2009 Haziran Anneleri!!

anam pınarda kaçmış kaldm mı bu topikte tek başıma ben de gideyimbari.
uykucu tembel anneler.( erken kalktım ya bu fırsatı değerlendirmem lazım:jeyyar:)
bende kızımı alıp gidiyorum işte

tombikleriimmmm adanaya gelmiş bulunmaktayım sabah 5 itibariyleeee:sm_cool:
Allaha çok şükür sağsağlim geldimm merakeder şimdi benim minikkuşlar dedim 2dakka girdim herkes iyi dimiii kızlar neyseki yolda altıma etmedimm çünkü bizim memo bey ikidebir benden habersiz otobüsü durdurduuu:roflol: rezildim yaniii ve hiç rahat gelemedim otobüs ful doluydu ve hiç yatamadım keşke 1kişilik daha alsaymışız ama nerden bilelim iştee kızz sadooşş urfadan geçerken sana el salladımm kuşumm gördünmüüü :teytey: kızlarr yaaa oğlişimin birsürü şeyi olmuşşş haberim yokk sabahtan beri onlara bakıyomm çok tatlılarr yaaa sonra biara hepsini koycamm birasdan dışarı çıkcazz çok özlemişim burayı yaaa havada muhteşem kocişle birden inanamadık pencereden bakınca inekler olmayıncaa:roflol:

ayaklarımı görseniz ölürsünüz gülmekten haaa ve bacaklarımdaa davulu geçtiler çok kötü olmuşlar amman diyim tatlışlarr çok mecbur kalmadıkçaa yolculuk etmeyin emiii özelliklede otobüslee Allahtan şöför baya iyi çıktıda bütün gecesini bize ayırdıı:roflol:
oğlişiminde selamı var minikkuşlarınıza o bile çok mutlu teyzişleri yaa maşallah görseniz kıpır kıpırr anladı tabi kuşummm:dance: hepinizi öptümm canlarımm ben çıkimdee hazırlanim baree ayy çok heycanlıyımmm :sm_cool:

günaydın tatlılar herkese iyi hafta sonlarıa.s.
dido sevindim canım sag salim gittigine tadını çıkar ne güzel ya.desene ananesi bir sürü cici almış ogluşuna iyi günlerde kullanın.

didommm çok sevindim sağsalim varmana canım dünden beri aklımdasınnn ohhhh havada güzelll ananesi doldurmuş dimi cicileri hep böleler işte allah razı osun onlardan onlar olmasa napardıkkk

sen bak keyfine arada haber ver iyiyim de tamammı canımm

Canım sağasalim varmışsınız çok şükür:1hug: Yaa ne güzel yaaa çok sevindim senin adına ne mutlu oğluşla sana bol bol tadını çıkarın.. :icecream: Darısı bize olsun inşallah annannemiz bi gelseydi gözümüz yollarda kaldı. Nede olsa insanın kendi annesi gibi olmuyor işte:asigim:

günaydın bayanlar :)))))
hepiniz nasılsınız iyimisiniz gecmişi okuyamadım malesef bugun hava cok guzel yarında cok guzel olucak 21 dereceymıs ınsanın canı deniz kenarı istiyor valla

anam iş yapim dedim oğlan kudurdu rahat etsin diye yapmıyom bi sürü iş var beni bekliyoooo biri beni işe yollasınnn

herkese ii haftasonları kıslarr
didem tatlım çok sewindim kazasız belasız varmışsın
artık bol bol gez tadını çıkar benim yerimede gez olurmuuu

anam iş yapim dedim oğlan kudurdu rahat etsin diye yapmıyom bi sürü iş var beni bekliyoooo biri beni işe yollasınnn

afferin çağatayıma çocuk bile anne yeter artık yorma bu kadar kendini diyoo
anlamıyosun be semoşum bırak yapma sonra eşinle yaparsın uzat ayaklarını dinlenn bakimm üzme oğluşunu

valla uzanayım dicem ama mecbur yapıcam binnurcum eşim anlamaz işten falan yarın da annemler gelicekler burdan döncekelr ist.a öle pasaklı pasaklı ağırlayamam ağır bi işim yok şimdi kalkıcam şu annem dizisinin tekrarı var onu izliyom bitsin işe başlıcaammm

o zaman dinlene dinlene yap tatlım
amann eşinede anlamaz diip herşeyi kendin yapma
benimkide çok anlamazdı ama şimdi yapmadığı iş yok herşeyimi o yapar geçen mutfak dolaplarımı bi sildi geçen ben öyle bembeyaz yapamam işlerine gelince öle bi yapıyolarkii

ahh kuzum yorma agır agr yap oldumu gerci hareket ii diyor drlar ama yorgunluk ii değilmiş bende birazdan yürüyüşe cıkcam hava bia cıo bi kapıo ermeni karısı gibi :) ama olsun

naren kız o ne benzetme ermeni karıları ölemi olurmuş çok güldüm kıss
burda inanmazsın 5 dk önce kar yağdı şimdide güneş açıyoo ne tuhaf bi memleket anlamadımm

didoşumm oh sağ salim varmışsın ne gzlll
çok sevndm cnm herşeyn yolunda olmasınaa
evim otagara yakın olsaydıdda keşkee
seni 10 dakka molanda görmeye gelirdimmm sırnaşık şey

slm kızlarrr nasılsınız bakalımmm
bizi sabah komşuya kahvaltıya gttk az önce geldikkk
balkon yıkadık
makinaya çam attıkk
ve size bakalaım dedikkk
herkes ii anladığım kadarıylaa
bizde iiz ne gzlll hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…