2009 Haziran Anneleri!!

canım 8 de nasıl uyanıyosun ben bugün kocacımı işe gönderdim ondan erken kalktım. yoksa uyuyorum geç kalkıyorum hep uyumak istiyorum:1closedeyes: sen de yok mu böyle bi durum kızlar böyle tek uykucu olan ben miyimmirmirmirmir

cicim benim eşim sabahçı çok erken kalkıyo akşamlarıda genelde erken yatıyoruz eee uykumu alıyom doğal olarakkk akşamları oluyo kestiriyom ara ara​

günaydın kızlar nasılsınız ben düne göre biraz daha iyiyimm .semacım çok geçmiş olsun canımm benimde eşim nöbetçi bugün ve yalnızımm pazar günleri yalnız kalmaktan nefret ederim ama yine denk geldi pazarr ..neyse sizler nasılsınız bakalımm

cicim benim eşim sabahçı çok erken kalkıyo akşamlarıda genelde erken yatıyoruz eee uykumu alıyom doğal olarakkk akşamları oluyo kestiriyom ara ara​
erken yattığın için olabilr canım ben pek erken yatmıyorum ama yeterince uyuyorum ama kendimi hep yorgun hissediyorum basım çok dönüyo:bbo:

canım iyi olmana sevindim aman hastayım diye beslenmeni ihmal etme benim eşim nöbetçi değil ama ekstra mesai pazar günü de yalnızlık çekilmiyo:çok üzgünüm:

canım iiyim allaha şükür fakat hala midem yanıyo zorlamıyoruz az az yicem bugün gerçi hep öle yapıyom ama daha az yicemmm allah kolaylık versin cicim yalnız olmak zor şükür vallahi narencimin eşi çok zaman evde olamıyo nöbetlerden biz yine iiyizzz​

günaydın canım yanlız degilsin bu pazar bak kac kişiyiz burda

canım iyi olmana sevindim aman hastayım diye beslenmeni ihmal etme benim eşim nöbetçi değil ama ekstra mesai pazar günü de yalnızlık çekilmiyo:çok üzgünüm:
yok canım ihmal etmiyorum doğru çekilmiyor valla ne olcak böyle bilmiyorum
ii olmana sevindim aman kendine ii bak
günaydın canım yanlız degilsin bu pazar bak kac kişiyiz burda

evt dimi canımmm sizler iyiki varsınız

günaydın kızlar.nslsınız? benim eşimde gececiydi evde küçük erkeğimle kaldık babası yokken evin erkeği oluyor :)

kızlar gerçekten öyle iyi ki varsınız sizde olmasaydınız burda ne yapardım tek başıma sizlerle sohbet etmek paylaşım içinde olmak güzel

günaydın kızlar.nslsınız? benim eşimde gececiydi evde küçük erkeğimle kaldık babası yokken evin erkeği oluyor :)

ne güzzel acaba benimde böyle bi küçük erkeğim olacak mı. Allah hayırlısını versin tabi sağlıklı olması en önemlisi ama ilk bebişimin hep erkek olmasını istemişimdir

kızlar gerçekten öyle iyi ki varsınız sizde olmasaydınız burda ne yapardım tek başıma sizlerle sohbet etmek paylaşım içinde olmak güzel

Canim ya ,cok haklisin. Bizim durumumuz biraz daha zor yurt disinda oldugumuz icin.. Oturdugum sehirde yeniyim bende, hic arkadasim yok. Sizler de olmasaniz ne yapardim ))kaydirigubbakcemile5a.s.

ne güzzel acaba benimde böyle bi küçük erkeğim olacak mı. Allah hayırlısını versin tabi sağlıklı olması en önemlisi ama ilk bebişimin hep erkek olmasını istemişimdir

demek canım sen erkek düşünüyosun bende kız olması var içimde yani onu istiyorum ama genede farketmez sağlıklı olsun ne olursa olsun bşyyy olmaz hani herkesin içinden eçen vardırya işte benimki de kızz :ecrin_bebek:

Canim ya ,cok haklisin. Bizim durumumuz biraz daha zor yurt disinda oldugumuz icin.. Oturdugum sehirde yeniyim bende, hic arkadasim yok. Sizler de olmasaniz ne yapardim ))kaydirigubbakcemile5a.s.
canım aynı durumdayız desene ama burda yalnızlığımızı unutuyoruz en azından güzel arkadaşlıklar kurduk

kızlar dün başka bir bölüme yolladım bu adresi hamile kalmak isteyenlere belki yardımcı olur diye.sizlerlede paylaşmak istedim.yumurtlama hesabı ve cinsiyet tahmini olarak doğrulu konusunda bilgilerim var çevremden.
spralle hamile kalmasaydım cinsiyeti denemek isterdim yüce rabbim tabiki bilir en doğrusunu önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize.yinede bakmak isterseniz eğlence amaçlı :)

babyclub.de - Fruchtbarkeitskalender Kinderwunsch: Fruchtbare Tage berechnen

ooohhhhh allah bağışlasın cicim benim daha ilk bebişim olcakkk ilk hamişliğim heycanlıyım nasıl olucak nasıl geçicek 9 ay bilmiyommmm

evet ya süper bi site yapanların düşünenlerin emeğine sağlık sizlerle olmak çok güzelllll iiiki varsınızzz

bende çok istiyorum bebişimm önce sağlıklı hayırlı bi bebiş olsun ama erkek olursa da güzel olur kız da olurrrr

ben 1 senedir aynı apartmanda oturuyorum daha bi komşu kapımı çalmadı türkiye ya da başka bi yer önce insan olmak önemliiii olsun benimde eşimin arkidişleri varrrrr evet aynı ayda hamiş kaldığımızı öğrendik aynı ayda doğurcaz rabbim nasip ederseeee:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

iyide canım türkce hiçbişi yok pek anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…