2009 Haziran Anneleri!!

Kızlarrr bende çok sevindimmm inşallah sağlıkla evlerine çıkarlar en yakın zamandaaaa....Özgecimmm hoşgeldin anneciğine geçmiş olsun...Yasemincimmm efsane erken doğum yaptıııı...

yaniii semoşummmmm
boşverrrr
benim k.valde k.baba
var ama yoklardannnnnnnnnn
kafam rahat onun içinnnnn
sadece bzm anneannemiz ve dedemiz varrr onlarda başından beriiii yanımızdalarrr sağolsunlarrrrrrrr

mak. bitti ama asıcak hal kalmadı bende neyse gidim asayım balkona asmıcam telde kurutcam şimdi dışardan görünür görgüsüz derler daha doğmadan asmış çamaşırlarııı utandım ne bilim telde daha temiz kurur hem toz falan olmazzz

saadetçim ben kaçarak evlendiğim halde bile hep yanımızda annem babam kadın yüklenip gelmiş koca bi hurç hala da eksik var diyo geldi bi de burda aldı bisürü bişe napalım birinden biri yanımızda olsun yeter

vermedilerrr yaşlı diye kaydirigubbakcemile3:roflol:kocişim benden 13 yaş büyük bi de ben 2nci eşiyim eşiminnn ama ilk çocuğumuz 2mizindee

bende eve asmıştım cnmmmm
nazar falan değer dieee laf ederlerrr kendini bilmezler
sende eve as cnmmm boşverrr

cnmm işte herkes ailemiz gibi olmuooo
aslında varya ne iyi kvalde k.babalarda gördümmm
kızın kendi ailesinden çok düşünen uğraşannn
ama bizeee denk gelmediiii şansımız yok muşşşş
ama en azındannn kocacımm dünyalar tatlısı iyisi bi adammm
bu konudan şanslıyım brtekkkk

vermedilerrr yaşlı diye kaydirigubbakcemile3:roflol:kocişim benden 13 yaş büyük bi de ben 2nci eşiyim eşiminnn ama ilk çocuğumuz 2mizindee
Allah mutlulugunuzu daim etsin oğlusunuzla semoşum. yas farkı ii oluyo bizimde 6 yas var aramızda ama belli olmuyo benim koçiş küçük gösteriyo

semoşşş kızzz nasıl kaçtınn şu filmlerdeki gibi miiii
ne heycanlı olmuşturrrr dimiiii :)

kızlar bu ay 3 arkadasım dogum yaptı ve hepside agdacıya gitmiş dogumdan önce bende gitcem temiz ve hijyenik bi güzellik merkezi buldum doguma 1 hafta kala gitcem zaten gec uzar değilmi
siz ne yapacaksınız valla ben hiç bişi göremiyorum 4.5 aylıktan beri kafama göre takılıommmm:roflol:

benim kayınvalidem de yok kayınbabam da bitek annemle babam var allah onların yoklgunu göstermesin cevremde de hiç memnun olan yok kaynana kayınbabasından

ben düğün günümden beri ora için kuaföre gidiyorumm
hamileliğimdede devam ediyorumm başından beriii
yaklaşık 2 seneye yakın devam ettiğim içinnn
2 ayda 2.5 ayda çıkıooo rahatımmm
yaniii

:roflol: aynen bende tatlım boynum kopuyo pozisyondan pozisyona giriyom:roflol::roflol:
ama agdadan da cok korkuyom ne yapıcam bilmiyorumfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…