• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

aynen oyle guzelım masallah dıyelım de nazar degmesın
bebek sekerlerını hastanede ıkram etmek ıcın mı yoksa mevlut ıcın mı sımdıden hazırladınız
yasemincim ben hem hastane hem mevlüt için hazırlamıştım şekerleri..
eşimin kuzeni pastacılık kursuna gitti bebekli kurabiyeler, küçük pastalar yapmayı öğrenmiş.
hastane için ben yapayım olur mu dedi bende kıramadım..
velhasıll benimkiler mevlüte kaldıı:)
slm tatlılarkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım biz doktordan geldik kızımla uyuduk biraz mirmirmirmir
bakalım teyzeler neler yapmışlar dedik.
sizi tembeller kocişler aç kaldı desenizecokacimcoook
semacım annen gittimi canım?
şengülçin maşallah kuzuna
ayşecik zeyno cicişlerinizi koyun topige bizde görelim.
hsurmal elline saglık canım iyi günlrde kullansın bebişin.
evet gelelim bize kızımı gördüm bu gün bi problem yok gayet saglıklı kuzuma maşallah.1900gr olmuş:nazar: üf şimdi tekrar iki hafta bekliycez :çok üzgünüm: kızımı görmek için
maşalaah bebişine canımm, bende cuma gelsin diye bekliyorumm.
oğluşumla randevuum var :emir_bebek:

selam bayanlar...dunun yorugunlugunu hala atamadım benımde aksama yemegım yok valla kalkıp makarna yapıcak halım bıle yok :) kocişş bugun ac kaldı :Dsız neler yapıosunuz...ben ayın 27 sınde doktora gıdıcem ama sanırım bu gıdısle dayanamıycam haftaya gıdıcem oglumu gormeye :D:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3mkaydirigubbakcemile3 bugün hepimiziin kocişi aç kaldıı:))
ama ben yoruldum ya hergün yemek yapmaktan, benim eşim bugün yediğini yarın yemez, azar azar oyuncak gibi yemek yapmaktan fenalık geldii.
Allahtan anlayışlıdır tosbaam, dışardan bişeler sölicem bugün cokacimcoook

tosbaa8 aynen canım benım esımde bugun yedıgını yarın yemez:) hadı bugun yapmıyım yarın mecbur yapıcam:emir_bebek:biz kadınların işi zor vallahi :)

tosbaa8 aynen canım benım esımde bugun yedıgını yarın yemez:) hadı bugun yapmıyım yarın mecbur yapıcam:emir_bebek:biz kadınların işi zor vallahi :)

kaydirigubbakcemile5 zor işimiz vallaa..
bende nasıl olsa yarın yine yapılacak bişeyler diye bugün yapmıyoruuuuummm delikafadulden
izinliyim bugüün kaydirigubbakcemile3

ben yaptım yemeğimi ohhhh canıma değsin darışı diğer üşengeç bacılarımın başınaaaaa ama felaket uykum var annemle geceleri geç yatıp sabahın körlerinde hortladık vallahi acısı çıkıyo şimdi

ya kıslar burda ben soba yakmaya başladım yine soğudu hava umarım mayıstada böle olmaz bahar gelemedi yaaaa neyseki annemle gezebildik yağmurdan öncee benim boya badana işi gecikicek kocişe ben iş yapaam geciktirme dedim zaten yapmıcan ben seni yürütmeye kıyamıyom dedi ben halledicem herşeyi dedi 4 günde bitcek herşey dedi bakalım nasıl olcak o işşş

semacim sende masallah cok sipsaksin yaaaaaa
kizlar sizinde isiniz zor
benim kocisim iki gunlugude ver yer
ne olursa yer secmezde
yeterki disarda yemesin evde yesinde ne yerse yesin..
bebisleri goren guzel haziran anneleri masallah diyorummm bebislere ve size
darisi gormeyenlere
ben onumuzdeki carsamba gorcek askimiiii

kimse kalmadımı kimse beni özlemedimi kuzular ben sizi çok özledim ama bugün kimseciler yok galiba akşama dökülürsünüz ama yaprak dökümü var demiii ben uyumadan gelin yaaa

ay özlemim kalkınca elim çok hızlıdır sölemesi ayıp ama kalkana kadar offff eskiden sen bi bilsen beni ben çorapları ütüler hergün çamaşır yıkar ayda bi tülleri yıkar oooo her ay halı koltuk siler mutak dolaplarını parlatırdım şimdi ölcem üşengeçlikten annem kalkmış buzdolabımı temizlemiş sabha bana amma pasaklı olmuşsun diyodu gülerek dalga geçti benleee

valla benim eşim 3 günde yer yeterki sevdiği yemek olsun yeterki evde yemek olsun hiç olmadı ekmek arası bişeler yer doyurur karnını canım benimmm

benim koçişde çok yemek seçermiş tabi o evlenmeden önceydi:jeyyar: artık öyle bi sansı yok mecbur yiyor sayemde tatmadıgı lezzetleri tattı canım:roflol:

ay özlemim kalkınca elim çok hızlıdır sölemesi ayıp ama kalkana kadar offff eskiden sen bi bilsen beni ben çorapları ütüler hergün çamaşır yıkar ayda bi tülleri yıkar oooo her ay halı koltuk siler mutak dolaplarını parlatırdım şimdi ölcem üşengeçlikten annem kalkmış buzdolabımı temizlemiş sabha bana amma pasaklı olmuşsun diyodu gülerek dalga geçti benleee

