2009 Haziran Anneleri!!

ay bende maviş gözlü sarı saçlı sarışın bi kızım olsun istiyorum inş olurrrrrr ya ama ginede hayrlısı olsun eli ayagı düzgün olsun

semoş kilo aldınmı kıs benim cumartesi belli olur ama aldımsada az almısımdır herhalde

Kızlar nabersiniz? Bişi sorcam ya karnı şişen var mı? Benimki kocaman oldu ama bu gaz galiba, pantolonlarım olmuo. Sıkıştımakta istemiyorum, ne yapcağımı şaşırdım walla, aynı durumda olan var mı?

canımmmmmmmmm masallah çooooooooooooooooook sevindim ya :dance:

kızlar kusura bakmayın ben su temizliği yapım sonra pestil olmasam gelirim hiç gitmek istemiorum ama mecburum temizlik yapmama lazım kızım okuldan gelmeden hepinizi öpüyorum canlarım

kızzzzzzz semoşş nerdesin bacım benim gebelik takviminde ay gün yazıyomu ne

bu takvime göer 6 hafta 6 günlük oldumu yazıyo ben 7 hafta bitti 8 haftaya girdim bon yanlışmı oluk ne

Kizlar ben yanlis bakmisim cin takvimine. Cin takvimine gore yasim 27 imis o yuzden oglan cikiyor. Ve yorumcu.com dada oglan cikiyor. Insallah hayirlisi olsun... Ama benim ve esiminde icimizden oglan geciyor. Her ne kadar bir suru kiz elbisesi almis olsamdalaelaelaelaelae

aşadaki görünen kızlar nie yorum yamzıyonuz uykunuzmu geldi benim gibi

çok sevindim canım :dance: şükür
Allahım tamamını erdirsin sağlıcakla hepimizin meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.dr dediklerine uy ama bir iki gün daha dinlen annesi yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…