oyle komplıke bısey degıl
neden cevap veremedıler anlamadım
bana hastanem boyle yapmamaı soyledı ve orada bi suru ssk mensubu hastalar var
en iyisini onlar biliyorlarır herhalde
sanada hayrlı haftalar armagancım
benim okulda son haftam inşallah sonra dogum iznine ayrılcammm bitcek :))
kramplar için bende magnezyum kullanıyorum canım faydası oluyor
özellikle gece yatarken kramp giriyordu gecti şimdi
kızlar merhaba biz geldik bugün 29+5 olduk.:CüvCüv:yarın dr.kontrolumuz var acayip heyecanlıyım.inşallah güzel haberlerle geliriz :Saruboceq:kuzum kaç kilo oldu acaba?
semuşcum teşekkür ederim yardımın için galiba artık msjlar geliyor.gözün aydın anneciğine kavuştun.bizden de selamlar söyle.
izmirde hava çok sıcak.ben 78 kiilo olmuşum sinir oluryorum kendime bu kadar çok kilo almayı nasıl başardım ya.pes vallahasenağlama:çok üzgünüm:
Kızlar napıosunuzz???Biz öldük yorgunluktan mutfak dolaplarını indirdim,3 sepet ütü yaptım,yemek yaptım kollarım tutmuyorrrr :CüvCüv:
ben hiç bşy kullanmadım daha ama şükür yokk olur mu bilmiyorum
geçen karnım çok gerilmiştii o zmnn jonhans baby yağı kullandımmm
çok rahatlattııı
üzerinden 1 gün geçmesine rağmen hala yumuşacıktı cildim
ohhohh maşhh canımm yaa.. yorma kendni o kadar.. yavaş yavaşş. bebişe yazık.. o da yorulmuştur yavrum:))
Kızlar napıosunuzz???Biz öldük yorgunluktan mutfak dolaplarını indirdim,3 sepet ütü yaptım,yemek yaptım kollarım tutmuyorrrr
çılgın kız, evde kendini temizliğe mi vurdun? Yeni taşındın zaten mutfak dolaplarını ne boşaltıyosunklava: Ben haftasonu iki gün hem temizlik hem pasta börek yap üstüne misafir öldüm yani. Bugün işyerinde oturduğum yerden kalkamıyorum.
Dikkat etmek lazım artık doğumu hızlandırırız erkenden gelir paşalar alim allahkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?