- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
günaydın kızlar ben dün erken yattım miem fenalaştı yine çıkartmadan uyumak istedim akşam 1 tabak pilav yiyebildimmm çok mutluyum kahvaltımı yapamadım biraz bulanıyorum yine azcık oyalanım yiyecemmmmmm
Günaydın kızlar sebeyza dün senin söylediklerini duyduktan sonra iyice kafayı taktım ben bu bebeğin kalp durması olayına.İşyerindeyim internette bebek kalbinin durması diye birşey okudum.Benim migrenin var.Başım ağrıdığı zaman midemde bulanır ve kusarım son günlerde başım ağrımıyor midemde fazla bulanmıyor.Göğüslerimdeki ağrılarda hafifledi sanki ama hassasiyeti ve şişlik duruyor.Ya ben şimdi çok korktum ya bebeğime bişey olduysa.Var mı bir fikriniz.İnşallah yavruma birşey olmamıştır.
canım semoşum benim çay demlendi hazır sen gel bak simitle peynirde varrrr
![]()
Günaydın kızlar sebeyza dün senin söylediklerini duyduktan sonra iyice kafayı taktım ben bu bebeğin kalp durması olayına.İşyerindeyim internette bebek kalbinin durması diye birşey okudum.Benim migrenin var.Başım ağrıdığı zaman midemde bulanır ve kusarım son günlerde başım ağrımıyor midemde fazla bulanmıyor.Göğüslerimdeki ağrılarda hafifledi sanki ama hassasiyeti ve şişlik duruyor.Ya ben şimdi çok korktum ya bebeğime bişey olduysa.Var mı bir fikriniz.İnşallah yavruma birşey olmamıştır.
aaaaaa sabah sabah kuşum gamlı baykuş gibi ii şeyler düşünün konuşun yawwwww bu ne kaç gündür semoşum bak sende düşünme artık emi hiç bişe olmıcak bak sakın endişelenmeeee
nevergiveup canım daha dur bi ne zaman gitcen dr a ii de herkeste bulantı ağrı sancı olcak diye bişe yokki herkeste farklı olur kuzummm için rahatetmiyosa dr unu ara yawru daha kolay değilmi böle endişelenmektenseeee hadi artık bu konuyu ne düşünün ne konuşun çağırmayın leynnn kötü düşünceleri rabbim korur onları emiii
tamam kız gelcem bak gelirim bozma kafamıııı ayy canım simit cekti yaa
Anlatmıştım ya doktordan randevu istedim cuma gününe verdiler.Ancak o zaman görünür diye.Şimdi aradım doktorun randevuları dolu diyorlar.Ne yapıcam bilmiyorum.Canım çok sıkıldı inşallah yavrum iyidir.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah
hepinize günaydın kızlar.noluyor sayfalarımıza anlamadım genel olarak sistemde hata varmış.umarım düzelir.Semacım istifra ettiğin için yemek yemen çok önemli hadi canım biraz gayret:))seviindim yemek yiyebilmene.
Nevergiveup18 canım bu kadar panik yapma Allahım korur meleklerimizi benimde ağrılarım hafifledi eskiye göre yoktur birşey içini ferah tut!!
Sebeyzacım umarım sende iyisindir.Bebişlerimiz büyüyorlar kızlar:))))