• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

zeynep çok güzel bi isim ben yanına bir isim daha istiyorum ama kararsızım bakalım doguma kadar bulursam koyarız yoksa sadece zeynep olur
bende daha 2 isim bulamadım bakalım bulursam koyarı bulamazsam sdediğin gibi zeynep olur.adaş olcak kızlarımız.

öle deme kız bendee heycanlanıommm
yarın bzde çıkca z alışverişeee
market alışverişii
bidee beşik bakcazz
kızın b kaç eksiklerini alcazzz
bide araba ayarlasakkk rahat olcakkk inşş bulur bi arabaaa
urfa büyükkk
her bi gtceğimiz yer ayrıı köşelerdeee

gez sadoşumcicileri klemeyi unutma arabasızlık zor yabizim araba kazadan dolayı serfiste nezaman çıkar belli değil.8000 tl lik hasar çıkarmışlar allahtan tır şöförünün şirketi ödicek.canımız sag ya ona şükür

ayyy kızlarrr prematüre bebekleri okudumdaaa
aman dikkat edin kendinizeeee
26 hftalıkken doğan bebeler varrr
28 32 minnacıklarrr yaaa içim bi hoş olduuu
çoğudaa hç bi neden yokken doğmuşşş amannn haaa ağır iş falan yapmayın gariii[/Q

öyle canim bugün bedede agrilar vardi ya.kalca kemigim haric baski ve kasilmalar vardi.
kendime cok yüklenmemden isden, yürümekdenmis megerse.simdi dinleniyorum.. riskli dönemlerdeyiz vallaha ama ben deki huy da böyle yerimde duramam gezmeyi cok seviyom, her ise atiliyom.ama bugün gözüm cok korkdu. vallaha korkudan neolur olmas diye hastane cantami yarim saate hazirladim dursun bi kenarda hic belli olmas

iyi olmana sevindi nezaketcim dikkat et bundan sonra kendine bebekler hata affetmiyo.

hepinize iyi geceler tatlışlar benimkinin tekmeleri durdu uyudu sanırım gidim sessizce yatım uyanmadan
hepinizi öpüyoruzkaydirigubbakcemile3

yatan annelerr ii gecelerrr
bu arada kızlarrr
mart annelerii doğumdan sonra göbekler die başlık açmışlarrr
koymşlarrr
göbüşleirniii
bakın çizgiii onlardada varrr

ayyy yine uyumuşuuummmm:1shok: noluyo bööle bana yaa biz yatıyoz bare meburen minnoşlarım sizede iyi geceler sadooşşş öptükkkk

GUNAYDINNNN,
Gününüz aydin, bebişleriniz tombişş, doğumlarınız kolay olsun..
Yakışıklı oğluşum hepinizi öpüyor, güzel teyzeleria.s.

günaydınnnnnnnn haziran meleklerinin anneleri................
gene bi iş günü bu sabah istanbulda kapalı bi hava var hiç uyanmak istemedim....
dün eşimle konuştum doğum öncesi izin hakkında bana 32.haftan dolsun ayrıl diyo ama ben 37.haftaya kadar çalışmak istiyordum.Bakalım nolucak eğer 32.haftadan sora ayrılırsam nisan sonunda bırakıcam işi ve böle giderse eşimi ikna edemiyeceğimi düşünüyorum.

günaydın en güzel annişler..
güzel bir gün dilerim..
burdada hava çok kapalı..yaz geldi dedik..yine başladı yağmurlar..
yeşimnur..bende istiyorum biraz daha çalışmayı ama ben artık iyi hissetmiyorum kendimi..benim bacaklarım kasıklarım falan çok ağrıyo.. :(:((

herkese tocaman bir günaydın kapalı bir istanbul sabahından..
yeşimnurcum hakkında hayılrıs olsun.. vücduununda dinlenemye ihtiyacı var.. eşin öyle diyorsa öyle yap canım.. sana da günaydınnnnnnnnn:))

ben mayıs sonuna kada rçalışmayı düşünüyorum ama Allah ne gösteriri bilinmöze.. bende yorulmaya başladım. işm rahat ama yinede git geli bile yoruyor:((

Günaydın annişler nasılsınız.bebişleriniz nasıl.
Bizde iş yerine geldik.her zamanki gibi uykumuz var.
Izin konusunda bende kararsızım.ama karar vermek için zamanında az .cumartesi istersem uzatacak istemessem izne ayıracak doktor ama .şimdi daha çok erken.ama yinede bel ağrım çok kötü olduğu için de 5 hafta daha nasıl dayanırım diyorum.zor yürüyorum ben ya .kimsede böyle değil sanırım .benim niya böyle oldu.1 günde oldu.üşütmemi diyorum ama geçmiyor.akşam uyumuşum eşim geldi kapıyı açmaya kalktım çok canım yandı.oturup ağladım.bakalım doktor ne diyecek cumartesi telefonda görüştük ama sadece ağrı kesici kullan dedi.

