2009 Haziran Anneleri!!

bakarsin canm...
hemde nasil
evet yoruluruz..SIKILIRIZDA ama en iyi sekilde bakariza.s.
benim yavrusum 8.haftadan beri hep bi hafta onde
acaba dogumdami one geliyor boylece?

slm kızlar.bugün iyice üşengecim uyuya uyuya bi hal oldum arada bakıyorum neler oluyo diye ama yazmadan çıkıp gene yatıyorum.
semoşum oğluşun çok sağlıklıymış çok şükür.birde annenler gelmiş gözün aydın.inş yine görürsün

saol zeynepcim uyu işte ne güzellllll saol canımmm

özlemimmm önde ya da geride olması doğum tarihini etkilemiyomuş sadece bebişin büyüklüğünü etkiliyo yaniiiii üzgünüm ama nette böle yazıyoooooo
bakarız dimi özlem ben bebişime yetememekten çok korkuyorum aslında elimde 2 kuzenim bi de abimin oğluşu büyüdü tabi elim yatkındır ama ne bilim kendi bebişin oluncaaa sanki dahamı zor olur diye düşünmeden edemiyorum allah yar ve yardımcımız olsun

ben doğumdan korkmuyorumda asıl doğumdan sonrasında ne yapıcam bilmiyorum ondan korkuyorum.hiç etrafımda bebekte olmadı yani baktığım.ne nasıl olur hiç bilmiyorum.çok acemiyim bu konuda.ama annemde kayınvalidemde çok yakınlar bana onlara güveniyorum.herhalde 1 2 ay içinde öğrenirim demii

canimcim ben zaten etkilemesini istemiyorummm
ins temmuza olur benimki
ama kismet beklicez gorceza.s.

slm herkese nasılsınız bakalımmm
ben çok yoruldumm yaaa
baştan anlatım sizee
dün gece malum geç yattıkk kızlarla konuşcaz diyee
öğlende uykumu alamadan uyandırıldım kapı çaldııı
kargocuuu
nıvea baby huggıes gsk milupa ortak bir pakaet yollamışlar bebeğime sağlıklı gelişim pakaetii diyee
ayyy birden uykum açılıvediii
nasılll mutluu oldummm bebekle ilgili oluncaaa
içindede bi kaç numune aşı bilgi kartları kitapçıklar bez mama meyve suyu ıslak mendil nıveanın ve pişik kremii
bunları görünce uykum açılıverdi tabii kaydirigubbakcemile3
sonrada kahvaltı yaptıktan sonra başaldm kızımın yıkanan cicilerini ütülemey aman ne yorucuymşş yaaa
öldüm vallaa
ama eğlenceliydideee
ve yerleştirdim şifon yerineee
işte bölee kızlarrr öldük ama sizde bitirin derim ağırlaşınca zor our

ooooohhhhhh ne güzel işleri bitirmişsin canım.benim daha hiç bişey yok ortada hep iznimi bekledim alışveriş için ne zaman biter bu işler bilmiyorum.sadece annemin aldıkları var görmedim daha onlarıda.yoksa iğne bile yok bende daha yandım ben yandım.....klava:

evet cnm rahatladımmm artıkk ayrıntılar bitii kızımla ilgilii
küveti beşiği bebek arabası bornoz takımı kaldı okadar çok şükür
bi kısmını anneannesi gil halletcek zaten
sıra bana geldiii pijama takımı hasta bezi falan filan onlarıda alınca hazırlıycam çantayı koycam bi yere
cnmm stres yapma para olduktan sonra hemen halledersinnnn
bi yıkama ütüleme işleiriii yavaşlatır senii okadar

saadetcim masallah sana bitirdin isleri
bende baslarim yarin herhalde bugun atiyim makinaya

inş dediğin gibi hemen halledilir.ama çok ıvır zıvır varmış ya kendimize ayrı bebişlere ayrı.listelere bakıyorumda olması gerekenlere adını bilmediğim şeyler bile var öğreniyorum artık yavaş yavaş bu konuda çok cahilmişim onu öğrendim.allah yardımcımız olsun

saadetcim masallah sana bitirdin isleri
bende baslarim yarin herhalde bugun atiyim makinaya
sorma cnm bitirdim ama bende bttmm kaydirigubbakcemile3
bel ağrısından öldüm ütü yaparkenn
at canım sendee makinaya daha varken hallet ne olur olmaz

hepimiz cahiliz cnmm öğrenioz işte buralardaaa kaydirigubbakcemile3

semoşcum dün akşamada yazmıştım sana gözün aydın die yne yazım anneni kısada olsa görmüşün öpüp koklamışın ne gzllll
inş dönüştedee uğrarlarr yne görürsünn ana kuzusu seniiii:)

ya sorma anca o kadar yapabilfdim öptüm kokladımmm

maşallah kuzu sana işleri bitirdin of bizde sabah konuştuk eşimle bu ay boyayı falan halletcez arada da beşik bakcaz mobilyacılardan ben haftaya tuttururum gidelim gidelim diye önümüzdeki haftasonu belki hava ii olursa aniden boyaya girişiriz böle düşündük bu ay yorucu işler bitsin ben bitmeden dimi şekerrr

ii düşünmüşsünnüz cnmm
ufaktan ufaktan halletmek gerekkk nisan da btcek az kaldı yaniiii

ah canım memur eşi olunca herşey ayın ortasına kalıyo sonuna doğru sıkışmalar başlıyo ayın başı yeni hayallerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…