Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar günaydin.ben hem haziranhemde temmzu annesi olma ihtimali olan biri olduğum için bir size yaziyorum bir temmuza :)))))
şu an 5 hafta 4 günlük bebeşim.
Hayirlsi olsun.
Kzialr lütfen sürekli kötü şeyler düşünmeyin.zaten biri düşünce diğer annaleri de etkiliyor.
Bakin ben dün sarsilaraağladim sinirleim bozuldu saçma nedenlerden.
Ama o akdar ağladim ki artik karnimdan kasilmalar hissediyorudm.
Geceyide çok huzurusuz geçiridm.ya bbeğime bir şey yaptiysam diye düşünüyorudm tam.sizin yaialrinizi okudum evham yaptim.
Ama düşünmeyeceğim böyle şeyleri.
Asla allah korusun .
Sevgili bebeklerimiz allahtan geerli ne gelirse.allahim hayirli ve güel olani verisn.
Bzielre asi olmamayi ,ve sevgili kullari olamyi nasip etisn.
Rabbim bebekelrimiz kucakalrimzia aldiğimzi günelri gösterisn.
Sevgili bebeğimden özür diliyorum.
Eminim çok huzurusz oldu eşimin dediği gibi onu üzdüm kenimden çok bebişime zarar veridm.ama yapacak bir şey yok.
Artik mutlu olmaliyim ki bebşim demutlu olsun değilmi?
Umut aşilayalim birbirizime lütfen.
kızlar günaydınnnnnnnnnnnn
günaydın hanımlaaarrrrr,
benide aranıza alırmısınız
sağolun kızlar, miğde bulantılarım çok arttı benim sabahları bişey yiyemiyorum, sizin ne durumda
bende çubuk kraker yiyiyorum sürekli,
maden suyu asitli cnm zararı olmazmı bebişe
Ben hiç ağlamıyorum kızlar.Kendi kendime umut aşılıyorum sadece çok fazla şey okuyorum oda moralimi bozuyor tabi.İşyerinde bile bişeye sinirlensem hemen aman boşver takma kafayı diyorum.Ve bol bol Ayetel Kursi Felak ve Nas okuyorum.Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.
selam kızlar! benim doktorum özellikle kendisi söyledi mide problemim olduğu için istediğin kadar maden suyu içebilirsin diye!
günaydın sema nasılsın??
evet ben de kısmet olursa haziran anne adayıyım... alışmaya çalışıyorum mide bulantılarına... çalıştığım için pek fırsat bulamıyorum yazmaya... ama sürekli takip etmeye çalışıyorum...
yok almadım sanırım aldıysamda verdim 2 3 gündür bişe yiyemiyomki çok gaz oluyo ama benimde karnım da
valla o kadar değil ama ben yine de çok dar kotlarımı giymiyom genelde eşofmanlarımla idare ediyom napalım hemen hamile pantolu alacak değiliz ya belki bi beden büyük bi kot alırım dr a gittikten sonraaa
canım sen 16 eylü son adet tarihim dedin ben öle işaretledim bu raih hamiş kaldığınsa düzeltiyim öle mi??? 16 eylül hamiş kaldığın tarihmi ???