canim senin icine siniyorsa tamamdir..cnm evet eşim ırmak istioduuu
annem istemioo kötü mazisi old içinnn gıcık kapmışşş o isimdennn
bidee annemler bizee çok desteklerr kırmak da istemiyorummm
eşime söledimmm o da tamam o zmn ırmak nil koyalım dediii
ırmak nil gzl değilmiiii kiii yaaa offfff
canım bence nil çok güzel eğer seninde içine siniyosa tabii
ama ömür boyu bebeğin bu ismi taşıyacak ona göre karar ver
benim kayınpederimde şelale die tutturdu ama koymucaz bizim soyadımızda nehir düşünsenize şelale nehir sahne sanatçısı gibi oluyokafamçokkarıştı
gzl cnm bendee beğendimmm nil i ama ırmakdanda vazgeçesim yok en iisini 2 sini bir arada koyumm bennncanım bence nil çok güzel eğer seninde içine siniyosa tabii
benim kayınpederimde şelale die tutturdu ama koymucaz bizim soyadımızda nehir düşünsenize şelale nehir sahne sanatçısı gibi oluyokafamçokkarıştı
he cnm ırmak nil koyak en iisiiihoşgeldin canım hayırlı olsun sağsalim kucağına alırsın inşallahh
nil ırmak daha ii oluyo koy ikisini de gitsin kuzum yaaaa aklında kalmasınnn
canim senin icine siniyorsa tamamdir..
ama gordugum kadariyla senin aklin karismiss
bence tum isimleri unut
bastan sole bi dusun
bebeginin omur boyu ismi ne olmalia.s.
:roflol:ayy ne guldumm benzetmene
koymayin bencede
yok özlemcim koyarmıyım herkez kızmla dalga geçicek sonra :1no2:
Benimkide aynı ya belkide daha öncede aynı pozisyonu çok alıolardı ama biz hissetmioduk şişdi büyüdüler,yerleri daraldı hissedioruzda olabilir bencepinarcim saol canm
oglusta bende iyiyiz..
oglum nedense bu gunlerde hep sag tarafimdan cikacakmis gibi itip duruyor..
hep ayni yondemi yatiyor anlamadimki
Ben ırmağı beğendim saadetçimya kızlarrr anneannesi ve dedesini kıramıycamm sanırımmm
ismini nil koyalım diyorlarrrr
napımmm bizde ırmak istiodukk
ırmak nil koysaakkk gzll miiiii bana yardımcı olunnnn
Varya ne güldürdün beni sende hep gülll çok alemsin sakın koyma bencedeecanım bence nil çok güzel eğer seninde içine siniyosa tabii
evet cnmm 2. yi kullanılarrrsaadet birleşikmi yazdırcan biliyosun okulda hep 2. isim kullanılıyo arkadaşlarıda onu söylüyor
hangisini daha çok beğeniyosan onu 2. yazdır bence
ya kızlar bişe sorcam bu marketlerde ürün değişimi yapılıyomu eşim yanlış deterjan almışda offfff fişler gitsem yarın değiştirsem olurmu ki???? carrefour dan almış??? bilgisi olann???
ben dogum iznine ayrıldım bugün kızlarrrrr artık hep evdeyim ne güzel ve size küçük bir sır 30 +2 yim normalde ama dr a adet tarihimi 5 eylül dedim tam 32 hafta oluyorya opda ultrasonda haftasıyla uyumlu dedi ve verdi raporu hahah farketmedi bile :))
ben dogum iznine ayrıldım bugün kızlarrrrr artık hep evdeyim ne güzel ve size küçük bir sır 30 +2 yim normalde ama dr a adet tarihimi 5 eylül dedim tam 32 hafta oluyorya opda ultrasonda haftasıyla uyumlu dedi ve verdi raporu hahah farketmedi bile :))
semacım dalgınlığına gelmiştirrrr olurr cnmmm öle şeylerrr
aslındaa yorulursun die düşünmesee daha i olurrr
sonuçta yürüyüş çok ii olurrr bacakların açılır hem normalde doğum yapmak istiosunnnn
:roflol: :roflol:
üçkağıtçı seni ii yapmışsın kuzum dinlenmekte senin hakkınnn yaşasın tatillll deymeyin narenimin keyfineeeeeee
ya yakında market sabah sağlık ocağına gittim orada 20 dk sürüyo yürüyerek sırf yürümek için çıktım 40 dk yürüdüm yani cicim anlamıyo ki adam beni tavuğum sanki yumurtam soğur evden dışarı adım attırmıcak nerdeyse sanki ben kendimi ondan daha az düşüncem aman napalım bebişe deterjan alcaktım bahaneye yarın giderim işte değiştiririmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?