Canlarım biss geldik, hepinizi çoookkkk ösledim ŞenizŞenizŞeniz Annem ameliyat olucaktı biliyosunuz, Allaha şükür atlattık, iki haftadır annemlerdeydim. Sonunda evime döndüm hemen soluğu bilgisyar başında aldım :dance: Herkes iyi dimi? Geçmişi okumam mümkün diil herhalde kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
canım cok sevindim annenin iyi olmasına
buyuk gecmis olsun
tuttum semoşum son cümleniii :lepi:
bende eve asmıştım cnmmmmmak. bitti ama asıcak hal kalmadı bende neyse gidim asayım balkona asmıcam telde kurutcam şimdi dışardan görünür görgüsüz derler daha doğmadan asmış çamaşırlarııı utandım ne bilim telde daha temiz kurur hem toz falan olmazzz
saadetçim ben kaçarak evlendiğim halde bile hep yanımızda annem babam kadın yüklenip gelmiş koca bi hurç hala da eksik var diyo geldi bi de burda aldı bisürü bişe napalım birinden biri yanımızda olsun yeter
Allah mutlulugunuzu daim etsin oğlusunuzla semoşum. yas farkı ii oluyo bizimde 6 yas var aramızda ama belli olmuyo benim koçiş küçük gösteriyovermedilerrr yaşlı diye kaydirigubbakcemile3:roflol:kocişim benden 13 yaş büyük bi de ben 2nci eşiyim eşiminnn ama ilk çocuğumuz 2mizindee
kızlar bu ay 3 arkadasım dogum yaptı ve hepside agdacıya gitmiş dogumdan önce bende gitcem temiz ve hijyenik bi güzellik merkezi buldum doguma 1 hafta kala gitcem zaten gec uzar değilmi
siz ne yapacaksınız valla ben hiç bişi göremiyorum 4.5 aylıktan beri kafama göre takılıommmm:roflol:
kızlar bu ay 3 arkadasım dogum yaptı ve hepside agdacıya gitmiş dogumdan önce bende gitcem temiz ve hijyenik bi güzellik merkezi buldum doguma 1 hafta kala gitcem zaten gec uzar değilmi
siz ne yapacaksınız valla ben hiç bişi göremiyorum 4.5 aylıktan beri kafama göre takılıommmm:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?