2009 Haziran Anneleri!!

didemcim çok sevindim sağsalim ve altına kaçırmadan ulaşmana delikafadulden seni tuta bilene aşk olsun.gez tatlım acısını çıkar ihsoş da güle güle kullansın cicilerini

ay saadet bende balkon yıkamaya bayılırım ama evim cadde kenarı 10 dk sonra aynı oluyo ondan sinir olyorumm ben 2 mak. yıkadım bugün astım şimdi de mutfağ temizledim evi süpürüp silcem banyo tuvalet ve klasik toz alma neyseki öle toz alcak vitrin gümüşlük bişe yok işin kötüsü evde şu an yemekte yok anlıcanız bisürü iş var ben hala oturmuşum pc başında neyse ara vermiştim mutfak biitti diye geri dönim bariii

bende balkonu yıkadım bugun hava guzel ya herkes balkon yıkamıs herhalde:CüvCüv:ama belım cok agrıdı ustune bıde mutfakla oturma odasını supurdum bıde utu yaptım mirmirmirmir okadar yoruldumki sımdı dınlencem bugunluk bukadar yeterrrrrrrrrrrr r delikafadulden

kızlar biz doktordan geldikkkkkkk

elif hn ın rahatı pek yerindeydi
kilosu maşallahı varmış 2200gr boyuda 47 cm olmuş
ben de 1,5 kilo almışım dr um çok iyi dedi

sıkı durun 20-25 mayıs arası doğum planlıyo dr umuz malum bizim sezeryan olacak ya
bu da ilk doğuran ben olucam ve mayıs annesi olucam demek

sibellll maşallah elifimize ya kocaman olmuş yerim ben o tosuncugu ya kuşum benim

e sen de heyecan varmı ilk doguranlardan olacakssın :) dualarımız seninle bitanem öpüyorummm

sibelciim maşallaah kızınaa..
doğum tarihinde çook yakınmıış artık hiçbişey kalmadı yaa, çok heyecanlı oluyoo:))

didocuuum sağsalim varmışsın çok sevindiim, bol bol gez dolaş şimdi bebişinle:)

herkesi öpüyoruz kızlaaarr..
bi uğruyalım dedim, yemek yapmaya kalkıcam şimdi..

sibelim maşallah elif hanımaaa anam doğum tarihleri belli olama başladııııııı sibelll sen ve emel ilk doğuranlardan olcaksınız sanırımmmm bende en son doğuranlardannnnnn

benim de işlerim bitti ev mis oldu ama bende bittimmmm off yemek işi var onu da geçiştircem bugün yapmıcam canım çıktı oğlumda başladı tepişmelere kuzum sıkılıyo artık içerdeee yeri azaldı yaaa

öfffff haftasonu herkes gezmelerde eşimin ilçeden arkadaşı geldi geziyolar ben tıkıldım eve yine oyalandım da şimdi de gezmek istiyo canımm

maş kızına az kalmışş deseneee hadi bakalımmm şimdiden hayırlı doğumlarrr
öfffff haftasonu herkes gezmelerde eşimin ilçeden arkadaşı geldi geziyolar ben tıkıldım eve yine oyalandım da şimdi de gezmek istiyo canımm

yok cnm ben gezmede değilimmm
ev i toparlamakla uğraşıodum neseki bttiii bi bakım sizlere dediimmm
kocişimde nöbette zatennn
bende yanlızım anlıycağınnn

kızlar hepinize merhaba iyi hafta sonları inşallah herkesin keyfi yerindedir.sabah başıma ne geldi kocamı işe yolladım tuvalete girdim bir de ne göreyim bir iki damla sulu bir kan damlası yani yoğun değil aklım çıktı sarıldım karnıma bir şey oldu kızıma sandım ağladım ağladım dua ettim allaha bebişim koru diye sonra bir daha gelmedi ne ağrım ne sızım var kızımda kıpır kpır maşallah.her halde önemli değildi ne dersiniz varmı başın aböyle bir şey gelen dr.hafta sonu yok.bir şey olmaz demi kızlar

geçmiş olsunn cnmm bi bilgim yok hiç böle bi durum yaşamadım da
ama en doktorunu ara sorrr en azından bilgisi olsunnn
bencee

canım geçmiş olsun bencede doktorunu ara ne olur ne olmaz yada bi acile git baksınlar hepimiz en sakıncalı dönemlerdeyiz hem sende stres yapmazsın

valla canım şükür bende öle bişe olmadı ama muhakkak dr unu ara ne olur ne olmaz ben hayatta duramazdım aramadan ihaml etme canımm

Canim cok gecmis olsun .Aynisini ben yasadim, aglamaktan da helak olmustum...Kizlari da ayaga kaldirmistim....Ama cok normalmis bu türk kanamalar, doktorum dedi...Canim gecmis olsun tekrar...a.s.

selamlar

sengulcum ben oglumda son gun yasamistim 12 saat sonra dogmustu bu demek degil seninkide dogar ama ben olsam ciddiye alir bir doktor hastane bulurdum agri gelebilirde.

evet hanimlar bayagidir ben girememistim tasinma felan bayagi uzun zaman oldu benden haberler 31. haftamdayim ama son gunler cokk hareketlendi yatma pozisyonunda hele hic durmuyor benim kalp atislarim cok yuksek guatrdan dolayi insalllah bebege zarari olmaz hapima devam ediyorum hayirlisi diyorum

Canım arkadaşım maşallah Elifime ay inanmıorum azıcık kaldı doğurmana

Canım lütfen dr unu ara bak efsane erken doğum yaptı bebişin kıpırdıo die önemsememezlik yapmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…