2009 Haziran Anneleri!!

oyle komplıke bısey degıl
neden cevap veremedıler anlamadım
bana hastanem boyle yapmamaı soyledı ve orada bi suru ssk mensubu hastalar var
en iyisini onlar biliyorlarır herhalde

ben ilçedeyim burayada yeni açılmış doğru dürüst bilen yok erhalde ondan.

arkadaşlar çatlaklar için ne kullanıyosunuz ben badem yagı kullanıyorm ama işe yaramıyo:1no2:
karnımda yok ama kalçamda ve bacagımın arka tarafında var biraz sinirim bozuluyo yaaaaaaaaaa

ben hiç bşy kullanmadım daha ama şükür yokk olur mu bilmiyorum
geçen karnım çok gerilmiştii o zmnn jonhans baby yağı kullandımmm
çok rahatlattııı
üzerinden 1 gün geçmesine rağmen hala yumuşacıktı cildim

Merhabalar hazıran annıŞlerı nasılsınız ınŞallah hepınız ıyısınızdır
sızlere bıŞey sormak ıstıyorum sızlerde varıs oluŞtumu bende varıs oluŞtu benım bıldıĞım varısler bacaklarda falan olurdu benım ayıptır sÖylemesı vajınaya yakın bı yerde boydan boya aĞrıda yapıyor dr. Sordum dr. Hamılelıkte olur doĞumdan sonrada geÇer dedı ama ben Çok korktum ya

Kızlar napıosunuzz???Biz öldük yorgunluktan mutfak dolaplarını indirdim,3 sepet ütü yaptım,yemek yaptım kollarım tutmuyorrrr

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile5

canım üzülme yaa .. bende çok kilo aldım.. nasıl oluyor anlamaış değilm. aşırı yemem aslıdna abartmam .. ama oluyor.. şişiyoruz durmadan... olsun bebişleirmiz iyii olsunda veriliryor canım det etme..yarın iyi habelerl gel inşş:))

magnzesyum bende içiyorum.. aksattığımda karnımda kasılmalar oluyordurdr a sordum magnesyumu ihmal etme dedi.. gerekeirse günde 2 kez bile iç dedi.çok şükür kramp yok bende :)) .

ben cok zayıftım canım birden kilo alınca oldu sanırım.

slm güzel anneler. ya arkadaslar hickirdini nasil anliyorsunuz, ben her hareketi vuruyo diye alkiliyorumda nebiliyim.aradaki fark neki nerden anliyorsunus siz.

Kızlar napıosunuzz???Biz öldük yorgunluktan mutfak dolaplarını indirdim,3 sepet ütü yaptım,yemek yaptım kollarım tutmuyorrrr

çılgın kız, evde kendini temizliğe mi vurdun? Yeni taşındın zaten mutfak dolaplarını ne boşaltıyosunklava: Ben haftasonu iki gün hem temizlik hem pasta börek yap üstüne misafir öldüm yani. Bugün işyerinde oturduğum yerden kalkamıyorum.
Dikkat etmek lazım artık doğumu hızlandırırız erkenden gelir paşalar alim allahkafamçokkarıştı

slm kizlar...
bugun gezmekten ve bahceyle ugrasmaktan pcmin basina gecemedim bir turluuu
nasilsiniz bakalim?
kizlar catlaklardan bahsetmissinizde yaginizi kreminizi eksik etmeyin..
size hic bi zarari yok aksine yarari var
12.haftamdan beri sabah aksam duzenli kullaniyorum yaglarimi
siz gormesenizde catlaklar icerden basliyor bunun bi donemi yok
ama disardan gormeniz son 4 hafta oluyor
en yakin hamilelerden biliyorum
sizkremleyip yaglarsaniz icten yag ve kas dokulariniz yumusayip,nemlenip catlamayi onluyor..
bol suyuda unutmayin gunde 2,5 litrede su

haklisin zezecim , ben hamile oldugumu ögrenir ögrenmes aldim vallaha yagmi falan.ellimisdeen geldigi kadariyla önliycez.oh bende özledim bahceyi ya neyseki cumartesi annemgile gidcez 1 hafta bahceden cikmam herhalde

Nazcımmm sorma temizlik,ütü,yemek yoruldum fena...mutfak dolapları dağılmıştı eee yerleştirmek için boşaltmışken temizledim bide ben artık misafir olaylarını bitirdim dinlenicem artıkk

kızlar napıyorsunuz, konuşmuşlar , konuşmuşlar herkes kaçmış şimdi (
biz geldik ayrıntılıdan , oğlum 2042 gr. olmuş maşallah, balık hapı işe yarıyor , Havvacım iyiki söyledin
a.s.
bizim yaramaz bir türlü dönmedi, bir yarım saat inceledi doktor bekledi yok dönmüyor, biraz gezindim sonra çikolata yedim , en son bir saat sonunda profilden görüntü verdi :)) herşeyi normalmiş çok şükür
doktor dediki, mesanesi dolu bebeğin çişini yapmasını bekleyelim dedi, iç organlarına bakıcak, bir saatte onun keyfini bekledik, anca geldim işte
sizler nasılsınız bakalım oğlumun teyzoşları ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…