• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

nazcım maşallah canım yavruna çok tatlı çıkmış
emoşum sende güzel haberlerle dön inşallah canım doktordan

hşgeldin didemcim allah rahmet eylesin.işallah bu son olur.birbirlerinden bulsunlar o pislikler allah eşini ve tüm askerlerinizi korusun.

ayy yeşimcim canım zor ya hamişken çalışmak.biz evde bile tembeliz neyse az kalmış bak.

naparsın canım çalışmak zorundayım herşey iyi hoşta şu erken kalkmak beni mahvediyo artık uyumak istiyorum ....mirmirmirmir az kaldı benide o motive ediyo canım....

hoşgeldin didemcim.Sende fazla düşünmemeye çalış canım Allah ın takdiri diyecek bişey yok .Senin bi bebişin var onu düşün hep.Allah mekanlarını cennet etsin.

amin canım inşallah negüzel rahattık kışın bişey yoktu yaz geldi yılan gibi ortaya çıktı köpekler çok moralim bozuk yaa gerçekten sizide üzüyom kusura bakmayın ama napim anlatacak kimse yok yanımda bir siz varsınız iyiki varsınız canlarım
neyse ben çıkim eşim aradı geliyomuş kahvaltısını hazırliyim açtır şimdi aşkım öptüm hepinizi

günaydınnnnnnnnnnnn güzel anneler ve kuzularıa.s.

Nazcım maşallah kzuzna negüzel poz vermiş.allah nazardan saklasın

emelcim günaydın kuşum benim karnım çatlamıyo ama bacaklarım çatlıyo.bende de su gelmiyo ama akıntı geliyo.dr sordum normal dedi hamilelkte daha fazla salgılanırmış

coca burunlu çirkin oğluşum adına; sağol havva teyzesi...

nasıl olim canım gözümü işten açamıyorum ne güzel sizler evdesiniz zaten kocişe hasta evde garibim işe gidemedi aklımda hep onda valla.Bebiş çok şükür iyi tekmeleyip duruyo annesini:)

canım geçen bendede oldu hapşurunca ama bende anlayamadım dahada olmadı benim gene olurs doktora danış ihmal etme bence.

Maşallah nazcım Allah nazarlardan saklasın oğlunu:nazar:babası haklı bendede aynı korku var ama tadınıda çıkarmak lazım tabi.

demek ayrıntılıya giricen canım ne güzel benim daha önceki talihsizlikten dolayı her seferinde ayrıntılı inceliyo doktorum.ve ben 2 haftada bir gidiyorum kontrole bu durumdanda hiç şikayetçi diilim.Kuzumu daha çok görüyorum.

canım eşine çok geçmiş olsun,
her 2 haftada bir bebişimi görsem aşk sarhoşu olurum sanırım, bu arada bizim resim de 2 hafta önce çekilen:)

nazcım maşallah canım yavruna çok tatlı çıkmış
emoşum sende güzel haberlerle dön inşallah canım doktordan

teşekkürler didem teyzesi..
özge dünürüm yok ortalarda,ben de oğlumu görücüye çıkardım:tomato: aman özge duymasın:utangac:

sağolasın zazım zaten gidip geldikten sonra ayen dediğin gibi sarhoş sarhoş dolaşıyorum ortalarda geçen perşembe gittim kısmetse haftaya çarşamba gene gidicem.hihoyyythihoyyythihoyyyt
ama emiim sizlerde bunda sonra 2 haftada bir gideceksiniz.

hadi öptük bende çıkayım kociş gelir öğlen yemegine.bişeyler hazırlayayım.öğleden sonrada komşuya davetliyiz kızımla.

naz cım maşşallah bebişe ne güzel poz vermiş öyle :nazar:
gamzeli canım senin de bebişin avatardaki fotosu çok güzel
maşşallah ona da bizim kız ise kordondan yüzünü saklıyo
yüz görümlüğü istiyo herhalde
emelcim sen de hayırlı haberlerle gel
pınarım günaydın tatlım napıyosunuz batuşu öpüyo elif kızımız,
didoşum sıkma kendini üzülünce bebişte üzülüyo unutma
çalışan annişler sıkın dişinizi az kaldı az

tekrar herkese iyi bir gün diliyoruz kızmızla teyzoşları

Günaydın kızlar nasılsınız.ben geldim ama dökülüyorum.ailemi görmek çok iyi geldi ama bugün zor geçecek yoruldum.bir daha hamile kalırsam ne yaparsam 30.haftaya kadar yapacağım.ondan sonra ne temizlik ne iş nede yolculuk çekilmiyor vallah.herkez iyimi daha geçmişe bakamadım.

