zeynep zonguldak öle küçük bi yer değil kuşum ya muhakkak vardır ii ce bi araştırsan gerçi pahalıysa gerek yok bu krizdeee
eşim beni bırakıp arkadaşlarıyla mangala gitti erkek erkeğe bende tünüyom evde yumurtya yatmış tavuk gibi sabahtan beri terastayız çok güzel hava ii ce bi güneşlendik karnımı açtım çağatay da kudurdu sevdi güneşi oğlummm
ayyy çook iyi anlıyorum valla semoşum yaa bizimkide öyle çünkü psikolojisi çok bozuldu buraya geldiğimizden beri zaten öncedende çok fevri bir insandı şimdi görsen birlaf etmeye korkuyorum hemen ayağa fırlıyor ani hareketler yapıyor hamileyim diye buaralar kendini sıkıyor tabi kendine zararı oluyor elini kolunu vurup duruyor duvarlara sonrada çocuk gibi gelip özür diliyor bende napcamı şaşırdım valla canım hakkaten buranın psikolojisi çok farklı yaa ikide bir kaç gündür kafamızın üstünde helikopterler gece gündüz insan ister istemez etkileniyor bide bu haberler olunca tabi tuzbiber Allahım korur inşallah nediyim başımızdan eksik etmesinde sinirli hallerine katlanırız canım
ah zeynep ben sadece katkı almıştım çalışmadan geri ödüyorum daha eylülde mezun oldum 2 sene uzatmalı olarak eşimin parasıyla ödemek öle zoruma gidiyo ki aileme sölemedim eşim istemedi ödüyoruz işte çok değil 3 ayda 115 ama o bile sinirime dokunuyo bu ne haksızlık ya daha para kazanmadan geri ödüyoruz yazık bu devleteeeee
ben istatistik mezunuyum canım bilirsin 4 yıllık ve çok çok zor beynimin yarısını okulda bıraktım tam iş aramaya başlıcam kriz sonra da bebişimm çok çok ii oldu bu kriz de iş aramakansa kriz geçene kadar anne olucam allahın izniyle sen kaç yıllık öğretmensin kuzum?? brzşın ne benim eşim bedeb eğitimi öğretmenii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?