2009 Haziran Anneleri!!

canım ben ebceremedim sen benim yerime bi yaparmısın son regl tarihim 5 eylül cinsiyet ne çıkcak çok merak ediyorum

kızlar çin takvimide doğru çıkıyo valla ben annemin bize hamile kaldığı aylara göre baktım doğru abimide beni de bilmiş çin takvimi şimdi allahım hayırlısını versin tabi de benim erkek görünüyo bebişşşşş sizde ne çıkıyoooo

cin takvimin de erkek benimki ama ben kız olduğunu düşünüyorum allah hayırlısını versin

canım kardeşimin eşi yeni doğum yaptı çin takvimine göre erkek çıkıyodu kızı oldu çok tatlı miniğim:CüvCüv:

ben eylülün ya 8inde yada 12 sinde hamiş kaldım geri kalan günlerde kocişim yoktu ne oluyo yani şimdi benimki kızmı erkekmi

aman işte maksat eğlence olsun yani allah vermiş cinsiyetlerini zaten ne olduğu coktan belli

kızlar en son sat girin alttakinede adet süreniz kaç günde olduğunuz çıkan yerde yumurtlama günleriniz belli oluyor
mesela sebeyzacım seninkini girdiğimde 9 eylül ve 14 eylül hamile kalma şansının yüksek olduğu günler şimdi bu günlerde ne zaman birlikte olduğunu biliyorsan cinsiyet belli oluyor :) 10 nunda kız 14 erkek gösteriyor anlamışsındır umarım

ben 8 inde yada 12 sinde kalmıs olabilirim ona göre ne oluyo

ben eylülün ya 8inde yada 12 sinde hamiş kaldım geri kalan günlerde kocişim yoktu ne oluyo yani şimdi benimki kızmı erkekmi

canım ben o az önce verilen adreste bakamadım almanca olduğundan

semacım bana dogum tarihini yazar mısın istiyorda

3.3.1984 kuzucum sat 21 eylül aslında bu değil ama hamişliğime göre dr bu dediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…