günaydın bayanlar:) bende sımdı evı supuruyodum bı mutfagı supurdum cok yoruldumsankı bebegım ayagını cıkardı karnımdan cok gerıldı karnım oturdum azıcık yapmasamda ıcıme sınmıo allahtan aksamları esım yapıor yoksa nasıl kalkarım ev ısınden bılmıyorum
selam ben bu klübe yeni üye oldum. belki sizlerden biri bana yardım edebilir diye. benim gebeliğin başından beri sürekli tükürme gibi bir sorunum var ve doktorum dahil kimse bana yardımcı olamadı.kime sorduysam böyle bir şey duymadık hiç diyorlar. o kadar aşırı bir tükürme geliyor ki konuşamıyorum, uyuyamıyorum, yemek yememe engel oluyor ve bunu yuttuğum takdirde kusuyorum. şu an 27 haftalık hamileyim. yaşım 22. nolur biri bana yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiiiinn
selam ben bu klübe yeni üye oldum. belki sizlerden biri bana yardım edebilir diye. benim gebeliğin başından beri sürekli tükürme gibi bir sorunum var ve doktorum dahil kimse bana yardımcı olamadı.kime sorduysam böyle bir şey duymadık hiç diyorlar. o kadar aşırı bir tükürme geliyor ki konuşamıyorum, uyuyamıyorum, yemek yememe engel oluyor ve bunu yuttuğum takdirde kusuyorum. şu an 27 haftalık hamileyim. yaşım 22. nolur biri bana yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiiiinn
merhaba kıslar,
bugün eşime şehirdışı görev çıktı, çorum amasya ve samsun bir hafta..Memleketine gitmeyi çok istiyodu tam da fırsat sen de gel dedi, doktoru aradım gönül rahatlığı ile git diyemem muayeneden önce karar veremem dedi.
Eşimde gitmek istemiyo şimdi,o yokken birşey olursa diye. Ayy üzülüyorum ne yapcam bilmiyorum, git diyorum seni yanlız bırakamam diyo..
ay ben uyandım ama nasıl uayandımmm
boğazımaa kusma hissi gelerekkk
zor yetiştim wcye neden acaba yaa
hemen eşimi çağırdım geldi ilgilendii sağolsunnn tuzlu ayran falan yaptı belki tansiyonum da düşmüştür diee çok halsizdim çünküü
şimdi daha iimmm inş bugün bidaha olmaz nöbetçi zatennn kocacım
naparımmm yoksaa
bunu 2 gün önce gece de yaşadımmm
neden oluyor acaba bilennz var mı kızlarrr
üstelik hiç benim kusmam falan yoktuuu gebeliğimin başından beriii
biri bana yardımcı olsun ltfen
canım ya zor bi durum konu komşu yok mu acil bi durumda sana yardım edebilecek.
sadetcim panik yapma normal bebek mideyi ittigi için yediklerimiz bazen af edersin agzımıza kadar gelebiliyo.yüksek yastıkta yat birde mide bulantısı normal son aylarda olabiliyomuş.
nazcım bence doktorun ne diyorsa onu yappp
bana kalsaa yapma yolculuk nolur nolmazzz son haftalarıdaa sağlıklıca bitirelimmm hayırlısıyla
war aslında canım, işyerinden bekar bi arkadaşım var konuşsam o da benle kalır da..
ben eşime 32. haftadan sonra ne zaman doğum olcak belli olmaz, hep bi risk vardır demiş bulundum ve bir hafta ankarada olmayacak ya hafta başında bişey olursa diye düşünüyor sanırım.
merhaba arkadaşlar
cuma günü doktorumuza gittik maşallah herşey yolundaymış.artık 2haftada bir geleceksin dedi.sizlerinde doktor muayeneleri sıklaşdımı?
birde ben pazartesiden itibaren 5hafta daha çalışabilir diye rapor alıcam.devlet dairesinde olunca raporla biraz daha uzatıcam.dogumdan sonraya daha çok evde kalayım diye.ama halsizlik ve uykusuzluk beni çok zorluyo ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?