2009 Haziran Anneleri!!

npyonus fıstıklarr
off çok moralim bozuk az önce kapının koluna bi çarptı göbeğim
şimdi baktım hemen morarmış ne sakarım yaa
kaynanamada söylüyemiyom eşime söylesem pimpiriklenir şimdi
npim kıslar sizin başınızdan geçtimi arasammı doktoru??

benim çok gelio bir yere carpma b,nnurcum heaplayamıyorum göbeğimi ondan galiba kestiremiyorum carparmı carpmaz mı die bişeyi yoktu dün bebeişimn senin de olmaz inşallah tenin beyaz ya ondan morarmıştır bende hassasım hemen morarır her yerim küçücük carpmayla

doğru diosun narencim öle hızlı çapmadım göbeğimde iice gerginleşti sanırım o yüzden hemen morardııı saol canım içime su serptin

slm kizlarrr
sonunda gelebildik
sabahtan ciktik kocisle almanyaya gittik alisveris yaptik
bugun 30.haftamiz oldu diye baya gezdik eglendik
sizler neler yaptiniz bakalimm
hersey yolundadir ins

sengul gecmis olsun yinede bi dr gorun bence
ins bisey yoktur ama tedbir olsun

dün bende gece su içmeye kalktım yataktan karnıma bi sancı saplandı doğrulamadım sanırım 3 4 dk öle kaldım canım nasıl yanıyo inlemişim eşim ışığı yaktı beni öle görünce korktu tabi sonra korkmasın diye odğrulim dedim yok nafile kaldım öle sonra dedim ki korkma bişe yok eşimde zavallım niye kalktın ki dedi kucağına alıp yatırdı beni korkudan sabaha kadar uyuyamadım neyseki oğlum gece boyu kıpır kıpırdı bu aralar sık sık karnın acır demişti dr um neysekii uyarmıştı beni

sağolun kızlar
dediğiniz gibi doğum yaklaştı bende de heyecan başladı
sezeryan olacağı için biraz meraklanıyorum korku değil asla

neyse hızla eksikleri tamamlayacağım bakalım önümüzdeki haftalar yoğun olacak benim için

darisi basimiza..
semacimm sanada gecmis olsun canm
artik bendede hafif hafif kasilmalar oluo

didoşşşşşşşşşşş

canım gözün aydın varmışsın adanaya
ben de ist a gitmek istedim doğum için ama kısmet olmadı
neyse kısmet böyleymiş artık zaten zeynebin okulu da bitmedi
işte canlarım durum bu
ama senin için seviniyorum ne güzel annenin yanındasın
kendine ve ihsoşa iyi bak iyi gez son günleri iyi değerlendirmek lazım dimi ama

kızlar bu arada bugün dr dan çıktım tam merdivenlerden iniyordum
son 3 basamak kal düştüm allahtan kötü düşmedim karnıma bişey olmasın derken kolumu çok kötü incittim
aslında evimizde de merdiven var dubleks her dakika in çık yapıyorum
dikkatliydim ama görünmez kaza işte
şükü r bişeyimiz yok ama olsun korkusu yeter

Canım geçmiş olsun dikkat et bebiş kendine ve elifimizeee ağırlaştık iice,ayaklarıda göremioruzz

burdayim ben pinarcimm
sen neler yapiyorsun...oglusun nasilll

Bugün nasıl bitti anlamadım canımcım oysaki daha gezcektimm delikafadulden oğluşum bi ara yoruldu uyudu şimdi yine ayaklandı topuklarını çıkarıo karnımdannn sırnaşık şey kavak yellerini izlioruz şimdiii sen napıosun oğluşun napıo ?

canim bende bugun o kadar cok gezdimki resmen karnimin asagi indigini hissediyorm
yemegide fazla kacirdim
kociste simdi zorla meyva yedirdi patlamak uzereyim
oglumda icerde durumdan memnun gibi gorunmuyor
neyse ben kacayim simdi hepinize ii gecelera.s.

ıyı aksamlar bayanlar ben bugun cok yoruldum az once ıdrarımı yaptım karnım cok kasıldı resmen bebek asagıya cekıldı bıde soguk su ıctım herhalde bogazım sısmıs bogaz sıskınlıgı ıcın napıyım ben bu saatte doktorumuda arayamam ((

iyigeceler herkeseee komşum vardı yeni gittiii
kimse kalmamış ama
hadi bizde yatttık kızımlaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…