2009 Haziran Anneleri!!

slm kizlar naber ins herkez iyidir, ya kizlar bisi sorcam bu konu bikere daha olmusdu galiba ama hala anlamadim.simdi ben 28 haftalik olduguma göre 7 ayimi doldurmus olmam gerekiyo ama 40 haftaya hesaplayinca daha 12 haftam var 12 hafta demek 3 ay var, 7+3 dersenis edeer 10 ay ....
ya gebelik süreci 9 ay 10 gün deyilmi .benmi yanlis hesapliyiom , simdi benim daha 3 ayim i var

emelcim zaten msn de görüyorum annemleri de çok uzaktalar çok . biraz daha iyiyim sagol

34. haftada 8. aya girilmiş oluyo kızlar 38 ile 39 hafta 9. ay dolduruyoz ve on günlük son demler baslıo

Son düzenleme:
günaydın canlarım biz geldik kafaltımıı yaptık buğün hava çok güzel burda arabamız olsaydın gezmeye giderdik ama 1aya anca çıkarmış.
ayşecim kıyamam sana babası sizin için çalışıyor bak azlakdı ceylinin geldikten sonra herşey çok güzel olcak
emelcim nasıl oldum tansiyonun normaldir umarım.takma kafana okadar 4d de herşey çok güzel çıkacak.
semoşum gözün aydın annen gelmiş azda olsa gördün yüzünü negüzel bende çok özledimmmmmmmmm ya oturup ağlıyorum zaman zaman.

Son düzenleme:
ayecim ben bu arabayı gördüm alışveriş merkezinde sürdüm çok hafif hoşuma gitti ama adam yatma pozizyonu yok dedi yani arkaya yatmıyo.oyüzden vaz geçtim bilgin olsn canım

Son düzenleme:
Havvacım canım benim şimdi bende seni düşünüyordum, nasılsın? dinlendinmi biraz, Allah beterinden korusun, bişeyler verseydin birine, annem kaza falan olunca ekmek soğan verirdi, önlermiş daha kötüsünü
Ben iyiyim şükürler olsun tansiyonum normal çıkıyor iki gündür, magnezyumu sabah akşam iç dedi melike hanım , baktım araştırdm yüksek tansiyonu önlüyormuş, bilseydim daha önceden içerdim, eski doktorum hiç bunları söylemedi bana

acaba ayrıntılıda cd verirlermi , benim oğluşumun daha hiç videosu yok

bana vermişlerdi sende iste verirler heralde.ben 3 aydan beri calsuyum candoz kullanıyorum evt önlüyo tüh bilseydim sana da hatrlatırdım bide balık hapı içiyorum ben hergün 1 tane beyin gelişimi için benim dr verdi. yani ben gün de2 tane demir hapı 1 tane balık hapı 1 tane elevit 1 tanede calsuyum içiyorum bak sana bebeğime 28+4 teyim kızım maşşallah 1600 olmuş. vitaminlerin etkisi var bence bebek bgelişiminde

ben bir tane gynoferon, bir calsiyum sandoz + c vitamini alıyordum şimdi doktor calsiyum + d vitamini yaptı, magnezyum sabah akşam oldu işte, balık kendim yiyorum haftada iki gün yemeğe çalışıyorum
bende 4 . aydan beri alıyorum canım ama toz magnezyumu iki akşamda bir alıyordum, işte melike hanım arttırdı, birdahakine balık hapını sorayım

aysecim araba cok kullanisli ve rahata benziyo. yanlis zuzunun dedine göre yatma posisiyonu yokmus bhence dikkate al derim-

havacim canim cok cok gecmis olsun .verilmis sadakanis varmis canik.allah korumus sizi

ayecim ben bu arabayı gördüm alışveriş merkezinde sürdüm çok hafif hoşuma gitti ama adam yatma pozizyonu yok dedi yani arkaya yatmıyo.oyüzden vaz geçtim bilgin olsn canım

öylemi özelliklerinde yazıyodu hafif olması çok hosuma gitti bide katlanınca hiç yer kaplamıyo yatmıyosa bende vazgeçerim bi kac model daha var baktıgım ama pahalı ya bilmiyorum mantıklı mı okadar para vermek kızlar sunu begendim bide
Hepsiburada.com : FARLİN FULL AMORTİSÖRLÜ GÜVENLİKLİ BEBEK ARABASI | Bebek & Çocuk

Ayşecim sırtı yatmayan sakın alma kuzenim yaptı aynı hatayı ve yepyeni arabayı vermek zorunda kaldıı

Emelcim,havvacım,nezaketçim selam canlarım..
Havvacım nasıl oldun tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…