bende daha 2 isim bulamadım bakalım bulursam koyarı bulamazsam sdediğin gibi zeynep olur.adaş olcak kızlarımız.zeynep çok güzel bi isim ben yanına bir isim daha istiyorum ama kararsızım bakalım doguma kadar bulursam koyarız yoksa sadece zeynep olur
öle deme kız bendee heycanlanıommm
yarın bzde çıkca z alışverişeee
market alışverişii
bidee beşik bakcazz
kızın b kaç eksiklerini alcazzz
bide araba ayarlasakkk rahat olcakkk inşş bulur bi arabaaa
urfa büyükkk
her bi gtceğimiz yer ayrıı köşelerdeee
gez sadoşumcicileri klemeyi unutma arabasızlık zor yabizim araba kazadan dolayı serfiste nezaman çıkar belli değil.8000 tl lik hasar çıkarmışlar allahtan tır şöförünün şirketi ödicek.canımız sag ya ona şükür
ayyy kızlarrr prematüre bebekleri okudumdaaa
aman dikkat edin kendinizeeee
26 hftalıkken doğan bebeler varrr
28 32 minnacıklarrr yaaa içim bi hoş olduuu
çoğudaa hç bi neden yokken doğmuşşş amannn haaa ağır iş falan yapmayın gariii[/Q
öyle canim bugün bedede agrilar vardi ya.kalca kemigim haric baski ve kasilmalar vardi.
kendime cok yüklenmemden isden, yürümekdenmis megerse.simdi dinleniyorum.. riskli dönemlerdeyiz vallaha ama ben deki huy da böyle yerimde duramam gezmeyi cok seviyom, her ise atiliyom.ama bugün gözüm cok korkdu. vallaha korkudan neolur olmas diye hastane cantami yarim saate hazirladim dursun bi kenarda hic belli olmas
iyi olmana sevindi nezaketcim dikkat et bundan sonra kendine bebekler hata affetmiyo.