bugun niye kimse yok evden cıkamadık çok rüzgar var canım sıkılıyoooooooo
galiba herkes gezmeya cıktı hava kötü ben cıkamadım:çok üzgünüm:çok sıkıcı bi günnnnnbayram diye millet tatilde herhalde:teselli:
galiba herkes gezmeya cıktı hava kötü ben cıkamadım:çok üzgünüm:çok sıkıcı bi günnnnn
bende evdeyim bu havada gezmek güzel olmaski yaaa.bi taraftan yağmur yağıyo yağmasa bile hava kapalı.
hem çok iş var gezemiyom beeen.
hafta sonu hava güzel olursa halı yıkıcam.yani yıkattırıcam diyim
yarın gitcem ccanım yarın saat 11 de bakalım sıpam büyümüşmüüü??????? burda da hava çok soğuk kapalı yağışlııı sobayı yaktı eşim gitmedennnn üşüdüm vallahi bu ar ahep yanıyodum ama .....
sakın haaaa kendim yıkarım falan diye düşünme bırak yıkmayı süpürünce bile insannın beli kopuyoooo ver halı yıkama yerleri var yıkasınlar çok da tutmuyo zaten bütün evin halıları 50 60 anca tutar ne gerek var yorulmaya bebişi riske atmaya sakın sakınnn duymamış olalım çok hassasız bu konulardakötükedihüso
ay bende çok yanoyorum yaaa.üşümeyi unuttum nerdeyse.belkide bir aydır biz soba yakmıyoruz.gerçi eşim üstüste giyiniyo ama ben de yanıyorum.
sıcak evlere gidincede sıcaktan bunalıyorum
basbelam dikkat et dün dr uyardı beni en riskli aylara girdik kesinlikle yorucu zorlayıcı işler yapmak yasak
canım bende yakmıyodum epeydir ama üşüdüm bugün nasıl olduysaaaaa hem ev ılsın bi dedim akşama daha da soğuk olur gündüz böleyseeeee benim sobam kat kaloriferi yani sobayı yakınca diğer odalarımıda petekleri ısınıyooo yataarken de üşümeyelim diyeee yaktıkkk
büyümüştür semoş yarın bende gitcem
yok canım ben yıkamıycamda.kayınvalideye götürcem o yıkayıvericek.eşim falan beraber hallederler.bende coçuk gibi su üstünde oynarımmmhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?