• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

semoşşşcaaann nereye kayboldun kuzucukkkk ayy benim canım bişey istiyor ama yapacak malzeme varmı bilmiyom evde yaa biraccıkta üşeniyom ama yapmam lazım çatlicam yoksaa

hayırlısı canım yaa.bizim burada da yok zaten 4d.yada en azından ben bilmiyorum doktr yok demişti benimki.bi kere ankaraya ayrıntılıya gittim o bile 250 idi o yüzden vazgeçtim herhalde 4d ye gitsem 500 olcak dedim

didoşum canım allah emanetler valla zor işin allahım sağsalim tayininize erdirsin napcan ki dua etmekten başka hepimiz aynı tehlikedeyiz bu lanetler heryerde kene gibi ürüyolar hepsinde 9 10 çocuk bitmek bilmiyolar allahım ıslah etsin hepsini bende çok ii bilirim eşim 95 96 97 de askerdi asteğmen olarak dağcı komando anlatıyo bazende allahım orrdakilerin yardımcısı olsunn

ve benim eşimde sırf ordan kalma bi sürü hasar var ani sesten korkar aniden biri çıksa karşısına hemen üstüne atlamak ister ne bilim işte hala kabuslar görüyo ve biliyomusun eşim gözü açık uyuyo öle yarım falan değil baksan uyumuyo sanırsın 15 askeri şehit olmuşşş asker mektuplarını okumaktan helak olmuşş ve daha önemlisi oraya gönüllü gitmişş torpil imkanı olduğu haldee işte böle kuzum bende çok uzak değilimmm

geçenlerde eşimden seferberlik celpini geri istediler askeriyeden düşmüş askerlikten yani artık oturup çocuk gibi ağladı yaşlandım diye şimdi çağırsalar ilk o gider ama göndermedi celpi geriye komplex yaptııı

benimde canım bişeyler istiyo ama yemiycemyaaa.az önce meyve yedim zaten.az daha bekleyim sonra yemek yicem abur cubur yemiycem

zeynep zonguldak öle küçük bi yer değil kuşum ya muhakkak vardır ii ce bi araştırsan gerçi pahalıysa gerek yok bu krizdeee

eşim beni bırakıp arkadaşlarıyla mangala gitti erkek erkeğe bende tünüyom evde yumurtya yatmış tavuk gibi sabahtan beri terastayız çok güzel hava ii ce bi güneşlendik karnımı açtım çağatay da kudurdu sevdi güneşi oğlummm

zeynep zonguldak öle küçük bi yer değil kuşum ya muhakkak vardır ii ce bi araştırsan gerçi pahalıysa gerek yok bu krizdeee

eşim beni bırakıp arkadaşlarıyla mangala gitti erkek erkeğe bende tünüyom evde yumurtya yatmış tavuk gibi sabahtan beri terastayız çok güzel hava ii ce bi güneşlendik karnımı açtım çağatay da kudurdu sevdi güneşi oğlummm

ya işte benim doktr yok dedi bilmiyomki.krizde varya çok pahalı geliyo zaten muayne bile özele gidince.birde şu öğrenim kredisi var başımda deli oluyorum.alırken iyiydide şimdi ödemesi zor geliyo. birde daha bişey almadım bebeşime ona ayırıyorum sağlıklı olsunda napyım diyom

ayyy çook iyi anlıyorum valla semoşum yaa bizimkide öyle çünkü psikolojisi çok bozuldu buraya geldiğimizden beri zaten öncedende çok fevri bir insandı şimdi görsen birlaf etmeye korkuyorum hemen ayağa fırlıyor ani hareketler yapıyor hamileyim diye buaralar kendini sıkıyor tabi kendine zararı oluyor elini kolunu vurup duruyor duvarlara sonrada çocuk gibi gelip özür diliyor bende napcamı şaşırdım valla canım hakkaten buranın psikolojisi çok farklı yaa ikide bir kaç gündür kafamızın üstünde helikopterler gece gündüz insan ister istemez etkileniyor bide bu haberler olunca tabi tuzbiber Allahım korur inşallah nediyim başımızdan eksik etmesinde sinirli hallerine katlanırız canım

benim eşimde arkadaşıyla beraber arabasıyla uğraşıyo.benden çok arabayla ilgileniyo zaten.bakalım işi bitsinde bende anneme gitcem

ayyy çook iyi anlıyorum valla semoşum yaa bizimkide öyle çünkü psikolojisi çok bozuldu buraya geldiğimizden beri zaten öncedende çok fevri bir insandı şimdi görsen birlaf etmeye korkuyorum hemen ayağa fırlıyor ani hareketler yapıyor hamileyim diye buaralar kendini sıkıyor tabi kendine zararı oluyor elini kolunu vurup duruyor duvarlara sonrada çocuk gibi gelip özür diliyor bende napcamı şaşırdım valla canım hakkaten buranın psikolojisi çok farklı yaa ikide bir kaç gündür kafamızın üstünde helikopterler gece gündüz insan ister istemez etkileniyor bide bu haberler olunca tabi tuzbiber Allahım korur inşallah nediyim başımızdan eksik etmesinde sinirli hallerine katlanırız canım

allah sabır versin canım .bu günlerde geçer merak etme.sen bebişini düşün yeter.herşey iyi olacak de ve inan olur.

