2009 Haziran Anneleri!!

canım gençkadınlarkulubü.com giriyosun ama kayıt olman gerekiyo orda gebelik bölünde cinsiyet belirleme yorumcu var oaraya eşinin doğum tarihi kendi doğum tarihin cocucgun varsa onun doğum tarihini yazıyosun ordan sana söylüyolarrr bi bakın sizde

kızlar günaydın dün siteden cıktım bidahada giremedim sanırım sorun vardı o yüzden yazdıklarınıza cevap yazamadım kusura bakmayın canlarımm

45436swdd3.gif

günaydın kızlar ben dün erken yattım miem fenalaştı yine çıkartmadan uyumak istedim akşam 1 tabak pilav yiyebildimmm çok mutluyum kahvaltımı yapamadım biraz bulanıyorum yine azcık oyalanım yiyecemmmmmm

45436swdd3.gif

günaydın kızlar ben dün erken yattım miem fenalaştı yine çıkartmadan uyumak istedim akşam 1 tabak pilav yiyebildimmm çok mutluyum kahvaltımı yapamadım biraz bulanıyorum yine azcık oyalanım yiyecemmmmmm

günaydın semosum bende kahvaltı etmedim daha hadi bu sabah gel beraber yapalım cayı koydum sekercim:içelim:

Günaydın kızlar sebeyza dün senin söylediklerini duyduktan sonra iyice kafayı taktım ben bu bebeğin kalp durması olayına.İşyerindeyim internette bebek kalbinin durması diye birşey okudum.Benim migrenin var.Başım ağrıdığı zaman midemde bulanır ve kusarım son günlerde başım ağrımıyor midemde fazla bulanmıyor.Göğüslerimdeki ağrılarda hafifledi sanki ama hassasiyeti ve şişlik duruyor.Ya ben şimdi çok korktum ya bebeğime bişey olduysa.Var mı bir fikriniz.İnşallah yavruma birşey olmamıştır.

Günaydın kızlar sebeyza dün senin söylediklerini duyduktan sonra iyice kafayı taktım ben bu bebeğin kalp durması olayına.İşyerindeyim internette bebek kalbinin durması diye birşey okudum.Benim migrenin var.Başım ağrıdığı zaman midemde bulanır ve kusarım son günlerde başım ağrımıyor midemde fazla bulanmıyor.Göğüslerimdeki ağrılarda hafifledi sanki ama hassasiyeti ve şişlik duruyor.Ya ben şimdi çok korktum ya bebeğime bişey olduysa.Var mı bir fikriniz.İnşallah yavruma birşey olmamıştır.

günaydın canım ben yasadıklarımı sizi telaslandırmak için değil paylasmak için anlattım sen korkma psikolojik olarak etkilendiğin için böyle düşünüyosun sakın canım bu sana zarar verir

yaa kkızlar benim bu boğazım hiçdurmuyo ben napcam yaaa dr kızcak vallaaa yemesem midem berbat oluyo yaa

aaaaaa sabah sabah kuşum gamlı baykuş gibi ii şeyler düşünün konuşun yawwwww bu ne kaç gündür semoşum bak sende düşünme artık emi hiç bişe olmıcak bak sakın endişelenmeeee

nevergiveup canım daha dur bi ne zaman gitcen dr a ii de herkeste bulantı ağrı sancı olcak diye bişe yokki herkeste farklı olur kuzummm için rahatetmiyosa dr unu ara yawru daha kolay değilmi böle endişelenmektenseeee hadi artık bu konuyu ne düşünün ne konuşun çağırmayın leynnn kötü düşünceleri rabbim korur onları emiii​

aaaaaa sabah sabah kuşum gamlı baykuş gibi ii şeyler düşünün konuşun yawwwww bu ne kaç gündür semoşum bak sende düşünme artık emi hiç bişe olmıcak bak sakın endişelenmeeee

nevergiveup canım daha dur bi ne zaman gitcen dr a ii de herkeste bulantı ağrı sancı olcak diye bişe yokki herkeste farklı olur kuzummm için rahatetmiyosa dr unu ara yawru daha kolay değilmi böle endişelenmektenseeee hadi artık bu konuyu ne düşünün ne konuşun çağırmayın leynnn kötü düşünceleri rabbim korur onları emiii​

ayy canım arkadasım yaa ne güzel yazmıssın rabbim ne eylerse güzel eyler yapcak bişi yok zaten

