kızlar dün başka bir bölüme yolladım bu adresi hamile kalmak isteyenlere belki yardımcı olur diye.sizlerlede paylaşmak istedim.yumurtlama hesabı ve cinsiyet tahmini olarak doğrulu konusunda bilgilerim var çevremden.
spralle hamile kalmasaydım cinsiyeti denemek isterdim yüce rabbim tabiki bilir en doğrusunu önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize.yinede bakmak isterseniz eğlence amaçlı :)
babyclub.de - Fruchtbarkeitskalender Kinderwunsch: Fruchtbare Tage berechnen
ooohhhhh allah bağışlasın cicim benim daha ilk bebişim olcakkk ilk hamişliğim heycanlıyım nasıl olucak nasıl geçicek 9 ay bilmiyommmm
ilk zamanlar geçmek bilmiyor hele karnın kocaman şiştiğinde yeter artık alsam kucağıma bebeğimi diye kuduruyorsun doğumdan çok sonrada inanamıyorsun ayların yılların nsl geçtiğine oğlum 5 yaşında ne zaman büyüdü daha dün bebekti diyorum.
kızlar çin takvimide doğru çıkıyo valla ben annemin bize hamile kaldığı aylara göre baktım doğru abimide beni de bilmiş çin takvimi şimdi allahım hayırlısını versin tabi de benim erkek görünüyo bebişşşşş sizde ne çıkıyoooo
arkadasşar sem cım yani sana diyorum Yorumcu - Astroloji, Burçlar, Fallar ve Parapsikoloji Dünyası a gir oradan bebeğim i tıkkla cinsiyet öğrenmek için de bebeğim 2 yi tıkla ordan hem türkçe öğrenmiş olursun yada ben sana bakiim du bakam
kızlar en son sat girin alttakinede adet süreniz kaç günde olduğunuz çıkan yerde yumurtlama günleriniz belli oluyor
mesela sebeyzacım seninkini girdiğimde 9 eylül ve 14 eylül hamile kalma şansının yüksek olduğu günler şimdi bu günlerde ne zaman birlikte olduğunu biliyorsan cinsiyet belli oluyor :) 10 nunda kız 14 erkek gösteriyor anlamışsındır umarım
ben eylülün ya 8inde yada 12 sinde hamiş kaldım geri kalan günlerde kocişim yoktu ne oluyo yani şimdi benimki kızmı erkekmi
semacım bana dogum tarihini yazar mısın istiyorda
ben eylülün ya 8inde yada 12 sinde hamiş kaldım geri kalan günlerde kocişim yoktu ne oluyo yani şimdi benimki kızmı erkekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?