ben geldim annecimi yolladım babamın yanına köye gitti ama o kısacık 2 gün bile beni kendime getirdi annem yemeklerimi yaptı temizlik yapim dedi kıyamet kopardım yok dedim yaptırmadımm dün ist.dan buraya taşınan bi komşumuz vardı ona gittik sonra anncimle alışverişe çıktık hastane için pijama takımı aldık ama sabahlıklı bulamadık sabahlığı ayrı alıcam hastane için öle ucuz yollu bi valiz aldık terlik emzirme sütyeni ve iç çamaşırı aldık bebişime de 2 tane yastık aldık bizde dün beşiklere baktık annemle bi tane beğendim herşey içinde yatağı uyku seti cibinliği 300 lira çok da güzel 4 çekmeceli ayrıca şifonyer istersek onu da yapıyolar oda 120 lira çok ii geldi fiyatı ban eşime söledim beğendiysek alırız dedi
boya işimiz sanırım mayısa kalıcak çünkü hava tekrar sopudu burda yağmurlu ve soğukk
benden böle işte geçmişi okudum herkes ii sanırım atladığım bişe yokk bebişlerini görenler gözünüz aydın
boya işimiz sanırım mayısa kalıcak çünkü hava tekrar sopudu burda yağmurlu ve soğukk
benden böle işte geçmişi okudum herkes ii sanırım atladığım bişe yokk bebişlerini görenler gözünüz aydın