maşallaah sevindim iyi olduğuna..
kalp atışlarını 3 gün önce duyduk. pıtır pıtır atıyodu..
ben her hafta gidiyorum kontrole.. bu haftada cumartesi gideceğim. bakim büyümüş müü bebişim :)))
yakın takiptesin ona göre diye konuşuyorum tosbaamla:))
ben varım ben benim bebem artık 8 haftasına girdi teyzeleri haftaya kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum
geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm.bende aynı acıyı yaşadım canım yakın bi zamanda.seni çok iyi anlıyorum.allah sabır versin öncelikle sana.herşeyde vardır bir hayır.şu an desem boş biliyorum.ama öncelikle şunu düşünmelisin zaten sağlıklı olsaydı böyle bi sonuç olmuycaktı.tekrar geçmiş olsun canım.iyi akşamlar arkadaşlar bende bugün dr a gittim.9 haftalık olmam gerekiyordu.Bebeğin kesesi çok iyiydi ama dr kalp atışları duyulmuyo dedi bebek oluşmamış dedi.Yarın kürtaj olucam.
kızlarr cok mutluyummm doktordan geldim dün gece sabah oldumu diye 4 defa kalktım cok görgüsüzüm dime:)) annelik böle bişee ya sabahı zor ettim valla bebeğim bana sımsıkı tutunmuş teyzeleri kalp atışları kesesi herşeyi normall kanamamda sona erdi bir iki gün daha yatarsam bişeyim kalmazmışş inş diğer kanaması olan anneledende güsel haberler alırıss hepimizin yavrusunu korusun yüce allahımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?