Izin konusunda bende kararsızım.ama karar vermek için zamanında az .cumartesi istersem uzatacak istemessem izne ayıracak doktor ama .şimdi daha çok erken.ama yinede bel ağrım çok kötü olduğu için de 5 hafta daha nasıl dayanırım diyorum.zor yürüyorum ben ya .kimsede böyle değil sanırım .benim niya böyle oldu.1 günde oldu.üşütmemi diyorum ama geçmiyor.akşam uyumuşum eşim geldi kapıyı açmaya kalktım çok canım yandı.oturup ağladım.bakalım doktor ne diyecek cumartesi telefonda görüştük ama sadece ağrı kesici kullan dedi.

canım benim çok geçmiş olsun. Ben de haftasonu çok yorulmuştum ondan sonra başladı. Sabit oturuyoruz ya ayağa kalkınca bi süre ağrıdan yürüyemiyorum.Sanki belden aşağı kalıp olmuş gibi oluyo bi süre, doğrulamıyorum.
Ara ara kalkıp dolaşma imkanın varsa raharlatabilir belini.
Bu arada yeşimnur ve sen 32. haftada ayrılmak zorunda değilsiniz arkadaşlar öyle bi zorunluluk yok yani. Kendinizi iyi hissetmediğiniz an çalışabilir raporu iptal edilebiliyor. Ben kendimi kötü hissedene kadar devam edicem 2 haftamı olur 5 hafta mı olur ne kadar gelebilirim Allah bilir.

günaydın en güzel annişler..
güzel bir gün dilerim..
burdada hava çok kapalı..yaz geldi dedik..yine başladı yağmurlar..
yeşimnur..bende istiyorum biraz daha çalışmayı ama ben artık iyi hissetmiyorum kendimi..benim bacaklarım kasıklarım falan çok ağrıyo.. :(:((
gönül isterki çalışalım ama bebişler için sonrası ne kadar önemli ise önceside o kadar önemli bakalım kısmet artık.
herkese tocaman bir günaydın kapalı bir istanbul sabahından..
yeşimnurcum hakkında hayılrıs olsun.. vücduununda dinlenemye ihtiyacı var.. eşin öyle diyorsa öyle yap canım.. sana da günaydınnnnnnnnn:))
sağol canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
canım benim çok geçmiş olsun. Ben de haftasonu çok yorulmuştum ondan sonra başladı. Sabit oturuyoruz ya ayağa kalkınca bi süre ağrıdan yürüyemiyorum.Sanki belden aşağı kalıp olmuş gibi oluyo bi süre, doğrulamıyorum.
Bu arada yeşimnur ve sen 32. haftada ayrılmak zorunda değilsiniz arkadaşlar öyle bi zorunluluk yok yani. Kendinizi iyi hissetmediğiniz an çalışabilir raporu iptal edilebiliyor. Ben kendimi kötü hissedene kadar devam edicem 2 haftamı olur 5 hafta mı olur ne kadar gelebilirim Allah bilir.
ama o çalışabilir raporunu bozduğumuz zaman raporlu iken çalıştığımız haftalar yanıyomu canım?
günaydın narencim senin bahsettiğin kadar olmasada benimde belim ağrıyo. Allah kolaylık versin valla çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Günaydınnnnnnnnn.....canlarımmmmm....napıosunuzzzz???????

günaydın pınarcım hoş geldin.

canım benim çok geçmiş olsun. Ben de haftasonu çok yorulmuştum ondan sonra başladı. Sabit oturuyoruz ya ayağa kalkınca bi süre ağrıdan yürüyemiyorum.sanki belden aşağı kalıp olmuş gibi oluyo bi süre, doğrulamıyorum.
Bu arada yeşimnur ve sen 32. Haftada ayrılmak zorunda değilsiniz arkadaşlar öyle bi zorunluluk yok yani. Kendinizi iyi hissetmediğiniz an çalışabilir raporu iptal edilebiliyor. Ben kendimi kötü hissedene kadar devam edicem 2 haftamı olur 5 hafta mı olur ne kadar gelebilirim allah bilir.

öylemi ne güzel daha şimdiden ayrılmak istemiyorum çok erken ama 5 hafta daha dayanamam gibide geliyor.öyleyse gittiği yere kadar gitsin.yürüyorum hareket etmeye çalışıyorum.akşam eve gidince yemekten sonra makinayı boşalttım tekrar bulaşıkları yerlerştirdim iyi geldi.herşey iyiydi.ama uyumuşum kalkarken resmen basamadım ayağımın üzerine.kilo aldım ama abartı değil.hepimiz için herşeyin hayırlısı tabi.herşeyin bir bedeli var benim oğlumunda bedeli bu demekki.

gönül isterki çalışalım ama bebişler için sonrası ne kadar önemli ise önceside o kadar önemli bakalım kısmet artık.

ama o çalışabilir raporunu bozduğumuz zaman raporlu iken çalıştığımız haftalar yanıyomu canım?

günaydın narencim senin bahsettiğin kadar olmasada benimde belim ağrıyo. Allah kolaylık versin valla çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.

SAĞOL CANIM GERÇEKTEN ZOR GÜNLER BAŞLADI.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

günaydın pınarcım hoş geldin.

bildiğim kadarı ile yanmıyor sona eklenebiliyor; ama Kurumlar arası farklı uygulamalar mevzuat düzenlemeleri varsa bilemem. Sen işçi kadrosunda mısın 657'li misin?

Back
X