bende balık yağı falan içmiyorum.. aslında ne yersem düşnüp iyiyorum.. ama benim deridm kabızlık beni kilo aldırdan dert bu.. 3 gün oldu gene tık yok(sebzede yiyiorum meyvede.. ne yapcağımı şaşırdım iiyice (
ya kıslar dün akşam bana bişe oldu koltukta uzanırken birden oğlum bişe yaptı içerde karnımın üstü bi acıdı hareket edemedim öle sancı falan gibi değil bi baktım karnım yamulmuş hemde nasıl sağa kaymışşş yattığım yerden doğrulamadım bilee size de böle oluyomu????? dünden beri kudurukluğu tuttu yineeee içerde öle tepinip duruyooo napıyo acaba ki bu kadar canım yanıyoo
ya kıslar dün akşam bana bişe oldu koltukta uzanırken birden oğlum bişe yaptı içerde karnımın üstü bi acıdı hareket edemedim öle sancı falan gibi değil bi baktım karnım yamulmuş hemde nasıl sağa kaymışşş yattığım yerden doğrulamadım bilee size de böle oluyomu????? dünden beri kudurukluğu tuttu yineeee içerde öle tepinip duruyooo napıyo acaba ki bu kadar canım yanıyoo
daha doğmadan başladılar yaramazlıkları doğunca nasıl olcaklar kim bilir eşim dün gece çok ağlarsa çok yaramazlık yaparsa kaçarım diyo dedim ki ben nereye gitcemm yazık bana da dedimmm haklısın diyooo ben bilirim ona yapcağımıı
Nidammm günaydın gülüm napıosun,kızım napıo bakiiim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?