yasemincim ben hem hastane hem mevlüt için hazırlamıştım şekerleri..aynen oyle guzelım masallah dıyelım de nazar degmesın
bebek sekerlerını hastanede ıkram etmek ıcın mı yoksa mevlut ıcın mı sımdıden hazırladınız
eşimin kuzeni pastacılık kursuna gitti bebekli kurabiyeler, küçük pastalar yapmayı öğrenmiş.
hastane için ben yapayım olur mu dedi bende kıramadım..
velhasıll benimkiler mevlüte kaldıı:)
maşalaah bebişine canımm, bende cuma gelsin diye bekliyorumm.slm tatlılarkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım biz doktordan geldik kızımla uyuduk biraz mirmirmirmir
bakalım teyzeler neler yapmışlar dedik.
sizi tembeller kocişler aç kaldı desenizecokacimcoook
semacım annen gittimi canım?
şengülçin maşallah kuzuna
ayşecik zeyno cicişlerinizi koyun topige bizde görelim.
hsurmal elline saglık canım iyi günlrde kullansın bebişin.
evet gelelim bize kızımı gördüm bu gün bi problem yok gayet saglıklı kuzuma maşallah.1900gr olmuşüf şimdi tekrar iki hafta bekliycez :çok üzgünüm: kızımı görmek için
oğluşumla randevuum var

kaydirigubbakcemile3mkaydirigubbakcemile3 bugün hepimiziin kocişi aç kaldıı:))selam bayanlar...dunun yorugunlugunu hala atamadım benımde aksama yemegım yok valla kalkıp makarna yapıcak halım bıle yok :) kocişş bugun ac kaldısız neler yapıosunuz...ben ayın 27 sınde doktora gıdıcem ama sanırım bu gıdısle dayanamıycam haftaya gıdıcem oglumu gormeye
:ecrin_bebek:
ama ben yoruldum ya hergün yemek yapmaktan, benim eşim bugün yediğini yarın yemez, azar azar oyuncak gibi yemek yapmaktan fenalık geldii.
Allahtan anlayışlıdır tosbaam, dışardan bişeler sölicem bugün cokacimcoook