canım gidemedim ne yazıkki 23 nisan dolayısıyla tatilmişşselam kızlar nabersiniz dün buzdolabuı temizleyen biri vardı aranızda hatırlamıyorum şimdi kimdi ama onun hatırlatmasıyla bende dolabı temizlemeye başladım söktüm herşeyi bende yıkadım şimdi yerleştiricem . sizde haberler nasıl sadet gittimi acep doktora
canım ben ehliyetimi aldımmmm çokkk oluyorrr alalıııanacım bu haziran annelerindede bi ehliyet alma gayreti maşşallah yani sadette sanırım ehliyet almaya çalışıyordu anlaşılan dogurur dogurmaz kendinizi yollara vuracaksınız hayırlısı bakalım. aslında sizin bebeşlerinizede dogar dogmaz ehliyet vermeleri gerek sonuçta iki kişi gidiyorsunuz kursa hehehehe. buz dolabıda düzenlenince gerçekten çok güzel oluyo ama temizlendikten ve düzgün yerleştiken sonra boş gibi geliyo bana alışverişemi çıksak ne
bende daha hic girmedim canimcimmmKizlar NST ye nasil girmediniz daha?
Doguma kadar her doktora gittigimizde mutlaka 20 dakika NST kontrolü olmak gerekiyor..Dogum sancisi var mi? Bebegin kalp atislari normal mi? Bunlar kontrol ediliyor...Ben 3 defa girdim simdiye kadar...Bir defasinda beni ufaklik rahat birakmadi, düzgün ölcüm de yapilamadi malesef tekmelerindendelikafadulden
selam kızlarr.. nasılsınız bakalım..
özlemcim ve ayşecim bebişleirnzie maşhh canlarımm..
yok havvacım 23 nisan dolayısıyla doktorlar yok muşşş
özel hastane falan dinlemiyolar demekkiii
göremed,m o yüzden kızımııı
bende geldimm
npyonus bakimmm??
Tabİ bebek alıŞverİŞİnİ bİtİrdİn rahat rahat gezersİn Şİmdİ. Gez canım bu dÜnyaya bİdaha gelİnmİyokİ
sadetcİm nabersİn sen gİtmedİnmİ bÜyÜk buluŞmaya
sen nerelerdeydin bakim
bu gün herkes bana cevap vermek zorunda hissedecek kendisini sanırsam direk soru soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?