2009 Haziran Anneleri!!

Bizdende kocaman bi günaydın kıslar......
Bende kısmetse mayısın sonlarına doğru bırakıcam çalışmayı şöle aşağı yukarı bir ayım kaldı galiba senelerdir çalışıyorum 1 ay dediğin nedirki oda geçer kısmetse.....

üç kişi mi kaldık topu topu çalışansenağlama
ben de maalesef ya da ne mutluki; mayıs sonuna kadar burdayım oğluşum ve doktorum musade ederlerse tabi

benimde doğumdan sonraya atma durumum olsaydı bende daha mayısa kadar çalırdım.ama bizim yaz tsatili olduğu için izin zaten yanıyo bari öncesini kullanıp dinleneyim dedim.birde evde sıkılırmıyımki diye düşünüyorum,gerçi yapacak çok şey var ama.bebişin hazırlıkları yani.anladığım agöre çok zahmetli görünüyo

insan evde hiç sıkılırmıki ben topu topu 2 hafta falan evde kalıcam kısmetse tabi.Sezeryan olacağı için erken alınacak bebişim.Evde olsam zaten geç kalkardım sora keyif yapardım bu bahar başladı bitmek üzere tadını çıkarırdım.Bebişim için hazırlık yapardım hepside çok zevkli ve mutlu eden şeyler ama malesef çalışıyoruz.....

kızlar bişey sorcam ya.doğumda ne kadar para harcanırki.yani sezaryan olunca yada normal doğum olunca ayrı ücrettir zatende ben ortalama olarak nedir merak ettim

canım evde olmayı ben de çok isterdim, hiç sıkılmazsın yapılacak şeyleri dinlene dinlene yaparsın. Bizim her yapılacak iş haftasonuna kalıyor o zamanda ekstra bi misafir falan çıkarsa bi sonraki haftaya. Daha bebişimin bi çok eksiği var.
Hem yürüyüş yapmaya vaktim kalmıyor. hergün yürürsün ne güzel..Ben de bel ağrıları rttı yürüyünce azalıyo sabit kalınca arttıyo ne yapcam bilmiyorum:)

nazcım seninle aynıyız galiba kısmetse benimde doktorum uygun görürse mayıs sonuna kadar burdayım
ne yapalım cicim bizim kaderimiz de bu:çok üzgünüm:ama bu da bebişlerimiz için deyip kendimizi avutuyoruz..
kızlar bişey sorcam ya.doğumda ne kadar para harcanırki.yani sezaryan olunca yada normal doğum olunca ayrı ücrettir zatende ben ortalama olarak nedir merak ettim

hastaneden hastaneye baya değişiyor fiyatlar. Ankarada 2 bin TL alan hastanede var 300 TL alan da var..Bazen doktor için bile ayrı para ödeniyor. Ben devlet hastanesinde yapıcam, ama orada da özel oda falan isteyince onlar paralı

canım normalde hastanesine göre değişiyo benim gittiğim hastanede sezeryan ücreti 2.250 tl ekstralarda olucaktır muhtemelen 2.500 falan ayarlamak gerekiyo....Ama sen gittiğin hastaneden fiyat al bence ve sezeryan fiyatının gözden çıkar ne olur ne olmaz

Kızlarrrrr günaydınnnnn...annem döndü ankaradan onu görmeye gidicez çok özlemişizzzzz :CüvCüv: siz napıosunuz?????

nazcım evet bebişlerimiz için herşey.Sonrasında 3 hafta daha fazla kalıcaz yanlarında kısmetse...kaydirigubbakcemile5

anladım yani hastaneye göre değişiyo.ben devlette yapıcam özelde fiyatlar daha fazla.benim doktrda zaten devlette.bugün gidicem doktora oda iyi bilir herhalde fiyatları.

peki emekli sandığı yada ssk olunca değişiyomu.yani böyle olmasının bi farkı varmı ? malum biz devlet memuruyuz

Kızlarrrrr günaydınnnnn...annem döndü ankaradan onu görmeye gidicez çok özlemişizzzzz :CüvCüv: siz napıosunuz?????

gözün aydın canım, annene kavuştun...
bu arada dün eşimin telefonden annemi aradim, hayirdir inşallah bebek mi doğdu diye açtı telefonu:1shok:tırstım ya, mutlu sona az kaldı ama hazır değilim!!

Günaydın Pınarcım hoşfgeldin.Ne güzel insanın annesi gibi varmı ya bol bol özlem gider annenle....

Hoşbulduk tatlım nasılsın?kızın nasıl?sorma 4-5 gün görmedim annişimi burnumda tütüyorrrr gidicez oğluşumla oda özlemiş ananesiniiii delikafadulden

gözün aydın canım, annene kavuştun...
bu arada dün eşimin telefonden annemi aradim, hayirdir inşallah bebek mi doğdu diye açtı telefonu:1shok:tırstım ya, mutlu sona az kaldı ama hazır değilim!!

hele ben hiçmi hiç hazır değilim.bakamıycam diye korkuyorum.birde sezaryan olursa daha zor kalkılıyomuş sanırım

Hoşbulduk tatlım nasılsın?kızın nasıl?sorma 4-5 gün görmedim annişimi burnumda tütüyorrrr gidicez oğluşumla oda özlemiş ananesiniiii delikafadulden

Bizde iyiyiz pınarım ne olsun işte çalışıyoruz bu sıralar işlerimiz biraz sıkıntılı ilerliyo bi yoğunluk var ama idare ediyoruz tabi Kızımda nasıl olsun Pınar teyzesi ellerinden öper tekmeleyip duruyo.

hele ben hiçmi hiç hazır değilim.bakamıycam diye korkuyorum.birde sezaryan olursa daha zor kalkılıyomuş sanırım

Hayırlısı bakalım, birbirimize destek olucaz burdan...İnşallah herkes pırt diye kolaycacık doğurur ağrısız sancısız kalkar yataktan..Ömrümde ilk bebek altını oğlum doğunca değiştireceğim, ilk bebek oğlumu giydireceğim düşünülürse benim kadar tecrübesizi azdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…