• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

hadi bende çıkayım kzım acıktı.mama yiyelim.öğleden sonra da kuran okuncakmıi oraya gitcez.hepinize dua ederim.öptük sizi.

afiyet olsun zuzuuum, allah kabul etsin dualarınıı..

kızlaar bizim haziran annişleri diye bir listemiz vardı di mi, kim hangi tarihte doğum yapıcak falan gibi..
onu güncellesek nasıl olur kiii, zaman yaklaşıyor yavaş yavaşş..
bir geçmiş sayfalara bakayım

ben geldim annecimi yolladım babamın yanına köye gitti ama o kısacık 2 gün bile beni kendime getirdi annem yemeklerimi yaptı temizlik yapim dedi kıyamet kopardım yok dedim yaptırmadımm dün ist.dan buraya taşınan bi komşumuz vardı ona gittik sonra anncimle alışverişe çıktık hastane için pijama takımı aldık ama sabahlıklı bulamadık sabahlığı ayrı alıcam hastane için öle ucuz yollu bi valiz aldık terlik emzirme sütyeni ve iç çamaşırı aldık bebişime de 2 tane yastık aldık bizde dün beşiklere baktık annemle bi tane beğendim herşey içinde yatağı uyku seti cibinliği 300 lira çok da güzel 4 çekmeceli ayrıca şifonyer istersek onu da yapıyolar oda 120 lira çok ii geldi fiyatı ban eşime söledim beğendiysek alırız dedi

boya işimiz sanırım mayısa kalıcak çünkü hava tekrar sopudu burda yağmurlu ve soğukk

benden böle işte geçmişi okudum herkes ii sanırım atladığım bişe yokk bebişlerini görenler gözünüz aydın

ohhohh semoşum maşhh kıss annele baya işler yapmışsınzı.. oh ne güzel.. azda olsa doymuşsunzudur birbirnize.. maşhh canım..

Alıntı:
ARMAĞANIM kullanıcısından alıntı
hoşgeldin pınarcım.. iyiyiz sen nasılsın??

İyiyiz Armycimmm tosba gibi yerimden kalkamama dışında

aynen canımmyaa.. ne olcek bu kilo işi bilmiyorum bacakalrım vücdumu taşımıyor artık. gece oflaya puflaya dönüyorum yatakda.. kokruyorum birgün yataktan düşcem diye:((

slm kızlar nasılsınız..dün dr kontrolüm vardı kızımı gördümkaydirigubbakcemile2..1625 gr olmuş :nazar:herşeyi normal çok şükür bi sorunumuz yok..ama ben çok kilo almışım toplam 15-tatlicadiarzu-çok şaşırdım hiçte o kadar kilo almış gibide durmuyorum...dogumdan sonra verrebilirim inş...

canım maşhh kuzunaa.. kilo deme aynen bende öyle.. görünüşte belli olmuyor pek.. göbüpş var ama işte almışım:((neyse inşş veririz..
ha bu arada hep sol tarafıma yatmaya çalışıyodum ama yanlış yapıomuşum benim bebegin sırtı sag tarafımdaymış ve saga yatmam daha dogruymuş..sizde drunuza sorun arkadaslar bebegin şeklini ona göre yatın..

aaa gerçektenmi.. ben de kısmetse haftaya gideceğim.. sorayım bari..sağol canım..

hepinize tşkler arkadaslar iyi dilekleriniz için..inş sizde drlardan mutlu haberlerle dönersiniz..toplu alıntı yapmayı bilmedigimden hepinize bu şekilde tşk ettim :enbuyukkk::1hug:

şekerkızcandy kullanıcısından alıntı
Herkese günaydın, nasılsınız kızlar, bebişler iyimi?
ben çok fena grip oldum, öksürüğümde devam ediyor, öksürmekten karnıma sancılar giriyor
hiç gücüm yok ,
annem de anjiyo olacak cuma günü, dua edin lütfen kızlar, anne gibi kimse olmuyor
ben biraz geçmişi okuyayım

canım çok geçmiş oslun.. ballı süt falan iç.. nane limon falan.. dikkat et kendine..anne içinde geçmiş oslun.. Rabbim yardım etsin..inş bişi çıkmaz..

