tombikleriimmmm adanaya gelmiş bulunmaktayım sabah 5 itibariyleeee:sm_cool:
Allaha çok şükür sağsağlim geldimm merakeder şimdi benim minikkuşlar dedim 2dakka girdim herkes iyi dimiii kızlar neyseki yolda altıma etmedimm çünkü bizim memo bey ikidebir benden habersiz otobüsü durdurduuu:roflol: rezildim yaniii ve hiç rahat gelemedim otobüs ful doluydu ve hiç yatamadım keşke 1kişilik daha alsaymışız ama nerden bilelim iştee kızz sadooşş urfadan geçerken sana el salladımm kuşumm gördünmüüü :teytey: kızlarr yaaa oğlişimin birsürü şeyi olmuşşş haberim yokk sabahtan beri onlara bakıyomm çok tatlılarr yaaa sonra biara hepsini koycamm birasdan dışarı çıkcazz çok özlemişim burayı yaaa havada muhteşem kocişle birden inanamadık pencereden bakınca inekler olmayıncaa:roflol:
didoşumm oh sağ salim varmışsın ne gzlll
çok sevndm cnm herşeyn yolunda olmasınaa
evim otagara yakın olsaydıdda keşkee
seni 10 dakka molanda görmeye gelirdimmm sırnaşık şey
slm kızlarrr nasılsınız bakalımmm
bizi sabah komşuya kahvaltıya gttk az önce geldikkk
balkon yıkadık
makinaya çam attıkk
ve size bakalaım dedikkk
herkes ii anladığım kadarıylaa
bizde iiz ne gzlll hihoyyyt
maş kızına az kalmışş deseneee hadi bakalımmm şimdiden hayırlı doğumlarrrkızlar biz doktordan geldikkkkkkk
elif hn ın rahatı pek yerindeydi
kilosu maşallahı varmış 2200gr boyuda 47 cm olmuş
ben de 1,5 kilo almışım dr um çok iyi dedi
sıkı durun 20-25 mayıs arası doğum planlıyo dr umuz malum bizim sezeryan olacak ya
bu da ilk doğuran ben olucam ve mayıs annesi olucam demek
öfffff haftasonu herkes gezmelerde eşimin ilçeden arkadaşı geldi geziyolar ben tıkıldım eve yine oyalandım da şimdi de gezmek istiyo canımm
kızlar hepinize merhaba iyi hafta sonları inşallah herkesin keyfi yerindedir.sabah başıma ne geldi kocamı işe yolladım tuvalete girdim bir de ne göreyim bir iki damla sulu bir kan damlası yani yoğun değil aklım çıktı sarıldım karnıma bir şey oldu kızıma sandım ağladım ağladım dua ettim allaha bebişim koru diye sonra bir daha gelmedi ne ağrım ne sızım var kızımda kıpır kpır maşallah.her halde önemli değildi ne dersiniz varmı başın aböyle bir şey gelen dr.hafta sonu yok.bir şey olmaz demi kızlar
kızlar hepinize merhaba iyi hafta sonları inşallah herkesin keyfi yerindedir.sabah başıma ne geldi kocamı işe yolladım tuvalete girdim bir de ne göreyim bir iki damla sulu bir kan damlası yani yoğun değil aklım çıktı sarıldım karnıma bir şey oldu kızıma sandım ağladım ağladım dua ettim allaha bebişim koru diye sonra bir daha gelmedi ne ağrım ne sızım var kızımda kıpır kpır maşallah.her halde önemli değildi ne dersiniz varmı başın aböyle bir şey gelen dr.hafta sonu yok.bir şey olmaz demi kızlar
Canım arkadaşım maşallah Elifimekızlar biz doktordan geldikkkkkkk
elif hn ın rahatı pek yerindeydi
kilosu maşallahı varmış 2200gr boyuda 47 cm olmuş
ben de 1,5 kilo almışım dr um çok iyi dedi
sıkı durun 20-25 mayıs arası doğum planlıyo dr umuz malum bizim sezeryan olacak ya
bu da ilk doğuran ben olucam ve mayıs annesi olucam demek
Canım lütfen dr unu ara bak efsane erken doğum yaptı bebişin kıpırdıo die önemsememezlik yapmaakızlar hepinize merhaba iyi hafta sonları inşallah herkesin keyfi yerindedir.sabah başıma ne geldi kocamı işe yolladım tuvalete girdim bir de ne göreyim bir iki damla sulu bir kan damlası yani yoğun değil aklım çıktı sarıldım karnıma bir şey oldu kızıma sandım ağladım ağladım dua ettim allaha bebişim koru diye sonra bir daha gelmedi ne ağrım ne sızım var kızımda kıpır kpır maşallah.her halde önemli değildi ne dersiniz varmı başın aböyle bir şey gelen dr.hafta sonu yok.bir şey olmaz demi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?