Hayırlısı bakalım, birbirimize destek olucaz burdan...İnşallah herkes pırt diye kolaycacık doğurur ağrısız sancısız kalkar yataktan..Ömrümde ilk bebek altını oğlum doğunca değiştireceğim, ilk bebek oğlumu giydireceğim düşünülürse benim kadar tecrübesizi azdır.
Hayırlısı bakalım, birbirimize destek olucaz burdan...İnşallah herkes pırt diye kolaycacık doğurur ağrısız sancısız kalkar yataktan..Ömrümde ilk bebek altını oğlum doğunca değiştireceğim, ilk bebek oğlumu giydireceğim düşünülürse benim kadar tecrübesizi azdır.
[ı]al bendende o kadar canım. Benim arkadaşlarımda benim gibiydi ama maşallah hepsi harika anne oldular eminim bizde öyle oluruz allah yardım ediyo doğurur doğurmaz annelik iç güdüsüyle bu işleri yıllardır yapıyo gibi olucak kısmetse.hiç korkma ben hiç korkmuyorum inan yeterki bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalımda gerisi kolay.....[/ı]
inşallah hiç bişey olmamış gibi kalkarız ayağa.bende senin gibiyim canım hiç bilmiyorum neyi nasıl yapacağımı.bebek altı değiştirmedim,giydirmedim ,ne ye ne lazım olur hiç bilmem.deneme yanılma öğrenicez artık annelerden.ilk bir acemilik çekeriz herhalde ama bir iki aya herşeyi daha iyi yaparız gibi geliyo bana
Al bendende o kadar canım. Benim arkadaşlarımda benim gibiydi ama Maşallah hepsi harika anne oldular eminim bizde öyle oluruz Allah yardım ediyo doğurur doğurmaz annelik iç güdüsüyle bu işleri yıllardır yapıyo gibi olucak kısmetse.Hiç korkma ben hiç korkmuyorum inan yeterki bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalımda gerisi kolay.....
gülüm valla iyi yapıyon temizlik ben 2 dolanayım karnım sertleşiyor bebeğim kendini assagıya itiyormus temizliği bırak dogru düzgün dolasamıyorum bir yere gidemiyorumbenneyaptımki
aman sende dikkat et bebişleri erken gelmeye tesvik etmeyelim :1shok:
bşy sorcamm benim göbeğimin üstündeki ve altındaki çizgim birleştiii
sizinkiler ne alemde birleştimiii
nette bi yerde okumuştum birleşince doğum vakti gelirmişşşş
Saadetçim balık hapı çok iyi geldi bana, ben küçük kaldı oğluşum diye sabah akşam içtim, üçgünde toparladı kendini hem içinde 60 tane var, nerdeyse doğuma kadar yeticek
doktora gidince sorucam , zaten doğal bişey, balık yemişin gibi aynı
bende alımm içim cnm bakalımmm etkisi olcakmııı
doktora sormadan alcammm
bşy olmaz dimiii
benim o cizgi cok belirgin oldu artik saadetcimm ama birlesmemis daha
yamuk gidiyor zaten..
gobek deliginin ust kismi saga alti sola dogru gidiyor
duz bi cizgi deil ne hikmetse
bas agrilarim gecti canm gercekten her hastalik zor...
oglusumun odasi bitti sayilir bir iki bisey kaldi
dolabin icini daha kullanisli hale getirmek icin bolmeli cekmecelerden ariyorum...
bizdende günaydın herkese.bende daha çalışıyorum ama cuma son inş
kızlar ben artık yavaş yavaş kaçayım.bugünkü derslermi kitaplarımı falan hazırlıyım.öğlen işe gitmekte zor oluyo.ama bugün geçmez herhalde.akşama doktora gidicem kontrole.inş herşey yolundadır.en son gittiğimde kızım 690 grdı.inş kilo almıştır birde sağlığı yerindedir.
canım en son ne zman gittin doktora
kızlar merhaba bende temmuz annesi olucam inş saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız.
bişey sormak istiyorum, özelde çalışan arkadaşlar siz 32. haftada dogum izninizi almışsınzıdır sanırım. hangi evraklarla nerelere basvuruyoruz bu izin için ?
en son 26. haftada gitmiştim bir haftadırda doktoru bekliyorum .biyere gitmişti gelsin diye. yani şöyle bir bakıyorumda herkesin haftasına ve bebeklerin kilosuna benden düşük yoktu.ama dr normal dedi.bugün ne derse artık öğrenicez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?