saadetim günaydın canım sen ciciler mi alamaya gitcen ben de hayacanlandım bak hemen al gel de koy bizde bakalım.
cnm pek cici sayılmaz ama
küvet bornoz takımı bakım ürünlerii
falan filannn bide beşik bulursak kafamıza göre bakalımmm
saadetciim iyi alışverişler canımm, inşallah istediğin gibi bişey bulursun..
semoş nasılsın canım görüşemedik ne zamandır, nasılsın??
şelerkızcııım geçmiş olsun canımm..
sen sakın evi falan süpürme, elektriik süpürgesi çok yoruyor.. benimkayınvalidem hiç yormaz beni gelince, zuzum senin gibi aynı uyandığımda kahvaltıyı bile hazırlamış oluyodu, ama bunların acısı bebişten sonra çıkar mı bilmiyorum:))))
pericim maşallah kızına, büyümüşş.
cuma gnü gideceğim bende bakalım büyümüş mü kuzum??

sğlun kızlarrrr
hazırlandık kızımla kocişin gelmesini bekliyoruzz şimdiii

slm annişler
burda yine kar yağıyo içim daralıyo böle olunca dün ne güsel güneşliydi kolumu kıpırdatmak istemiyorum hava böyle olunca yaaa
bebekleri görücek gözünüz aydın
benim daha kontrolüme 1 hafta var
aragancım sende sakaryalıymışsın bende canım sakaryadamı oturuyosun dışardamısın??

slm oceann ne gzl kar yağıyomuşşş
bende kar görmeyeli 5 sene olduuuuuuuu ahhh ahhaa :(

canım sulu kar ardından pis bi yağmur balkonları dün yıkadık battılar camlarda berbat zatenn
bende sewiyorum karı ama hava kapalı olmasın artık bahar geldii
kar yağınca daha hazrana çok varmış gibi geliyo

1.5 ay kaldııı cnmmm allahın izniyle az kaldıııı
hiç geçmio gibi geliooo zamannn amaa geçtiii bakk
daha dünnn hamilelikleirmizi müjdelioduk birbirimizeeee

[selam kızlar dün dr.gitmiştim kızım 1.239 gr.olmuş boyu da 40 cm:nazar: kilosu az mı ne dersiniz sağlığı çok şükür iyi direnç ve çentiklerimiz kaybolmuş.kan değerlerimde iyi çıktı.sevincimizden babasıyla alışveriş yaptık kemeraltına mina bebeye gittik 20009 model park yatak la yine 20009 model kraftın matrıx medelini aldık bunlar yeni çıkmış 2009 olarak rengi kırmızı gri kırmızı puantiyeleri var ara ara eski kraft kumaşından değil yenilemişler.ikisi takım oldu .park yatağı sallanabilir.altında perdeleri falan var.ben çok beğendim almayan izmirli arkadşlar gidip baksınlar ellerinde son 8 tane kalmış çünkü

eşimi bekliorummm cnmmm arabayı almaya gittideee braz mesafe uzakkkk da anca gelir

[selam kızlar dün dr.gitmiştim kızım 1.239 gr.olmuş boyu da 40 cm:nazar: kilosu az mı ne dersiniz sağlığı çok şükür iyi direnç ve çentiklerimiz kaybolmuş.kan değerlerimde iyi çıktı.sevincimizden babasıyla alışveriş yaptık kemeraltına mina bebeye gittik 20009 model park yatak la yine 20009 model kraftın matrıx medelini aldık bunlar yeni çıkmış 2009 olarak rengi kırmızı gri kırmızı puantiyeleri var ara ara eski kraft kumaşından değil yenilemişler.ikisi takım oldu .park yatağı sallanabilir.altında perdeleri falan var.ben çok beğendim almayan izmirli arkadşlar gidip baksınlar ellerinde son 8 tane kalmış çünkü

maş cnm kızınaaa
sağlıklı olsunda gerisi boş cnmmm hç takma kgsını doğunca beslersn
fiyatı ne kadar
bende bugün bakmaya gtcez park yatak daaa
ama burdaa sanmam o kadar gzl bulamayız herhaldeeee
çok seçenek yok yaniii
bu arada merak ettmmm resmini koyarmısınnn

bu arada beşiğin içine yatak olark ne aldın park yatak minderimi yoksaa ortepedik yatak mı şengülçincim

anladım sadetçim inş gönlüne göre bulursunn
şengül gözün aydın tatlım bebeğin kaç haftalıkki ama yinede maşallah
herşeyde yolundaymış ne mutlu sana

dün gelmedim canım bizim araba tamir de ya .servisle de gelmek istemedim.eline liste tutuşturdum kocişi gönderdim.şekerbankın yanı öğrenmişim mi

evet canım.çarşıda gördüğün hamile paytak paytak yürüyorsa o benimdir.fotoğraf eklmeye çalıştım ama kapsite yüksek diye kabul etmiyor.

Back
X