2009 Haziran Anneleri!!

canım gözün aydın hayırlı haberlerle gelecekler eve inşallah.Ama çok fazla hasyaneye gitmemizi de önermiyor zaten . bizim akraba vardı hastanede yatan beni götürmedi annemler.Her türlü hasta var mikrop kaparsın dediler.

of of sağlık ocağına gitcem ilaç yazdırmya kan ilacım bitti öffff yemeğimi yapıp gideyim bari oyalana oyalana yürürümmm hadi ben kaçtımmm

semacım aynı acı bende de oldu akşam nefesim kesildi ölüyom dedim tarifsiz bi acı bide nefesim kesiliyo allah yardımcımız olsun ben de yaşadım aynısını bide su geliyo boğazıma benim kızımda dün hiç durmadı bişeyden huysuzlaştı ama anlayamadım ben hiç bu kadar hareket etmiyordu umarım bişey yoktur ben yarın dr gidicem canım sorcam dr bakalım neymiş

iyiz canım çok şükür sen nasılsın rahat ol biraz basit bi operasyon canım artık anjiyo allah yardımcısı olsun annenin hem işimiş bak iyi olmuş gitmediğin panik oluyo insan hastanede zaten annende gelir birazdan:1hug:

selam yeşimcim hem aynı sorun geçen hafta eşimin teyze kızı nişanlandı neyse onu atlattım:) bu hafta eşimin amcasının kızı ne giycem derdi hep sorun patlıycam vallah yarın bakıcam çarşıya şık bişey bulursam sana kargolarım olurmu arkadaşım tabi ilk önce resmini görürsün :içelim:

günaydın kzlar nasılsınz bakalım biz kahvaltımızı yaptık geldik çok durmuycaz ama
öğleden sonra ev gezmemiz var kızımla yasin okuncak
dinlemeye gtcezzz
bu arada şekerkızcım annene de çok geçmiş olsunnn
ve pınarcım sizlerde dua edicemmmm
üzülmeyin kızlarrr

oh be yemeğimi yaptım pişsin doğru sağlık ocağına saatte anca 1 olur

saadet kuzusu gezmeleremi dua bekleyenlere bol bol dua et olurmu cicimm kızında senle beraber dinlicek ne güzel akıllı kızımız uslu durcakmı bakalımm

Saadet kuzum teşekkür..Tertip bu arada 33 e girdik bugünnn kaydirigubbakcemile5

Değerli haziran anne adayları,yazılarınızı okuyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Umarım sizlerin hamileliği güzel geçer ve vaktinde,sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz,dogumdan sonra bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız.bizimki öyle olmadı hiç dokunamadım,kokusunu hissedemedim şu an için sadece ellerim küvezin üstünde izleyebiliyorum. minik bebeğim için dua ediyorum sizlerde dua edin nihatım için.
Allah kötü günler göstermesin.küçücük masum yüreklere şifa versin.doğmuş ve doğacak olan bebekleri sağlıkların mahrum etmesin..

ayrıca pınar arkadaşım sana çok teşekkür edrim.yanlız üzülmeni istemiyorum.dualarını eksik etme canım bende seni çokk seviyorum..

benimkide solda yatıyor galiba..çünkü ben tekmeeleri sağda hissediyorum.. bu gidşimde sorucam kısmetse druma.. bakalım ne dciek.
ARMAGANcim
bitki tehlikesi bitti gecti bizden artik, 4. aya kadardi o....Birseycikler olmaz.

sağol canım.. bilmiyorumki işte.. yinede dr uma sorayım bir.. semanında dediği gibi kasılmalar neden oluyor bazıları. nolur nolmaz..

pınarcım anen için sevindim canım..
şekercim anenne acil şifalar diliyorum bu mübarek günde canım.

etmezmiyim cnm edicemmmm tabiikideee
valla cnmmm yasin okunurken kıpırdayıp duruyor hep genelde bakalım bugün nasıl olcakkk delikafadulden
Saadet kuzum teşekkür..Tertip bu arada 33 e girdik bugünnn kaydirigubbakcemile5
ne demek cnmmm
evet tertipcimmmm 33 e de girdikkk çok şükürrrr

gerçekten çok zor allah düşmanımın bile başına vermesin ama ben inanıyorum kiii iyileşcek nihatın ve kucaklarına koncak cnmmm dualarım oğluşunlaaaaa

çok sağol canım... inş sende kokusun hissedeceksin hemde bilzeden önce.. maşh kilosu haftasına göre bence çok iyi.. çabucak toparlar annesi.. yakında emzirmen için verilrer yanına.. üüzülme.. hakkınzıda böylesi hayılrıymış canım.. hastaneden çıkınca unutursunuz canım bu günleri.. sıkma cnaını..

papatyam bizlerede dua et canım.. bebekelr kuran sesinden çok hoşlanıyor.. benimkide öyle kıpırdanıyorki ben okurken :))semoşum maşhh valal sana.. öğle yemeğini bile yapmışsın .. hamarat kadınsın alimallah:))

Canım arkadaşımmmm Nihatımız hayata sımsıkı sarılacak ve tanrım onu bağışlayacakkk ben buna inanıyorumm...canımsınnn...dualarım seninle ve Nihatımızlaaa....

Canım armycim teşekkürler...

etmezmiyim edicem cnmmmm merak etmeyinnnn

pınarcım senin son adetin neydi.. şimdi benim 32+4 ya 33 . haftadamı oluyorum ben..??kafam çok karışıyor..kafamçokkarıştı

canım bu akşam yemeğiiii öğleye yemeğim var şükür kıs evde olsan sende yaparsın arkadaşa gitmeyi düşünüyom da ondan yaptım
etmezmiyim edicem cnmmmm merak etmeyinnnn

kıs öğle ezanı okunmadımı orda yoksa ikindiylemi okucaklar kuranıı

aaaaaa canım benim çok sevinirim ya hani başka zaman giyilicek bişey olsa problem diil ya.

saadet ne güzel kuran dinlemeye gidiyosunuz bol bol dua et.bizide unutma olurmu canım

pınar canım nasılsın oğlun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…