2009 Haziran Anneleri!!

didommm adanada askeri hastaneye gttt
ha burdaandaa bnmkinin devresinşn eşii
adanalıı
orda doğum yaptıı normalll
askerii hastane balcalı mı neydii ona sevk etmiş orda yaptııı doğumu çok memnunnn

:roflol::roflol:aynen ööle sado açıkçası iki öküz sığışamıyoz tatlışşşdelikafadulden
valla hayırlısıyla bir gidelimde gidince yazarım canımm dün burdaki otobüs firmasına otobüste wc varmı diye sordumda suratıma gerzek gibi baktı bende cevabı şıp die anladım zatenn:lepi:

ayy canım ya bu yaramaz kızların bize yaptıgına bak bende kaburgama ve kasıklarıma yaptıgı baskıya dayanamayıp yattım uyumusum kasıgımda şiddetli agrıyla uyandım şimdi hanımefendiden ses cıkmıyor anneyi uyandırıyorlar içleri rahat ediyor hihoyyyt

h.geld,nnn cnmmm
hadii yaaa bakıooo dmekkk
rahatda olamazsın en iisi sen grme cnmm sorun olmasın aranzdaaa
koysana kızının cicişleirniii
bebişin cicişleri hazırda çantaya koymayaa
ama koymadımmm dahaa
bnmkiler daha hazır değill aydındaaa cicişleirm annem almışş ordaaa
h.geldin cnm bendede oluoo aradaaa
elden gelen bşy yok cnmm maalesefff
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırrr :lepi:
ilk doğum yapan biz olmayalım ya...
biraz (en az bir iki o da olmadı üç- beş) hikaye okuyum da öle doğum yapayım:1shok:

allah sıralı doğumlar versinnn nazcımmmmm sırnaşık şey

didommm adanada askeri hastaneye gttt
ha burdaandaa bnmkinin devresinşn eşii
adanalıı
orda doğum yaptıı normalll
askerii hastane balcalı mı neydii ona sevk etmiş orda yaptııı doğumu çok memnunnn

hadi yaaa adanadaki normal doğum yapmıyo zaten ondan sevketmiştir ama balcalıda çook kalabalık bir hastane yaaa görsen hertürlü insan var bide bize accayip uzak bilmiyorum yaa zaten gidince ilk iş askeri hastaneye gidcez bakalım nedicek nerelere sevkedebiliyolar bir bilgi alaz iştee

orkidenn bunlarrrr bacaksızlarr cnmmm :)
şimdidenn prova yaptırıolarrr bizeeeeeeeee

canım ewet şikayetler cogaldı sag salim alsaydık ucagımıza
bende cantayı hayırlamayı düşünüyorum haftaya nolur nolmaz
banada mayıs sonu gibi bebişim gelcekmiş gibi geliyor delikafadulden
cok fazla assagıda ve baskıları cok arttı-tatlicadiarzu-
ama daha cantamda eksikler var bu hafta tamamlayıp cantamı hazırlıcam inşallahhihoyyyt

didomm dün siz bebişe dolap mı ne bakcaktınızzz naptınızzz bulabilidniz mii kafanıza göre cnmm

kızlar bis biraccık yemek yapalım kendimize acıktı minnoşumm sanırım yine geliriz kociş nöbetçi yineee

didomm dün siz bebişe dolap mı ne bakcaktınızzz naptınızzz bulabilidniz mii kafanıza göre cnmm

aaa eveeet unuttum yaaa ama sadoş biz malum daha oda yapamıyoz ya ona göre dolap almak istemedim şimdi sonradan takım alcaz ya zaten bende naaptım biliyonuzmuuu kendi yatak odası takımımızın dolabının devamını aldııkk hhheeeehheee hem sonradan benim işime yarar hemde şimdilik oğlişe kullanırız dedik daha mantıklı olduu

orkidenn canım deme zamanında gelsin kuzularımız bende korkuyorum bişe olursa hazır olsun diyorum bi yandanda psikolojik olarak aman hazırlarım erken doğar die düşünüyorum
aman saadetçim baksın en fazla bakıyo bişey diyemez
ekliycem canım üşenmiyip bi fotoğraflarını çekmeyi başarabilsem

kızlar bişi sorcam ben gündüz uyuyup uyandıgım zaman uyanır uyanmaz yani tatlı bişiler istiyor canım evde hiç bişi yoksa recel yiyorum 2 -3 cay kasıgı
sizede oluyormu???

haaa kızlar bişi daha annelerimiz bizi kacıncı haftada dogurdularsa bebişlerimizide biz muhtemelen o haftada dogururmusuz:CüvCüv:
ben anneme hemen sordu beni doktorun dediği tarihten 2 hafta önce dogurmus delikafadulden

o da olur cnmm ii olmuşşşş
bendee şifonyerimziii boşalttımmm kızıma tahsis ettimmmm
büyüyyünce oda alırızzz
yani sisin gibi düşünozz
kızlar bişi sorcam ben gündüz uyuyup uyandıgım zaman uyanır uyanmaz yani tatlı bişiler istiyor canım evde hiç bişi yoksa recel yiyorum 2 -3 cay kasıgı
sizede oluyormu???

bende oluoo cnmm acaba neden kiii yaaaa
şekerimiz mi düşüokiiii

ocean üşenme cnmm kaydirigubbakcemile5

sizede oluyormu???

haaa kızlar bişi daha annelerimiz bizi kacıncı haftada dogurdularsa bebişlerimizide biz muhtemelen o haftada dogururmusuz:CüvCüv:
ben anneme hemen sordu beni doktorun dediği tarihten 2 hafta önce dogurmus delikafadulden

canım bendede oluyo ya bal yada şu nutellayı kaşıklıyorum ama benim canım uyanınca değil yemek yedikten yarım saat sonra oluyo bende paptyanın dedği gibi şekerimin düştüğünü düşünüyorum
hemen akşama sorayım bakalım kaçıncı haftada doğmuşum kızlar erken doğar derler zaten benim en son gittiğimde 3 haziran demişti doğuma bakalım bu gidişte ne dicekk

ocean cım bende son gittiğimde 8 haziran dedi doktor ayy 2 hafta önce dogurursam az kaldı yaaa heyecanlandımmm-tatlicadiarzu-

bizim göbüş açıktııı
kocişde nöbetçii
zaten kızımla baş başa bşyler yiyelimmm
geliriz yneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…