2009 Haziran Anneleri!!

benimkilerin hakkını yiyemem ikisinide severim onlarda beni çok sever kayınvalidem 26 mayısta gelio bebek arabamızı aldı dünyanın seyini örmüş almış sanslıyım gelince bana bi iş yaptırmaz kıyamaz çok şükür Allaha ama böylelri azınlıkta gercekten. oğlunu kıskanan yada umursamaz sevgisiz ve soğuk olan bu tipler daha fazla ama herkes ektini biçer kaybeden onlar olur tatlışlar

benim kayınvalidem de yok kayınbabam da bitek annemle babam var allah onların yoklgunu göstermesin cevremde de hiç memnun olan yok kaynana kayınbabasından

vefat mı etmişlerrr
yoksa benimkiler gibi yaşayan ölüler miiii :lepi:

guzelim bu durumda en iyisi agdacıya gitmek, yoksa karnımızdakine yazık
sıkısır kalır yavrucak

pınar kac haftalıkken dogum yaptı peki
ve risklimiydi onun ki

30 haftalıkkken yaptı canım...birden bire suyu gelmiş anlamadı oda,dr larda topik açtı benim listemden bak efsanenin mesajlarına daha detaylı takip edebilirsin ordann...

bende yeni yeni basladım kafama göre takılmaya narencim:roflol:hadi bekledinden erken gelirse narencim 3 hafta kala git bence cykmaz daha

işte cıkarsa napıyım ayse bir daha alamam valla öle giderim dr da dogutmazsa beni sırnaşık şey

narencm sen sürekli ağda yapmıyorsan eğerrr
hemen çıkar
10 gün önce gt derim en az
yapıyorsan ama geç çıkar zaten

yok ya 3 haftada cıkmaz baya gec cıkıyomuş kuaförlerin yaptıgı.ben burda gidemem bi kuaför var sanki tamirci dükkanı fön bile ektirmem ordalaelaelaelaelaefarklı çözümler üretmem lazımCADIARZU:roflol:

valla ayşecik jiletden ağdaya geçenlerin ilk başta hemen çıkıyorrr

narencim senle beşiklerimiz aynıı yaa ondan sorum dedimmm
sen o korumalık takımlardan takcakmısın yanlarınaa

işte hamilelikle beraber kullandıgım yöntem de değişti
emla isimli bi krem sürüp bekletip makine yada agdayla alıyordum canım ama krem aneljezik yani uyusturucu etkili oldugu için bebge zararı var mı yok mu bilemedim bıraktım bu yöntemi

tüy dökücü de aldım ben ayse valla ne yapacagımı sasırdım zaten tüy dökücülerin kokusu iğrençç lapiden aldım ben ama kullanmadım bence jiletten farkı yok onunda sonucta spatulayla kazıosun onu da

bünyeden bünyeye farkedio bana cok faydası oldu agrısız acısız epilasyon yapıodum canım icat edene de cok dua ettik ailece :)) annem kardeşlerim arkadaslarım cok memnun drlar yazıo zaten yanık kremi die gecio genelde 5 liraya alıosun karnenle devlet ödüo içinde 5 tüp var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…