2009 Haziran Anneleri!!

köpükler daha etkiliymiş daha kolay oluyomuş sadece yıkıyosun öyle duymuştum spatula yok

bu arada saadetcim nasıl kuracagımız bir türlü bulamadık netten baktık bak alınızda bulunsun ilk önce kenarlarını acacaksınız nasıl diim sana ortası büzük durcak yani yoksa ebedi acılmıo sinir olmuştu eşim kıracaktı neredeyse sinirlenme dedim netten bakalım dedim gebelikle ilgili bi sitede böle bi topik vardı kadının biri yazmış saolsun

yok karnenle 5 ytl normalde 40 mı ne dr a krem yazdırmak istiorum de o görünce anlar acıklama yapma emla kremin ismi unutma yaz bir yere dogduktan sonra kullanırsın belki sşimdi için bişey diyemiycem cünkü bende kullanmıyorum ne olur ne olmaz die

bende bu hafta ağdacıya gitcem utanıyorum ama gitmek zorundayım hiç bi yöntem bu kadar geç çıkartmıyo.bn kendim alıyodum ama bu ay zor görünüyo.allah korusun erken doğum filan olsa temiz temiz gitmek var.inş.zamansız yakalanmayız kızlar.

narencim koysana beşiğinizin resmini bakımm biii korumalıklarınaa nasıl olmuş
cnmm bzz alırken mağazada gösterdilerrr hemen akşamına eşim kurduuuu
gösterince basit oluyooo zatnn zor değill yani

aminn zehracım en mantıklısı o görünüyor sonuçta kesinlikle jilet yada tüy dökücü kullanmayın dio doum yapanlar cünkü dr eger normal doum olursa kontrole falan geliomuş yani jiletle ertesi gün cıkıo dimi en mantıklısı kökten çözüm

benim kızım çıldırdı yine öyle kuvvetli vurup geriliyo ki karnımı patlatacak canım acıyo niye böle yapıo

annenin ii olmasına sevimdim özgecim bizde seni özledika.s.

çok sevndm cnmm annenede geçmiş olsun tekrardannn

Canlarım çookk teşekkür ederim a.s.

Merhaba canım, annenin iyi olmasına çok sevindim,tekrar geçmiş olsun teyzemize..Bizde seni özledik valla.. Oğluşum nişanlısının kaçtığını düşünmeye başlamıştı..

Canım çok teşekkür ederim, ayrıca prensesim kaçar mı hiç böyle yakışıklıdan kaydirigubbakcemile3

He he çok hoşuma gitti Semoş walla son cümle kaydirigubbakcemile5 Benim kayınvalidemin de ilk torunu bi tek biberon aldı kaydirigubbakcemile3 Kardayım yani delikafadulden Geçen gün prensesimin cicilerini gösterdim, annemin yaptıkları için, tabi o kız annesi heveslidir şimdi, dedi. Sanki kendi torunu değil, heveslenmemiş kendileri anlıycanız. Neyse heveslenenler sever prensesimi artık.

kızlar bu krem hakkında kk de bi topik açmışlar onu okuyodum bakarsanız Acısız Epilasyon & Emla Krem bölümünde ben orayı okuyorum şimdi

benim kızım çıldırdı yine öyle kuvvetli vurup geriliyo ki karnımı patlatacak canım acıyo niye böle yapıo

bende tatlı yıyınce oglum aynen cıldırıyo :) sımdıden cıkolatayı cok sevıo bılıorum :CüvCüv: ama cok canımı acıtmıyo bıraz huylanıorum tabi cok acıtıosa bı doktorunu ara ıstersen canım kaydirigubbakcemile2

güle güle kullanın cnm güzelmiş mışıl mışıl uyusun çilegin narencim adına karar vermediniz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…