gittiğimiz arkadaşım vardı sabah 6 da hastaneye gidip ağrıkürü vereceklerdi olmuş doğmuş olması lazım bebişin.ama biraz daha bekliyeyim diyorum ama kendimmiş gibi heyecan yaptım.normaldede merak ederdim ama şimdi kendimde aynı durumda olunca süper heyecan yaptım.

yok canım benim 1 kele bilw içince öyle yapıyo 3 aydan beri isalim ama kanımda az oldugu için mecbur içiyorum ama çok gaz sorunum oluyo bazen migdemde ki gazdn uyuyamıyorum ne yapaılım biraz daha çekecem

evet ya az kaldı sayılır ama en zor zamanlar olucak.bebişlerimiz için katlanıcaz.bundan sonra yuvarlana yuvarlana gidicez herhalde artık her yeresırnaşık şeysırnaşık şey

Günaydın arkadaşlar nasılsınız.her zamanki gibi yorgun ve bel ağrısıyla uğraşıyoruz.
Ama içimiz kıpır kıpır oğlumla anneanneye gideceğiz.çoz uzun oldu bu defa kurban bayramında görüşmüştük en son.
Birde aynı doktora gittiğimiz arkadaşım vardı sabah 6 da hastaneye gidip ağrıkürü vereceklerdi olmuş doğmuş olması lazım bebişin.ama biraz daha bekliyeyim diyorum ama kendimmiş gibi heyecan yaptım.normaldede merak ederdim ama şimdi kendimde aynı durumda olunca süper heyecan yaptım.

günaydın iyi yolculuklar.bizde o günleri görürüz inş allah nasip ederde.

öyledir demii.bende bir vitamin hapı bir kan şurubu birde 15 günde bir b 12 iğne oluyorum başka ilaç yok olmasımı lazım acaba daha

yok be güzelim ne olacak bende sadece demir hapı alıyorum her sabah. Elevit kullanıyorum haftada 2 gün sadece.tabiki her doktorun yoğurt yemesi farklı .

offf ya canım çok sıkıldı sabah sabah...
hastaneye patoloji sonucumu almaya gittim, hani göğsümden kan geliyodu ya, hala geliyo.. Benim gittiğim doktor yokmuş ağzı olan ama dili olmayan bi doktor vardı. Sonucu verdi 6 ay sonra kontrol dedi. Doğum sonrası ne olacak ne bitecek bilmiyoruz tabi..
Kendi doktorum da yoktu, ona da soramadım. Bir aylığına Çayyolundaki hastanede olacakmış. Ya tam benim doğum esnasında da yurtdışı, geçici görev seminer falan olursa. Böle şeyler nedense son anda belli oluyo hep..

hastaneye patoloji sonucumu almaya gittim, hani göğsümden kan geliyodu ya, hala geliyo.. Benim gittiğim doktor yokmuş ağzı olan ama dili olmayan bi doktor vardı. Sonucu verdi 6 ay sonra kontrol dedi. Doğum sonrası ne olacak ne bitecek bilmiyoruz tabi..
Kendi doktorum da yoktu, ona da soramadım. Bir aylığına Çayyolundaki hastanede olacakmış. Ya tam benim doğum esnasında da yurtdışı, geçici görev seminer falan olursa. Böle şeyler nedense son anda belli oluyo hep..

geçmiş olsun canım.inş herşey yoluna girer. tabi kendi doktorunla görüşsydin daha iyi olurdu ama ne yaparsın benimkide öyle sürekli biyerlere gidiyo benim işim olduğu zamana denk geliyo.herşeyin hayırlısı

pazartesi dört boyutluya gircez ,damarlarına bakçaklar direnç olabilirmi diye, 160 tl alcaklar
siz dört boyutluya ayrıntılıya girdinizmi? Bizden fazla paramı istediler acaba?
Kimse yok şu an ama sabah okuyup birşeyler yazarsanız sevinirim
benim pek aklım başımda değil şuan biraz dinleneyim , iyi uykular hepinize

canım az öncede ilaçlarla ilgili yazdım her doktor farklı işte.ben medikalde murat arslan a gidiyorum.her defasında önce 2 boyutluda kiloya boya kalp atışlarına kafa çapı vs.gibi ölçümleri yapınca.hemen 4 boyutluyla bakıyor.uygun fotoğraf yakalyabiliyorsa fotoğraf çekiyor.eline ayağına pipisini her defasında görüyoruz.ayrıca para ödemiyoruz.

sıkma canını nazcım merak etme korkulacak bişey olsaydı panik yapardı demekki korkulacak bişey yok.Genede sen içinin rahat etmesini istiyorsan başka bi doktorada göster.Doktor işi şans bence bakalım inşallah hepimiz hayırlısı ile doğumlarımızı kendi doktorlarımızda yaparız inşallah.

Back
X