ince demi anadoludan akdeniz tohumculuğa geçmiş tanıyomuş.negüzel sen anenin yanın git gel hayrlısıyla buluşurr yemek yeriz ailece

ben geldim ailemi gördüm psikolojik açıdan çok iyi olduda . Yolculuk epey yordu.evet canım aynen kendileri soyismimiz ince.ama yanlış olan anadolu tohumdan geçmedi advantadan geçti.o yıl anadolu tohuma üretim yapıyorlardı eşin o nedenle öyle biliyordur.görüşelim güzelim.

bu arada oğlum nasıl teyzeleri ilk kez resmini paylaşıyorum sizlerlekaydirigubbakcemile3
aman eşim duymasın pek korkuyo nazar değer bişey olur diye, çaktırmıyo ama geçen seferki olayımızdan dolayı bu bebeği kucağına alana kadar içi rahat değil...

maşallah canım allah korur onları ama yinede insan korkuyor.hem ilk çocuklarımız olduğu için ayrı bir yerleri var .2.olsada fark etmez canlarımız onlar bizim.her defasında kendi bebeğim içinde sizinkiler içinde maşallah diyoruz allah korur meleklerimizi inşallah.

herkese günaydın...annem gelmişti hafta sonu pek giremedim çok birikmiş okurum artık yavaş yavaş benim annem gitti semoşun annesi geliyo gözünaydın cnm..kızlar bişey soracam çatlayan varmı bu çatlama işi nezaman oluyo bende hiç yok acaba şimdiden sonramı olur..

canım çatlama şimdilik bendede yok ama daha önce doğum yapmış bir kaç kişi o doğumdan sonra belli oluyor dedi.vallah herşeyimiz değişti fiziğimiz görüntümüz çatlamalar ama ne yapacaksın bu kadar güzel bir olay için herşeye değer.

pınarımmmmmm günaydın bitanem iyiym sen nasılsın batuş nasıl.öperiz onu
İyiyiz tatlım iş yapıoruz oğlumla malum haftasonundan çıkınca heryer heryerde oluo mutfağı topladık,çekmeceleri düzelttik şimdi yemek yapıcaz,sonra ütü iş bitmio..kızını ve seni öpeüorus...

sorma pınarcım valla hafta içi işten fırsat bulamıyorum evde olduğum zamanlarda hafta içi biriken işlerimi anca hallediyorum çalışınca çok zor oluyo böle kaçamak yapıyorum işte.Ama kısmetse mayısın 2.haftasından sora evdeyiz o zaman bol bol görüşürüz inşallah 1 ay daha dişimi sıkmak lazım.Sen nasılsın oğluşun nasıl canım ?
Az kaldı canımcım evde olunca rahat rahat yazışırızz az kaldı 1 ay göz aç kapa geçioo kaç ayı devirdik maşallahhh

bende 7 de kalktım emelim annem gelcek ya hemen evimi derledim topladım mükellefi bi sofra hazırladım uzun zamandır annemi bekliyorum o da yarım saate gelir sanırımmm acıktım ama bennnnn

ay didioşum ne diyosun ya allah mekanlarını cennet eylesin rabbim ailelerine sabır versin çok zor ya allahım herkesi korusun ordakiii

canım gözün aydın diyelim gelmiştir annen sanırım.ne güzel doğuma kadar kalcak mı?

naz cım maşşallah bebişe ne güzel poz vermiş öyle :nazar:
gamzeli canım senin de bebişin avatardaki fotosu çok güzel
maşşallah ona da bizim kız ise kordondan yüzünü saklıyo
yüz görümlüğü istiyo herhalde
emelcim sen de hayırlı haberlerle gel
pınarım günaydın tatlım napıyosunuz batuşu öpüyo elif kızımız,
didoşum sıkma kendini üzülünce bebişte üzülüyo unutma
çalışan annişler sıkın dişinizi az kaldı az
tekrar herkese iyi bir gün diliyoruz kızmızla teyzoşları

Sibelimmm ortalık topluoruzz Batuşla...Bizde sizi öpüoruzzzz hihoyyyt

herkese günaydın...annem gelmişti hafta sonu pek giremedim çok birikmiş okurum artık yavaş yavaş benim annem gitti semoşun annesi geliyo gözünaydın cnm..kızlar bişey soracam çatlayan varmı bu çatlama işi nezaman oluyo bende hiç yok acaba şimdiden sonramı olur..

şuan bende çatlama yok çok şükür ne göğüslerde ne göbüşte
inşşalahda olmazzz

tünaydın herkese nasılsınız bakalım ay biz kzımla uykudan zor gözümü açıoz vallaaa
sizler ne gzl erkenden kalkabiliyorsunuzzz
bu arada kızım bu aralar çok hıçkırıyorrr
canım yaaa miğdesimi genişliyorkii acabaü
ayy ben yne özledim kuzumuuu
ama daha varrr maaleseff kontroleee
:ecrin_bebek: :nazar:

Back
X