Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım İş Kanununa tabi çalışıyosunuz siz ve ilgili madde şöyle;
MADDE 74. Kadın işçilerin
doğumdan önce sekiz ve doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere
toplam onaltı haftalık süre için çalıştırılmamaları
esastır. Çoğul gebelik halinde doğumdan önce
çalıştırılmayacak sekiz haftalık süreye iki hafta süre
eklenir. Ancak, sağlık durumu uygun olduğu takdirde, doktorun
onayı ile kadın işçi isterse doğumdan önceki üç haftaya
kadar işyerinde çalışabilir. Bu durumda, kadın işçinin
çalıştığı süreler doğum sonrası sürelere eklenir.
Eşim de ben de az çok iş mevzuatını biliriz ve yanlış bilgi vermeyim diye onu arayıp sordum şimdi o da benle aynı şeyi söylüyor ama sen iş yerine sor istersen bazen uygulama kanun yoruma açık olunca kurumdan kuruma değişiyor. Mesela toplu süt izni diye bişey olmaz ama bazı işyerleri süt iznini toplu verebiliyor.
basbelam
senin icin de cok sevindim, bebegin masallah toparlanmıs
boyle devam ederse tombis bir bebek seni bekliyor
Herkese günaydın, nasılsınız kızlar, bebişler iyimi?
ben çok fena grip oldum, öksürüğümde devam ediyor, öksürmekten karnıma sancılar giriyor
hiç gücüm yok ,
annem de anjiyo olacak cuma günü, dua edin lütfen kızlar, anne gibi kimse olmuyor
ben biraz geçmişi okuyayım
Herkese günaydın, nasılsınız kızlar, bebişler iyimi?
ben çok fena grip oldum, öksürüğümde devam ediyor, öksürmekten karnıma sancılar giriyor
hiç gücüm yok ,
annem de anjiyo olacak cuma günü, dua edin lütfen kızlar, anne gibi kimse olmuyor
allah kavuştursun semamben geldim annecimi yolladım babamın yanına köye gitti ama o kısacık 2 gün bile beni kendime getirdi annem yemeklerimi yaptı temizlik yapim dedi kıyamet kopardım yok dedim yaptırmadımm dün ist.dan buraya taşınan bi komşumuz vardı ona gittik sonra anncimle alışverişe çıktık hastane için pijama takımı aldık ama sabahlıklı bulamadık sabahlığı ayrı alıcam hastane için öle ucuz yollu bi valiz aldık terlik emzirme sütyeni ve iç çamaşırı aldık bebişime de 2 tane yastık aldık bizde dün beşiklere baktık annemle bi tane beğendim herşey içinde yatağı uyku seti cibinliği 300 lira çok da güzel 4 çekmeceli ayrıca şifonyer istersek onu da yapıyolar oda 120 lira çok ii geldi fiyatı ban eşime söledim beğendiysek alırız dedi
boya işimiz sanırım mayısa kalıcak çünkü hava tekrar sopudu burda yağmurlu ve soğukk
benden böle işte geçmişi okudum herkes ii sanırım atladığım bişe yokk bebişlerini görenler gözünüz aydın
geçmiş olsunnn cnmmHerkese günaydın, nasılsınız kızlar, bebişler iyimi?
hiç gücüm yok ,
Yesimcim
bizim durumumuz ortada, kendimizi fazla yormamalıyız aslında
her işte bir hayır vardır diye dusun, belki çalışmaman daha iyi olacak
herkese günaydın, nasılsınız kızlar, bebişler iyimi?
Ben çok fena grip oldum, öksürüğümde devam ediyor, öksürmekten karnıma sancılar giriyor
hiç gücüm yok ,
teşekkür ederim nazım bu madde tam olarak benim kafamdaki soruya cevap vermiyo neyse ben galiba 32.haftadan sora bırakıcam.
sorma canım ya zaten eşimde o sebepten çalışmamı istemiyor.aslında bizim için doğum öncesi daha önemli o sebepten sanırım haftaya cuma bırakıcam işi.
Saadetcim gercekten cok heyecanlısın ne guzel
besık bakacakmısınız, emınım cok guzel bir tane bulacaksınız
sen zaten becerıklısın masallah bir de suslersin onu
ben herhalde dogumdan sonra almaya karar verdım besıgını
bı sure sepette ıdare edebılır herhalde