2009 Haziran Anneleri!!

canim senin icine siniyorsa tamamdir..
ama gordugum kadariyla senin aklin karismiss
bence tum isimleri unut
bastan sole bi dusun
bebeginin omur boyu ismi ne olmalia.s.

:roflol:ayy ne guldumm benzetmene
koymayin bencede

özlem canım benim bebişimde hep sağ tarafımı tekmeliyorrr bak başı aşağıda sırtı sola dayanmış halde ayaklarda sağda artık bundan sonra genelde aynı tarafta olurlar demişti dr um gerçekten de öle arada geçmeye çalışıyo sağa ama canım çok yanıyo öle olduğu zaman en uygun pozisyonu bu sanırımm

gzl cnm bendee beğendimmm nil i ama ırmakdanda vazgeçesim yok en iisini 2 sini bir arada koyumm bennn
ırmak nil diyee
hoşgeldin canım hayırlı olsun sağsalim kucağına alırsın inşallahh

nil ırmak daha ii oluyo koy ikisini de gitsin kuzum yaaaa aklında kalmasınnn
he cnm ırmak nil koyak en iisiii
canim senin icine siniyorsa tamamdir..
ama gordugum kadariyla senin aklin karismiss
bence tum isimleri unut
bastan sole bi dusun
bebeginin omur boyu ismi ne olmalia.s.

:roflol:ayy ne guldumm benzetmene
koymayin bencede

sğl cnmm ırmak nil koyummm bariiiii
iki isimdee gzlll nilde içime siniyooo

pinarcim saol canm
oglusta bende iyiyiz..
oglum nedense bu gunlerde hep sag tarafimdan cikacakmis gibi itip duruyor..
hep ayni yondemi yatiyor anlamadimki
Benimkide aynı ya belkide daha öncede aynı pozisyonu çok alıolardı ama biz hissetmioduk şişdi büyüdüler,yerleri daraldı hissedioruzda olabilir bence

ya kızlarrr anneannesi ve dedesini kıramıycamm sanırımmm
ismini nil koyalım diyorlarrrr
napımmm bizde ırmak istiodukk
ırmak nil koysaakkk gzll miiiii bana yardımcı olunnnn
Ben ırmağı beğendim saadetçim

Varya ne güldürdün beni sende hep gülll çok alemsin sakın koyma bencedee

saadet birleşikmi yazdırcan biliyosun okulda hep 2. isim kullanılıyo arkadaşlarıda onu söylüyor
hangisini daha çok beğeniyosan onu 2. yazdır bence

ya kızlar bişe sorcam bu marketlerde ürün değişimi yapılıyomu eşim yanlış deterjan almışda offfff fişler gitsem yarın değiştirsem olurmu ki???? carrefour dan almış??? bilgisi olann???

offff eşimm daha gelemediiii yaaa bırakmıolar kiii kocamııı
ben acıktımm en iisi bşyler atıştırayımmm

saadet birleşikmi yazdırcan biliyosun okulda hep 2. isim kullanılıyo arkadaşlarıda onu söylüyor
hangisini daha çok beğeniyosan onu 2. yazdır bence
evet cnmm 2. yi kullanılarrr
nil ırmak yazdırsammm slemesi garibime gttiii
ırmak nil yazdırsam nili kullanırlarrr
kafam karıştııı iyiceee
en nefret ettiğim şeyde 2 isim koymakdıııı :jeyyar:
ya kızlar bişe sorcam bu marketlerde ürün değişimi yapılıyomu eşim yanlış deterjan almışda offfff fişler gitsem yarın değiştirsem olurmu ki???? carrefour dan almış??? bilgisi olann???

değiştirirler cnm fişle beraberrrr

hımm ii o zaman saadet yaaa offf liste veriyom eline yanına da ayrıntılı yazıyom ama nafile off beni de almıyo yanınaaaa yorulurmusumm

ben dogum iznine ayrıldım bugün kızlarrrrr artık hep evdeyim ne güzel ve size küçük bir sır 30 +2 yim normalde ama dr a adet tarihimi 5 eylül dedim tam 32 hafta oluyorya opda ultrasonda haftasıyla uyumlu dedi ve verdi raporu hahah farketmedi bile :))

semacım dalgınlığına gelmiştirrrr olurr cnmmm öle şeylerrr
aslındaa yorulursun die düşünmesee daha i olurrr
sonuçta yürüyüş çok ii olurrr bacakların açılır hem normalde doğum yapmak istiosunnnn

uyanık naren sneiii sırnaşık şey
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun bl bol dinlen artıkkkk

üçkağıtçı seni ii yapmışsın kuzum dinlenmekte senin hakkınnn yaşasın tatillll deymeyin narenimin keyfineeeeeee

ya yakında market sabah sağlık ocağına gittim orada 20 dk sürüyo yürüyerek sırf yürümek için çıktım 40 dk yürüdüm yani cicim anlamıyo ki adam beni tavuğum sanki yumurtam soğur evden dışarı adım attırmıcak nerdeyse sanki ben kendimi ondan daha az düşüncem aman napalım bebişe deterjan alcaktım bahaneye yarın giderim işte değiştiririmmm

:roflol: :roflol:
sana gül gibi bakıooo bacımmm deseneee
saolarsın falan dieee
omo mu alcan
eğer onu almıcaksan dalanın roxy matik var
tavsiye ederiiim kullandım ve çok memnun kaldım yüzde yüz bitkisel
ve yumuşatıcı kullnmayada gerek kalmıooo
yumuşatma etkiside var kokusudaa çokkk gzlll
ay ne tanıtımını yaptım ürününnnn sanki bana karşılığında para verceklerr delikafadulden

valla aklımda yazmıştım kağıda sen geçen sölediğinde bulursam alırım sen bilindik bi marketten mi aldın carrefourda varmıdır ??? bulamazsam omo alcam ama her halükarda yumuşatıcı almıcamm

tesekkürler saadetcim semacım dinlencem ama bolbol yürüyüş yapabilcem :)) onun için seviniyorum stresinden ve yorgunlugundan kurtuldum okulun hahahah:)
bu arada cici aldım bakın fotosunu koydum göbişimin :)

of ya yine acıktımmm bu saatte meyveden başka bişe yenmez ben yoğurtla muyve yiyeyim heee bunu da söliyim ben meyvemi yoğurdun içine doğrayıp yiyorum dr um söledi bölece uzun süre kan şekerim düşüp tatlı krizine girmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…