• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

özloşumm sorunda bu ya hava güzelde dışarı kötü minikkuşşşdelikafadulden
anladimm canimmm otur bakalim evde o zaman zaten gitcen yakindaaaaa
eee nie bende yok didem o zaman yaa bende istiyorum öle çizgi bananee:bbo:kafamçokkarıştı
herkezde çıkarmı peki bu çizgi çıkmayan olmazmı belki benimki bu aydan sonra çıkar dime umudumu yitirmiyimm

canim bazilarinda cikmayada biliyor
bende cok erken cikti yuzum beyaz ama vucudum esmerdir benimmm
bekle bakalim belki sendede cikabilir

doğru özlemcim bizde yılda 1 kez görüşüyoduk ama öle kıskanç biriki beni çıldırtmaya yetti o didem benim göbek deliği biraz gerildi o kadar rengide değişmedi zaten peynir gibiyim kararcak hiç hoş durmaz heralde varsın çıkmasın ne yapimm

doğru özlemcim bizde yılda 1 kez görüşüyoduk ama öle kıskanç biriki beni çıldırtmaya yetti o didem benim göbek deliği biraz gerildi o kadar rengide değişmedi zaten peynir gibiyim kararcak hiç hoş durmaz heralde varsın çıkmasın ne yapimm

:roflol:kız demek peynir gibisin ha binnoş alemsin haa anacım Allah kolaylık versin bu elti işleri falan beni bozardı hakkaten yaa iyikide yokmuş:jeyyar:

kız özloş sen ondan okadar geziyon kuşum beni bekarken annem 1saniye evde tutamazdı kadın okadar lafettiki artık Allahta beni cezalandırdı işte buraylaa:uhm:

bende hic durmazdim bekarken..
bunlar uslanmis hallerim
asla is yapmazdim
anneme yardim etmezdim surekli gezerdim
istedigim saatte eve gelip giderdim cok serbesttim
herzaman derdiki acaba sen evlenceksin ev kadini olacaksinda ben gorecekmiyim:mymeka:
allahtan esimle bekarken yasadigim kadar rahatim yoksa bunalima girerdimmdelikafadulden

slm güzel anneler,ya kizlar bana yardim edin ya
3 gündür sol kalca kemigimide agri var, ve git gide fenalasiyo.dün kocis le yürüyüs yaparken oldugum yerde kala kaldim.evin icinde bile hareket edemiyorum dogru dürüst.araanizda benim gibi olan varmi.ya dr gidcem ama oraya kadar yügrüyemem.arabada kocosde.ya kalakaldim resmen

canım bendede oldu bi ara geçti çok şükür çok fena ayagını kaldıramıyor insan sordum ben doktora buskopan plas verdi olablir dedi iki kasık arasındada agrın olabilir dedi kalsiyum eksikligi belirtisi bol süt iç dedi bende öyle yapıyorum elimden geldigince. geçmiş olsun canım sana

bende hic durmazdim bekarken..
bunlar uslanmis hallerim
asla is yapmazdim
anneme yardim etmezdim surekli gezerdim
istedigim saatte eve gelip giderdim cok serbesttim
herzaman derdiki acaba sen evlenceksin ev kadini olacaksinda ben gorecekmiyim:mymeka:
allahtan esimle bekarken yasadigim kadar rahatim yoksa bunalima girerdimmdelikafadulden

yaa özloş bukadar olurr haaa sırnaşık şey aynısı valla bende hayatta iş yapmazdım annemde seni kapıya koycaklar banada küfür edcekler arkamdan diyodu terazi burcu tembeldir normalde ama istedimide çok güzel yapar benim eşim okadar serbest diildir ama ben çok şeyden fedakarlık yaptım yaa aşk böööle bişey heralde Allah kulunu nasıl durdurcağını biliyo valladelikafadulden şimdide anneme telefonda şunu şunu yaptım diyince senmiiiiii diye bir cevap geliyo ve arkasındanda garezin banamıydı diyodelikafadulden canım benim yaa şimdi daha iyi anlıyorum annişimi ama geçti tabi artık:mymeka:

ooo havvacık hoşgeldin kız nasılsın karşılaşamadık nezamandır bitiremedinni hala işleri bacımmm ardacık nasıllar efendiimmm

kız sado bukadar koyumu seninkiiiiii hadi canııımmmbenneyaptımki
evet cnmm böle inankiii hadi 1 ton açığı olsunnnn sırnaşık şey
saadetcimm
benimkide alttan uste kadar
cizgili cizgili geziyoruz :D:D
evet cnmm vallaaa doğumdan sonra geçermişş geçmezseee denizde falan ne komik olur yaaaa zaten sırtımda var boyundan bele kadar ortada ameliyet çizgisiii
bidee göbekte olsa vay halime benimmm sırnaşık şey
yaa özloş bukadar olurr haaa sırnaşık şey aynısı valla bende hayatta iş yapmazdım annemde seni kapıya koycaklar banada küfür edcekler arkamdan diyodu terazi burcu tembeldir normalde ama istedimide çok güzel yapar benim eşim okadar serbest diildir ama ben çok şeyden fedakarlık yaptım yaa aşk böööle bişey heralde Allah kulunu nasıl durdurcağını biliyo valladelikafadulden şimdide anneme telefonda şunu şunu yaptım diyince senmiiiiii diye bir cevap geliyo ve arkasındanda garezin banamıydı diyodelikafadulden canım benim yaa şimdi daha iyi anlıyorum annişimi ama geçti tabi artık:mymeka:

bendee hiç bi iş yapmazdım yer içer yatar ve gezerdimmmm
deli gibi gençlik yaşadımmm
aydın gibi bi yerdeee bi bilsenizzz gençlik fena ordaaa
yazık annecazımm okuldan gellir iş yemek yaprdıı bideeee
şimdiii şaşırıolar halimeeeee
geldiklerindeee
evimmm inci gibiii düzenlidirrr
temiz
yemek pasta börekkkk
herşeyi beceririmmm
inanırmısınızzz bu işleriii ilk deneyimimle hep evlendikten sonra yaptım elimden mi neee
bi oladarda gzl olurlarrr
ayyy ne övdümmm kendimiiii

evet canim
bende istedigim zaman yaparim istemedigim zaman mecbur bile olsam yapmam hic biseyy
nesse caktirmayalim fazla tam gaz devammmm:sm_cool::roflol:

hoşgeldin havvaaa
çok yorma kendiniii fıstıkkkk
yaaa
bitirrr işlerinidee eskisi gibi görelim seni buralardaaa

Back
X