2009 Haziran Anneleri!!

didocummm
arkadaşının yapısı daha farklıdırrr öledirr karnııı
her bebekde farklı olurmuşşş kimi tembel etmezmişş harekett
boşver sen düşünme bunlarııı

didocum ic karni genistir...
ne guzel yirtilmaz catlamaz iste

benimm gözlerrr kapanıoo kızlarrr yatıyorummm
ii gecelerrrrrrr öptümmmm

iyi gecelerrr minikkuşlarrımmm vee annişleriii bizde uyuyoz oğlişimle zaten hepinizi öptüükkkk:a015:

ben gitmedim götürmediler benii orda bişey olsa dr a nesıl gitceksin diye almadılar annemler eşimde pek hevesli değildi zaten gittiler köye annecim oğluşumun çeyizlerini getirmiş bi ara çeker koyarım koca bi hunç moralim bozuldu bu oğluş bi doğğsun bak nasıl heryeri sürüklücem peşimden alıp alıp gitcem annemlere neyse çok özlemişim bana gelcekler gitmeden belki kalırlarr hiç sevmezler ama dışarda kalmayı

nese daha kimse gelmemiş bende yazim de sabah 6 da geldiler az önce gittilerrr bende eşimin yanına terasa çıkıyorum öptüm sizi

kizlar elinizi cabuk tutun 2010da yine karniburnunda bulusmak uzere inssss
ben kesin kararliyim 210da yaza dogru tekrar hamis olmak istiyorum
burda bulusalim:roflol::roflol:kimse ekmesin:roflol:

Özlemcim naptın canım ya seri üretimemi geçtin 2009 da hamile 2010 da hamileee sırnaşık şey

Günaydınn tombiklerim, Herkes iyimi? Nabersiniz ?
Herkes uyuyormu ne, tabi gece 2 lere kadar konuşursanız uyanamassınız
Ben kalktım duş aldım ama sanki hala uykum var benneyaptımki

Semoşum koyarsın anneannesinin aldığı cicişleri
Allah kavuştursun tekrar , o kadar görmek bile iyi gelmiştr kuzum

evetya yeter tabi ben 8 aydır gidemiyorum ailemin yanına hamileyim diye gelme arabaya binme diyolar ne yapalım dogdunlar saglıkla gideriz az kaldı artık dayanalım

şeker kız sen yine iyi dayanıyon ben bi uynadımmı okadaraçıkmış oluyorumki dayanamıyorum afiyet olsun

slm kızlar nasılsınız ben hiç ii degili moral olaraak senağlamaeşim nöbette bugun yarın yine devam işe o kadar yogunki denetlemeleri var aksamlarıda çok geç gelio yorgunluktan bitmiş oluyo bide benim gönlümü yapmaya calışıyo canım benm.

çok sıkıldım kahvaltıyı yalnız yap yemegini yalnız ye canım bile istemiyo kızım için yiyorum.

iyi ki net var sizinle görüsüyorum, annemlerle görüsüyorum hergün hasret gidermeye calısıyorum.

2gün yok annemlerde kardesim askerde yanına gittiler 2 gün onlarlarda görüşemeyecegim tel.de görüşüyorum ama olmuyo işte offf çok özledimsenağlamabugun sabahtan beri tutmaya çalısıyorum kendimi ama olmuyo aglayıp duruyorumsenağlamakızımıda üzmek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi inş. kendimi toplarım biran önce:a015:

Ayşecimmm canım haklısın yanlızlık zor ama birde düşün allah dermansız dert verse yani beterin beteri var lütfen ağlayıp kızını ve kendini üzme 2 ay sonra yanlız olmayacaksınnn kızın olacak kucağında allahın izniyle canım benim...Bizler varızzz yanındayız...

sagol pınarcım öyle tabi. son aylar doğuma yaklastıkca duygusallık tavan yaptı bende. inş. saglık bi sekilde kucagımıza alırız yavrularımızı

Ayşecim neden ağlıyorsun canım sen ya, bebişe yazık, babası onun için sizin için çalışıyor, işsiz olsa daha kötü , Allah gelip geçici ayrılık versin, 2 gün görmemek annenleri hiç bieşy değil, onlarda güzel bir sebep için gitmiş, sağlık ,huzur , mutluluk eksik olmasın önemli olan bunlar :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…