2009 Haziran Anneleri!!

ayşecim canım allah kavuştursun senide gurbette olmak nedir çok ii bilirim ben üni.ye başladığımdan beri burdayım tam 7 yıl oldu napalım kaderimiz buymuş sabrın sonu selmattirrr

saadet kıs güzelmiş bu arabalar öle çok da pahalı değil araba koltuğu da var çünkiii

h.geldin şengülçin nasılsınn

hoşbuldum canım iyiyim sağol annemdeyim tam 2 saattir geçmiş sayfaları okuyorum.yoruldum vallaha .bebek mevlüt şekerlerim bitti tam 100 tane yaptım elbise modeli içine lavanta koydum çok şık oldular odasını sipariş verdik 1 aya anca getircekler harhalde.kıyafetlerini biraz daha geçsin öyle yıkıcam ben kokusu gitmesin odası gelince temiz temiz yerleştiririm.bebek bezini prima alcam yeni doğan mı alsam yoksa 2 numaramı ya kararsızım siz ne yaptınız

halletmiş seker işlerini ne güzel cnm
ben yeni doğan aldım cnm 2 paket artık 3 ile 5 kilo arasında olanlardan alıcam

hoşgeldin canım nasılsın?ben 2 paket prima yeni dogan 2-5 kilo aldım.3 pakette 3-6 kilo aldım canım kırkı çıkana kadar yaramazlar çok batırıyormuşeltim yeni doğum yaptı günde ilk başlarda 8-9 tane degişiyormuş.

yenidoğan 2-5 kilo arsaı küçük olmaz herhalde demi kendileride minicik olucak zaten en iyisi bende yeni doğan alyım .ya arkadaşlar br şey daha sormak istiyorum.ben msjımı yazıp gönderiyorum ama yeni gelen msjları ana sayfadan tekrar girerek ancak görebiliyorum.yoksa ekranda en son benim yazdığım msj gözüküyor sizdede öylem i oluyor yoksa msjları akıcı bir şekilde görebiliyormusunuz

kızımızın adını YAREN koymaya karar verdik sizce güzel mi

saadet kıs güzelmiş bu arabalar öle çok da pahalı değil araba koltuğu da var çünkiii
evt canımmm bayada özellikliii
kullanışlıya benzioooo
markasıda kötübi marka değilll
servetler dökmeye gerek yok diye düşünüyorummm işimi görsün isteklerimi karşılasın yeter
evet cnm benim begendiğim 534 ytl karasız kaldım çok konforlu çok kullanışlı ama çok mu pahalı deger mi diye de düşünüyorum kararsız kaldımCADIARZU
sen bilirsin şekerrr
ben sana seçenek sundumm ayşecim
maş bitirmişin ne gzlll bende örüyorum elbise modeli bebek şekerii daha 60 olduu
ip alım devam etcem koysana resmini çekip bi ara
bugün bana gelen pakette birsürü %20 ve 25 indirim kuponları yollamışlar
milupa nıvea ve huggıes ın bezii ,milupanın mamalrı ve nıveanın ıslak mendiliii için
ben huggıes bezini almayı düşünüomm
numune de yollamışlar gzlll bencee
yeni doğan alırım ilk başta 1 paket

Son düzenleme:
herkes primayı öneriyor saadetcim ya huggıes de güzelmmiş ama primaya göre daha kalınmış ve naylonumsuymuş prima çok ince bizimkiler yaz bebekleri olcak pişmesinler bide yavrucaklar zaten ikisinin fiyatları aynı yanlış hatırlamıyorsam

negüzel saadetcim güle kullansın kızımız.bende üyeyim bana niye göndermiyolar ama :çok üzgünüm:

ben ne zaman eşime bez alalım desem amma da meraklısın bi odayı bezle dolduralım diyo en son alcakmışız sanırım haklı daha kıyafetten başka bişeyi yokken komik geldi bana da bez almak annem de molfix al diyo yeğenimde hep onu kullanmışlar hiç sızdırmıyomuş bende ondan alıcam kızlar bi de çok da fazla almayın her bebek bi olmuyo ya cildine ii gelmezse aldığınız bez bizim ufaklığa ilk prima aldılar alerji yaptı hep pişik oldu sonra huggies aldılar sızdırdı sonra da en son molfix işe yaradı yani bebeğe göre değişiyo aklınızda olsunn

şengülçincim yukarda yenile işareti var iki tane yeşil ok var oraya tıkla canım sık sık yenilenince gelir mesajlarrr

saol havvacım sen nasıl oldun daha iisin umarım kızımız nasıllar canımmm?????? hı bi de bebişlerin olduğu topikte oğluşumun videosu var izle istersennn

ya ben avybaby i de gördümmm o naısl kremli parfümü flan bana gzl gelmiştiii
bilen var mı
ne blm bende prima hakkında ii duymamşıtım herkes bşyler sölüyooo iştee
en iisi kafamıza göre takılmak deneyip ve görmek
negüzel saadetcim güle kullansın kızımız.bende üyeyim bana niye göndermiyolar ama :çok üzgünüm:
blmemm cnmmm

saadetim bak başta çok fazla alma etrafındakilere sor ama öle 4 5 paket alma yani bebişin doğsun memnun kalırsan devam heran bulanabilen bişe sonuçta kağıda yazdınmı eşin bile alır

karnımda savaş başladı izlemek isteyen varmııııııııııı tatlı yiyince böle oluyo haliyleee

sagol semoşum iyiyiz allaha şükür.kızımız kolbastı oynuyor içerde :) basıyo tekmeyi.
ay yerim ben çağatayımızın esnemesini.allah bağışlasın.
negüzel anneni gördün azda olsa darısı aşımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…