ah zeynep ben sadece katkı almıştım çalışmadan geri ödüyorum daha eylülde mezun oldum 2 sene uzatmalı olarak eşimin parasıyla ödemek öle zoruma gidiyo ki aileme sölemedim eşim istemedi ödüyoruz işte çok değil 3 ayda 115 ama o bile sinirime dokunuyo bu ne haksızlık ya daha para kazanmadan geri ödüyoruz yazık bu devleteeeee

ben istatistik mezunuyum canım bilirsin 4 yıllık ve çok çok zor beynimin yarısını okulda bıraktım tam iş aramaya başlıcam kriz sonra da bebişimm çok çok ii oldu bu kriz de iş aramakansa kriz geçene kadar anne olucam allahın izniyle sen kaç yıllık öğretmensin kuzum?? brzşın ne benim eşim bedeb eğitimi öğretmenii

abooo one bee 250miii :1shok: valla bizimde hiçbiyerle anlaşmamız yok canım öyle olursa baktıramayız valla one öle yaa doğummu yapıyoz anasını satim işte varya biz buralarda sürünürüz devlette bize bööle hizmet sunar aahh aahh neysee artık napalım minikkuşumuzu doğunca görürüz bisdeee ama inşallah ucuza biyer vardır yaaa:delphin:

didoşum benim eşimin mizacı sinirli ama bana zararı yoktur sinirlenince içine kapanır insanı sinir eder günlerce tek laf etmez ama ne bilim doğudan önceki halini anlatırdı rahmetli kayınpederim o halini de bilmek isterdim gerçekten huyları değişiyo bişeyleri doğuda bırakıp eksik halde dönüyolar sana sabır diliyorum ve güçlü ol inan en zor onlar içinnn cicimmmmm benim dularım seninle ve eminimki sizi tanıyan herkesinde öledir onlar allaha emanet canımıniçi sen kalbini ferah tut kuzumm

ah zeynep ben sadece katkı almıştım çalışmadan geri ödüyorum daha eylülde mezun oldum 2 sene uzatmalı olarak eşimin parasıyla ödemek öle zoruma gidiyo ki aileme sölemedim eşim istemedi ödüyoruz işte çok değil 3 ayda 115 ama o bile sinirime dokunuyo bu ne haksızlık ya daha para kazanmadan geri ödüyoruz yazık bu devleteeeee

ben istatistik mezunuyum canım bilirsin 4 yıllık ve çok çok zor beynimin yarısını okulda bıraktım tam iş aramaya başlıcam kriz sonra da bebişimm çok çok ii oldu bu kriz de iş aramakansa kriz geçene kadar anne olucam allahın izniyle sen kaç yıllık öğretmensin kuzum?? brzşın ne benim eşim bedeb eğitimi öğretmenii

çalışmaya başlamadan çok zor valla ya.allahtan şansıma ben hemen atandımda ne aileme nede eşime kaldı ödemesi .benimki azda değil 3 ayda 800tl.2006 mezunuyum ben o sene atanadım branşım fen ve teknoloji 3.yılım bu yıl.sadece bu olsa iyi birde geçen yaz abimi evlendirdik.abime ablalık yaptım.birazda o zaman kredi çektim herayda 320 tl ona ödüyorum.birde bebek geldi bu sene iyi sıkıştım yani

ne bilem didoş benden çatır çatır alıyolar valla vicdansızlarrrrr uyuz oluyorum uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ooo zeynep seninki çokmuş ya allah yardımcın olsun ii eşin bişe demiyo abine çektiğin krediye bazıları kabullenmez allahtan bizim kocişler anlayışlııııı

geç ödeme derim ben didoş.sonra faiziyle mi ne geri alıyolarmış. sen bir araştır da ona göre sonra dahada artar felen

sağolasın semoşumm neyse memlekete gidince biraccık kendimize geliriz inşallah demii tatil olur valla kafa dinlerim yaa ama işte kociş geri döncek yaa ona üzülüyomm kıızzz yazık canım benim zaten bitek eve gelince rahatlıyodu şimdi minnoşumla bizde olmicaz iyice kafayı sıyırır artık bebişimede sıyırık bir babayla tanışmak kalırrdelikafadulden

Back
X