tamam kız gelcem bak gelirim bozma kafamıııı ayy canım simit cekti yaa

canım ankara samsun 6 saat gellllll akşama burda olursun ben seni simite boğarım kkıızzzz gel vallaa hehe

nevergiveup canım sende gelll sen çalışıyon bacım öğle yemeğine gelllll​

hepinize günaydın kızlar.noluyor sayfalarımıza anlamadım genel olarak sistemde hata varmış.umarım düzelir.Semacım istifra ettiğin için yemek yemen çok önemli hadi canım biraz gayret:))seviindim yemek yiyebilmene.
Nevergiveup18 canım bu kadar panik yapma Allahım korur meleklerimizi benimde ağrılarım hafifledi eskiye göre yoktur birşey içini ferah tut!!
Sebeyzacım umarım sende iyisindir.Bebişlerimiz büyüyorlar kızlar:))))

Anlatmıştım ya doktordan randevu istedim cuma gününe verdiler.Ancak o zaman görünür diye.Şimdi aradım doktorun randevuları dolu diyorlar.Ne yapıcam bilmiyorum.Canım çok sıkıldı inşallah yavrum iyidir.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah

Anlatmıştım ya doktordan randevu istedim cuma gününe verdiler.Ancak o zaman görünür diye.Şimdi aradım doktorun randevuları dolu diyorlar.Ne yapıcam bilmiyorum.Canım çok sıkıldı inşallah yavrum iyidir.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah

bacım az çok endişelerimiz aynı bak gözümüzün önünde olmadığı için ancak sen böle panik halinde bişey olcak diye düşünüp dolanırsan bebiş de korkar kötü etkilenir yavrularımızın en rahat olcağı dönmeler içimizde olduğu zamanlar emi sakın onları orda üzmeyelim sen randvunu bekle bol bol ayetel kürsi oku emiiii allahım korur onlarııııı​

kızla ben kahvaltıya kalkıyorum sonrada kızımın ödevini yapcaz beraber patates baskısı daha sonra fırsat bulursam yine gelirim öpüyorum hepinizi kocaman

hepinize günaydın kızlar.noluyor sayfalarımıza anlamadım genel olarak sistemde hata varmış.umarım düzelir.Semacım istifra ettiğin için yemek yemen çok önemli hadi canım biraz gayret:))seviindim yemek yiyebilmene.
Nevergiveup18 canım bu kadar panik yapma Allahım korur meleklerimizi benimde ağrılarım hafifledi eskiye göre yoktur birşey içini ferah tut!!
Sebeyzacım umarım sende iyisindir.Bebişlerimiz büyüyorlar kızlar:))))

Canım teşekkür ederim inşallah öyledir.Bebeğim sağlıklıdır.Ben onu çok seviyorum ve çok merak ediyorum.Rabbim tüm bebekleri korusun inşallah

Kizlar günaydin.ben hem haziranhemde temmzu annesi olma ihtimali olan biri olduğum için bir size yaziyorum bir temmuza :)))))
şu an 5 hafta 4 günlük bebeşim.
Hayirlsi olsun.
Kzialr lütfen sürekli kötü şeyler düşünmeyin.zaten biri düşünce diğer annaleri de etkiliyor.
Bakin ben dün sarsilaraağladim sinirleim bozuldu saçma nedenlerden.
Ama o akdar ağladim ki artik karnimdan kasilmalar hissediyorudm.
Geceyide çok huzurusuz geçiridm.ya bbeğime bir şey yaptiysam diye düşünüyorudm tam.sizin yaialrinizi okudum evham yaptim.
Ama düşünmeyeceğim böyle şeyleri.
Asla allah korusun .
Sevgili bebeklerimiz allahtan geerli ne gelirse.allahim hayirli ve güel olani verisn.
Bzielre asi olmamayi ,ve sevgili kullari olamyi nasip etisn.
Rabbim bebekelrimiz kucakalrimzia aldiğimzi günelri gösterisn.
Sevgili bebeğimden özür diliyorum.
Eminim çok huzurusz oldu eşimin dediği gibi onu üzdüm kenimden çok bebişime zarar veridm.ama yapacak bir şey yok.
Artik mutlu olmaliyim ki bebşim demutlu olsun değilmi?
Umut aşilayalim birbirizime lütfen.

Back
X