2009 Haziran Anneleri!!

evet özlemcim bugün dr a gittim ben nst de sancı az cıktı öle doum sancısı gibi değil bebeğin hareketlerinden kaynaklanıyormuş o da geriniyor ya birde popoyu mu bacagını mı nereyi dayıyorsa artık karnımın bir tarafı şişiyor cok komik bir görüntü oluyor size de oluyor mu ?:uhm:

bendede oluyor narencimmm bi tarafa toplanıyo arada karnım yamuluyoooo :)

aslinda guzel biseyde kizlar
benimki cok bastiriyor gercekten
bazen soka giriyorum bu kadarda itilirmi diye
buarada kontrolum carsamba gunu
sanki bu kez uzun geldi 2,5 hafta

popoları o çıkıntı yirim ben onların küççük dötlerinii yaaa daha komiği ayağınıı dayadığı zaman minnacık ayağı belli oluyo küçük bi yumurta gibi elliyorum böle gıdıklar gibi hemen çekiyoooo eşşek yaaaaa eşim çok korkuyo karnımdan napcam bilmiyorum doğumdan sonra unutabilcekmi acabaaa

özlem ne uzunu cicim yaaa ben taaaa mayıs 10 da gidicem kendi dr uma ama arada devlet doğuma gidicem hehe gizli gizlii

kıslar benim son adet tarihim 8 eylül biliyonmu ama pko yüzünden geç döllenme sanki son addet tarihim 21 eylül gibi görünüyo çünkü benim bebişimi biz henüz rahme düşmeden yakalamıştıkkk ne komik ya allahım ne mucizee o noktayı görünce ne kadar sevindim ne ağladım anlatamammm

unutur canim tabiki..
omur boyu boyle hatirlancak deiliz canim..
benimki hic ole biri deildir dogumada girip bebegi cikarmaya yrdim etcek ve kordonu kescek
burda genellikle kordonu babalar keser
ins oda bizi ole hatirlamaz:roflol:

ilahi sema ya ne de güzel analatıosun kuşum benim mucizesi allahın ne mükemmel:)

özlemcim benimki de öldürsen girmez douma huyu batasıca girse elimi tutsa fena mı :))

2.5 hafta uzunmu özlemcim ya ben 4 5 haftada bir gidiyordum ama son aylar 2 hafta da bir gitcem inşallah

ilahi sema ya ne de güzel analatıosun kuşum benim mucizesi allahın ne mükemmel:)

özlemcim benimki de öldürsen girmez douma huyu batasıca girse elimi tutsa fena mı :))

wallahi narencimm...
benimki oyle hevesliki
benden once girip beni bekler dogumhaneye:roflol:

ya korkuyo derken acıtcak diye korkuyo karnım yamulunca çağataya bişe oldu sanıyo ama bu cesaretle doğuma girmek istiyooooooo

özlem ben kendi dr umdan gizliyom kuzuuuuu doğumu özelde yapmıcam yaaa ondan gizliyorumm

ya korkuyo derken acıtcak diye korkuyo karnım yamulunca çağataya bişe oldu sanıyo ama bu cesaretle doğuma girmek istiyooooooo

özlem ben kendi dr umdan gizliyom kuzuuuuu doğumu özelde yapmıcam yaaa ondan gizliyorumm

istanbulda benim bi yakinimda oyle yapiyor semacim...
yapmak zorunda cunku ozelde hep sezeryana aliyorlar son dk goluyle
oda mecburen hem ozel hem devlete gidiyor
devletteki mayisin 10u gibi normal dogurursun diyor
ozeldeki kesinlikle normal doguramazsin die 40 tane sacma sapan sebep soyluo
devlete gitmese simdi cocugu kucaginda olurdu herhaldeklava:

ay ben ne pisboğaz oldum bugün şimdide domates yiyorum hehe tıkın tıkın patlamazsam ii
hadi ben azcık uzanıp tv izliyim bayıldım oturmaktann

http://www.nukoland.com/magaza/popu...20001&osCsid=d12ddbe5c43404506cf686347ffe71ec

kızlar benim park yatak bundan ama ayrıca cibinliği ve yatagı var nasıl?

çok tatlıymış güle güle kullan sağlıkla uyusun çileğimizzzzz

ya benim ki normal doğum manyağı da benim gittiğim hastanede bebek yoğun bakımı küvez falan yok ne bilim annemde diyoki boğulcaksan açık denizde boğul allah korusun bişe olsa büyük hastanede herşey var şimdi bi de bi sürü para da veremem hiçbişeyi olmayan hastaneyee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…