2009 Haziran Anneleri!!

kızlar bana da yardım edin yaa, takvimin bozuldu bir haftadır yapamıyorum yenisini
ticker factory'den yapmıştım ben, cetveli define haritası gibi, işaretleyicisi de ikiz bebişlerkaydirigubbakcemile5
muhtemel doğum tarihim 26 haziran. vaktiniz olursa dener misiniz? oluşan satırı kopyalayamıyorum ben:çok üzgünüm:

son adet tarhimde kalmadım işte benim hesaplamama göre doktorun dedine göre eylülün 16 sına hamile kalmışım bende polikistik over vardı o yüzde adet olmadan hamile kalmışım

semoş kilo aldınmı kıs benim cumartesi belli olur ama aldımsada az almısımdır herhalde

yok almadım sanırım aldıysamda verdim 2 3 gündür bişe yiyemiyomki çok gaz oluyo ama benimde karnım da​

valla o kadar değil ama ben yine de çok dar kotlarımı giymiyom genelde eşofmanlarımla idare ediyom napalım hemen hamile pantolu alacak değiliz ya belki bi beden büyük bi kot alırım dr a gittikten sonraaa​

aşadaki görünen kızlar nie yorum yamzıyonuz uykunuzmu geldi benim gibi

son adet tarhimde kalmadım işte benim hesaplamama göre doktorun dedine göre eylülün 16 sına hamile kalmışım bende polikistik over vardı o yüzde adet olmadan hamile kalmışım

canım sen 16 eylü son adet tarihim dedin ben öle işaretledim bu raih hamiş kaldığınsa düzeltiyim öle mi??? 16 eylül hamiş kaldığın tarihmi ???​

[/url]

canım bumu ki bi bak bakalım

al canım inşallah olmuşturrr

[/url]

canım bumu ki bi bak bakalım

ben de tam aynı anda bulmuşum hatamı
çok sağol canım benim

nasıl benim ikizler teyzeleri, güzel olmuş mu takvimim?
haziran ikiz annesi var mıydı başka bu arada, ben şişmeye başladım kızlar herhalde ondan. 200 kg olurum bu gidişle benyerimseniben

Merhaba arkadaşlar bende 2008 haziran anne adaylarındanım. 5 haftalık hamileyim. Allah herkesin bebeğini kucağına versin.

hoşgeldin canım 2009 haziran anne adayları topiğimize.
merhaba kızlar nasılsınız tatlı anne adaylarııı bugünde iyisinizdir umarımm biz iyiyiz allaha şükür hiç bi sorunumuz yok şuan.gribimde geçti sayılır hafifledi baya bugün yarın iyileşirim inaşallah sizlerde iyi olun emiii öpüyorum sizlerii

Ya kizlar banada yardim edin ya takvim yapamiyorum son adet tarihim 25 ağustos az önce 24 yazmişim yanlişlikla

Merhaba kızlar herşey yolunda inşallah.Oceangirl çok sevindim adına inşallah tam anlamıyla düzelirsin iki güne kadar.

Ya sebeyza o nasıl söz kalbi durmamıştır inşallah.Aman böyle şey düşünme bile.Allah ım yavrunu korusun inşallah.Hepimizin yavrusunu korusun inşallah

saol canım inşallah ama endişelerim terketmiyo beni içim içimi yiyerek gecio günlerim bebişimi kimselere sölemedim hala allah yardımcımız olsun canım yaa

Bana da annem kimseye söyleme dedi.Annem böyle deyince bende endişeleniyorum aman kimseye söyleme aman kimseye söyleme.Hamilelik 9 ay boyunca tehlikeli bir süreç zaten.Bende endişe içindeyim ben daha ne bebeğimi ne de kesesini görmedim.Daha 7 sinde görücem inşallah

cok saol nevergiveup inş bişe kalmazz..
sebeyzacım kötü şeyler aklına getirme lütfen ben cok agldım artık gözlerime kan oturmuştu kanamam olunca ama şimdi pişmanım bebeğimde üzülmüştürr ya bu defa üzüntüden bişe olsaydııı o yüsden herşey yolunda olduğnu düşünn..
bu arada arkadşlar 1 saatir giremiyordum siteye sinir oldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…