anladimm canimmm otur bakalim evde o zaman zaten gitcen yakindaaaaaözloşumm sorunda bu ya hava güzelde dışarı kötü minikkuşşşdelikafadulden
eee nie bende yok didem o zaman yaa bende istiyorum öle çizgi bananee:bbo:kafamçokkarıştı
herkezde çıkarmı peki bu çizgi çıkmayan olmazmı belki benimki bu aydan sonra çıkar dime umudumu yitirmiyimm
bende teraziyimmm özlooşşşşşhihoyyyt yani bizimde kafalarımız aynı yönde çalışıyooo heheeeee gerçi benimki işine gelirse çalışıyoda neyyseee:jeyyar:
doğru özlemcim bizde yılda 1 kez görüşüyoduk ama öle kıskanç biriki beni çıldırtmaya yetti o didem benim göbek deliği biraz gerildi o kadar rengide değişmedi zaten peynir gibiyim kararcak hiç hoş durmaz heralde varsın çıkmasın ne yapimm
allahimmm heryer teraziii:sm_cool::sm_cool:
a.s.
selam kızlar nasılsınz zor aldım kocişten pc yi.klava:
nasılsınız biz iyiyz ama kızım durmıyo basıyo tekmeyi
kız özloş sen ondan okadar geziyon kuşum beni bekarken annem 1saniye evde tutamazdı kadın okadar lafettiki artık Allahta beni cezalandırdı işte buraylaa:uhm:
hoş gedldin zuzummmm
eve kızlarr benim çizgimmm verdiğim linkteki gibiii allatan ve üsttennnn hihoyyyt
slm güzel anneler,ya kizlar bana yardim edin ya
3 gündür sol kalca kemigimide agri var, ve git gide fenalasiyo.dün kocis le yürüyüs yaparken oldugum yerde kala kaldim.evin icinde bile hareket edemiyorum dogru dürüst.araanizda benim gibi olan varmi.ya dr gidcem ama oraya kadar yügrüyemem.arabada kocosde.ya kalakaldim resmen
bende hic durmazdim bekarken..
bunlar uslanmis hallerim
asla is yapmazdim
anneme yardim etmezdim surekli gezerdim
istedigim saatte eve gelip giderdim cok serbesttim
herzaman derdiki acaba sen evlenceksin ev kadini olacaksinda ben gorecekmiyim:mymeka:
allahtan esimle bekarken yasadigim kadar rahatim yoksa bunalima girerdimmdelikafadulden
evet cnmm böle inankiii hadi 1 ton açığı olsunnnn sırnaşık şeykız sado bukadar koyumu seninkiiiiii hadi canııımmmbenneyaptımki
evet cnmm vallaaa doğumdan sonra geçermişş geçmezseee denizde falan ne komik olur yaaaa zaten sırtımda var boyundan bele kadar ortada ameliyet çizgisiiisaadetcimm
benimkide alttan uste kadar
cizgili cizgili geziyoruz
yaa özloş bukadar olurr haaa sırnaşık şey aynısı valla bende hayatta iş yapmazdım annemde seni kapıya koycaklar banada küfür edcekler arkamdan diyodu terazi burcu tembeldir normalde ama istedimide çok güzel yapar benim eşim okadar serbest diildir ama ben çok şeyden fedakarlık yaptım yaa aşk böööle bişey heralde Allah kulunu nasıl durdurcağını biliyo valladelikafadulden şimdide anneme telefonda şunu şunu yaptım diyince senmiiiiii diye bir cevap geliyo ve arkasındanda garezin banamıydı diyodelikafadulden canım benim yaa şimdi daha iyi anlıyorum annişimi ama geçti tabi artık:mymeka:
yaa özloş bukadar olurr haaa sırnaşık şey aynısı valla bende hayatta iş yapmazdım annemde seni kapıya koycaklar banada küfür edcekler arkamdan diyodu terazi burcu tembeldir normalde ama istedimide çok güzel yapar benim eşim okadar serbest diildir ama ben çok şeyden fedakarlık yaptım yaa aşk böööle bişey heralde Allah kulunu nasıl durdurcağını biliyo valladelikafadulden şimdide anneme telefonda şunu şunu yaptım diyince senmiiiiii diye bir cevap geliyo ve arkasındanda garezin banamıydı diyodelikafadulden canım benim yaa şimdi daha iyi anlıyorum annişimi ama geçti tabi artık:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?