2009 Haziran Anneleri!!

ooo zeynep seninki çokmuş ya allah yardımcın olsun ii eşin bişe demiyo abine çektiğin krediye bazıları kabullenmez allahtan bizim kocişler anlayışlııııı

yokya çok şükür anlayışlı.eşim esnaf durum o zaman daha iyiydi.şimdi kriz var ama idare ediyoruz işte bakalım

biliyom valla zeynoşcum ama napim bitürlü doğru düzgün biriş bulamadımki buraya geldiğimizde ücretli öğretmenliğe başlamıştım aslında iktisat mezunuyum bende abooo anacım ben o veletlere varya 1.5ay ancak dayandım şekerim helede burdakiler yanii bide kürtçe küfürü basıyolar nediyolar bilmiyon işte piskopata bağlamıştım bende enson patır kütür girişiyodum valla banamısın demiyolardı çok komikti sora hamile kalınca bıraktım tabii onlarlamı uğraşcam valla çocuğumu düşürürlerdi alimallah şimdide kpss ye girim diyom ama daha kapak bile açmadım kesin kazanırım demii:lepi:

ay kpss zaten kabus gibi bişey.inek gibi çalışmadan kazanılmıyoki.ben ilk sene şansına kazandım 90 aldımda anca yani sonlardan falan atandım.ah ah sadece oradakilerdeğil buradakilerde aynı .bunlarda basıyo küfürü.bide anlıyosun ne dediğini.ücretli olarak zaten dayanılmaz bu veletlere. ben böyleyken dayanamıyorum.o yüzden bu hafta son diyorum bakalım.

didoşum ya çalışarak değil ya eğer memurluk istiyosan genel kültür genel yetenek çok kolay ama soruları hızlı çözmek lazım yoksa çok kolay sorular emin olll

hadi bakalım inşallah Allah kurtarsın zeynoş nediyim bacım çok zor valla çeken bilir o sinir harbinikaydirigubbakcemile3

ya canım benim kendi alanımıda baya yapmam lazım vee hep unuttum biliyonmu tarihide kafam basmıyo zaten sözel derslerden nefret ederim kitap bile okumam bu yüzden biliyonmu midem bulanıyo valla kaydirigubbakcemile3

ama eğitim bilimleri zor biliyorum yani öğretmenlik için olan sorular sor ben istatiktik sınavına da girdim ondada oldukça iiydim ama istemedim daha sonra daha yüksek alırım diye nerden bu sene giremiyom bile benm sonlara kalıyo ya doğum allah nasip ederse ondan girmicem sınavaa

hadi bakalım inşallah Allah kurtarsın zeynoş nediyim bacım çok zor valla çeken bilir o sinir harbinikaydirigubbakcemile3

inşallah.herkes bebek haraket ediyomu diyo soruyo bende hiç durmuyoki diyorum. annemler falan yaramaz olcak herhalde diyo.sen hep o öğrencilere kızıyosunya onlaramı benzeyecek ne diyo. korkuyom valla o çocukların içinde büyüdü sayılır kızcağızım.2 ay rahat edecek inş bakalım.cidden yaramazlık belirtismidir kızlar çok haraketli olması.ben çok usluymuşum eşimde öle. olmaz demi yaaaaaa

didoşum annemler istanbuldaki kitaplarımı getirmişler 3 koli düşün içinde okumadığım 5 6 kitap vardı hemen dün başladım birine ben bayılırım okumaya önceden üni deyken ayda 4 5 tane bitirirdim şimdi iice saldımm doğuma kadar toplarım sanırımm

evet ya genel kültür genel yetenek eğitim bilimleri falan çok zor oluyo.birde aaz kişi alınca senin iyi yapman yetmiyo süper yapacaksınki anca atanasın.ama memurluğu daha kolay diyolar.sadece hız önemli gibi geldi onda bana

valla zeynep eğer öle olcaksa ben öldüm demektir benim edepsizin maşallahı var tam kuduruk biliyonmu gecesi gündüzü yok ama sanmıyorum dr lar bağdaşmıyo hareketleri diyo ne bilim ben sağlıklı olsun ay bi de huysuz olmasın yeterrr

işte bende onu diyomya.bilmiyoruz nasıl olacağını.birisine mana verince onun gibi oluyo diyolarya ondan korkuyom.gerçi pek mana vermem.bebeklere çocuklara ama.öğrencilere çok kızıyorum.buda sayılırsa yandım ben benimki cadoloz bişey olur

valla bizim ihsoşun belli olmuyo sağı solu anacım dün tık yoktu bugün karate babasına çekmesin Allahımmm lüffeennnn benim oğluşum sakin olcak inşallah ben onu sakinleştiriyom şimdiden işe yarıyomuş haa kızlar hakkaten telkin verince çocuğa yengem söledi dün iki kızımada yaptım ikiside hiç üzmedi beni diyor bende başladım valla benim oğluşum geceleri ağlamicak anneyi üzmiceek diyom oda gülüyodur Allah bilir:jeyyar:

ay ciddden mi çok komik.ama sesleri duyuyo ya şuan belki etkisi olabilir.ben uykusuzluğa dayanamam yaa geceleri uyusa ne güzel olur.eşim zaten top atsalar uyanmaz ne yapcas bilmiyom bakalım

neyse ben biraz kaçtım sonra gelirim yine öptüm hepinizii
güle güle semoşcan bende çıkam az sonraa acıktık bis çünkü minikkuşumlan beraber yemek yiceezzz
ay ciddden mi çok komik.ama sesleri duyuyo ya şuan belki etkisi olabilir.ben uykusuzluğa dayanamam yaa geceleri uyusa ne güzel olur.eşim zaten top atsalar uyanmaz ne yapcas bilmiyom bakalım

valla canım Allahtan bizimki hep geceleri nöbetçi ya uykusuzluk ona vız gelir onu kaldırırm bende kalkamazsam napim o kalkar zaten hemen biraccık pimpiriklidirde kendisi artık çocuğun nefesini sayar biliyom ben onu

inş bakalım.doğsunlarda sağ salim o zaman anlıycaz,öğrenicez neler olacağını.
bende kaçıyorum artık bizim karnımızda acıktı.biraz tıkınalım hadi sizede afiyet olsun grş öptükk

konuşamıyorum bebişimle ya.sanki deli gibi kendi kendime konuşuyomuşum gibi geliyo.

hakkaten banada öyle geliyo ama konuşuyom valla minikimle napiimm müzikte dinletiyom yasin okuyom hergün elimi karnıma koyup sesli sesli onu dinletiyom kıpırdıyo ama haa gerçekten yavrucumm benimm bazen koişe diyomki yaa memoş diyom düşünsene bizim çocuk karnımdan dua okuyarak çıkıyomuş diyom gülmekten ölüyo valla nerde o günleerrrgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…