valla benim eşim 3 günde yer yeterki sevdiği yemek olsun yeterki evde yemek olsun hiç olmadı ekmek arası bişeler yer doyurur karnını canım benimmm

ay canım sen bayag tıtızmıssın masallah:CüvCüv:cok yorma kendınıde sımdı ben bı evı bastan asagı supurdum valla bugun bıle yerımden kalkamadım :(:1no2:

ay canım sen bayag tıtızmıssın masallah:CüvCüv:cok yorma kendınıde sımdı ben bı evı bastan asagı supurdum valla bugun bıle yerımden kalkamadım :(:1no2:

canım şimdi nerde o güç o çeviklik o hareket kocişim boşar beni valla yorarsam kendimikaydirigubbakcemile3 yorulmayayım diye nerdeyse pamuğa yatırcak paşa taşıyomuşuz öle kolay değilmiş falan filann ama temiz sayılır yine de napalım bi şekilde yürütcez 9 ay iş yapmadık diye pislikten ölmeyiz herlade herşey bıdıklar içiinn

Kızlar sabah yazdığımdan beri hastanelerdeyiz Çok üzgünüm çoook annem çok fena hastalandı sürekli istifra,beyni çıkacak gibi baş ağrısı çok moralimiz bozuldu,çok korktuk...tahlilller yapıldı bir virüs varmış bu sıra ondan almış sanırım ankara seyahati yordu onu...şimdi eve geldikk...dua edin ne olur annişime

Kızlar sabah yazdığımdan beri hastanelerdeyiz Çok üzgünüm çoook annem çok fena hastalandı sürekli istifra,beyni çıkacak gibi baş ağrısı çok moralimiz bozuldu,çok korktuk...tahlilller yapıldı bir virüs varmış bu sıra ondan almış sanırım ankara seyahati yordu onu...şimdi eve geldikk...dua edin ne olur annişime
pınarcım çok gecmiş olsun Allah sifa versin cnm

Derincim,Ayşecim sağolun canlarım moralim sıfır sanırım tekrar hastaneye gidicez

pinarcm cook gecmis olsun cnmmm
semacim simdilik hamilesin bosver titizligi..
yemegi yetistiriyorsunya o bile yeter bu halimize gore

bide elle maka bebek arabası çin malı degil Türk malı kızlar bilginiz olsun
güle güle gezin cnm hayırlı olsunnn arabanızzz
slm tatlılarkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım biz doktordan geldik kızımla uyuduk biraz mirmirmirmir
bakalım teyzeler neler yapmışlar dedik.
sizi tembeller kocişler aç kaldı desenizecokacimcoook
semacım annen gittimi canım?
şengülçin maşallah kuzuna
ayşecik zeyno cicişlerinizi koyun topige bizde görelim.
hsurmal elline saglık canım iyi günlrde kullansın bebişin.
evet gelelim bize kızımı gördüm bu gün bi problem yok gayet saglıklı kuzuma maşallah.1900gr olmuş:nazar: üf şimdi tekrar iki hafta bekliycez :çok üzgünüm: kızımı görmek için
maş kızınaaa canımmmm gözün aydınnn
geçmiş olsun cnmmmm
dualarım annenleeee

pinarcm cook gecmis olsun cnmmm
semacim simdilik hamilesin bosver titizligi..
yemegi yetistiriyorsunya o bile yeter bu halimize gore

özlemcim önceki saufada okudum yardımcı olmuşsun bana çok sağlll
cnmmm
evtttt bzzz geldikkkkkkkkk sonunda kızlarrrrrr
ayyyy çok yoruldukkkkk
oraya buraya koşuşturduk durduk kocişleee
market alışverişi yaptık
benim süslü kızıma yine bakım ürünleri aldık
küvetiniii aldıkk
bornozunuda almıştık ama yanlış almışızzz
bi kalite daha iisi vardıı komşuda görmüştümmm
yanlış kalmış aklımdaaa yanlış almışımm yarın değiştircem artık bornoz takımınıııı
ve sonunda park yatağınıda aldıkkk
internetten alcaktık ama cesaret edemedik görerek almak daha ii olurr diyeee
malumm urfadayızz
buranın en ünlü bebe dükkanına gttk aldıkkk
birtek adam akıllı orda beğenmiştim zatennn
bide 2 mağzada daha var onlar hoşumuza gtmediii babasıylaa
artık en iiçimizee sinemiizi aldıkkk urfa imkanlarıyla sırnaşık şey
yatağını daha almadıkkk onda bi türlü napcağımaa karar veremedimmm
satıcı 2. katı için ortepedik yatak ağır gelirr
taşımaya bilir falan dediii
aklım karıştıı
müşterilerri pamukdan yatak yaptırıolar mışşş

işte bölee kızlar çk yorulduk brazdanda dizi varrr oleyyyy hihoyyyt

sğll ayşecikkkk
bu arada kızlar bahsettiğiniz balık hapını aldıımmm
aradık doktoruuu
alabilirsiniz dedii
marincap 500 mg mı sizinkii bana eczacı bundan verdiiiii deee
günde 1 tane tok karn aiçin dediii

pınarcım allah acil şifalar versin annecine çok geçmiş olsun umarım hemencecik geçerrrr

saadet hayırlı olsun yatağınız kuzumm küvetlere bende baktım çok şekerler ya ben bornoz takımı almadım 1 yaşında falan alıcam şimdilik 2 havlusu var bakım ürünlerini falanda bu ay alıcam kıs ekle de bakalım gözümüz gönlümüz açılsınn

Back
X