2009 Haziran Anneleri!!

kızlar mrb bayadır giriş yapamadım siteye geçen salı bebşimin kalp atışalrını gördük allahın izniyle duydukta çok güzel bişey süper sizler nasılsınız bu arada ben 9+2 oldum

kızlar mrb bayadır giriş yapamadım siteye geçen salı bebşimin kalp atışalrını gördük allahın izniyle duydukta çok güzel bişey süper sizler nasılsınız bu arada ben 9+2 oldum

amanınnnnn canım hayırlı olsun maşallahhh:nazar: bende yarın görmeyi ümit ediyorum allah nasip ederse inşallah iidir bebişimmm ya çok merak ediyorum çok heyecanlıyım yarın saat 11:45 de o saart gelmek bilmez sanırımmmmm bende inşallah yarın yazabilirim böle güzel şeylerrrr allahım nolurrrrrrrrr maşallah:nazar: kuzum sen büyütmüşsin bebişi :nazar:benim ki daha 6+2 tam 3 hafta var arada ccicim bulantın varmı napıyosun olduğunda bi sölesene​

kızlar ikili test yaptırdınızmı hiç ben önümüzdeki pazartesi yaptırıcam o testlerde ne ögrenmeye çalışıyo doktorlar merak ettim valla

kızlar ikili test yaptırdınızmı hiç ben önümüzdeki pazartesi yaptırıcam o testlerde ne ögrenmeye çalışıyo doktorlar merak ettim valla

ahhhhhhhhhh canım ben daha kalbini görmedim amam sanırım 12nci haftada yapılıyo o ben öle biliyommm belki daha erkendir canım sanırım oku netten araştırıp bi bkalım ne diyooo​

narencim gelmişşşşşşşşşşşşşş ama gemiş okuyo sanırım cicimmmmmm hoşgeldin nasılsın bakalım en şeker en tatlı annişlerimizin başıııııı

slm kıslar nasılsınız bakimm semacım şimdi sana saatler hiç geçmezz ben dr gideceğim gece sabah oldumu die sürekli kalkıyorum geceden saatleri sayıyodum vallaa inş yarın sende kalp atışını görürsün güsel haberler verirsin ewt ikili test için banada 11 ile 14 haftada dedi dr ben memlekete gidicem o tarihte o zaman yaptırırım artık merak ettiğim nasıl yapılıyo biliyomusunuz vajinal ultroson flan yapıyomuu??

evet tatlım okuyorum dün akşam sorun vardı gönderdiğim msj lar gitmedi
öğle arası için geldim okuldan yemek yedim birazdan kalkacagım öpüyorum hepinizi canılarımmmmm

slm kıslar nasılsınız bakimm semacım şimdi sana saatler hiç geçmezz ben dr gideceğim gece sabah oldumu die sürekli kalkıyorum geceden saatleri sayıyodum vallaa inş yarın sende kalp atışını görürsün güsel haberler verirsin ewt ikili test için banada 11 ile 14 haftada dedi dr ben memlekete gidicem o tarihte o zaman yaptırırım artık merak ettiğim nasıl yapılıyo biliyomusunuz vajinal ultroson flan yapıyomuu??

canım o kadar heyecanlıyım ki ben sadece kesseyi gördüm biliyosun o da nokta kadardı şimdi karşımda nasıl bi görüntü görücem bilmiyorum çok merak ediyorum rabbim hayırlısını versin geçecek bi şekilde ama nasıl??????????????? canım sen hamiş hamiş mi gitcen dr izin verdimi????????????????????????????????? bayramamı gitcen bende istiyom ama????? bişey falan olur diye korkuyorummmm

test hakkında hiçbi fikrim yok bi araştır neettten kuzucum ne iş yapılıyo ne işe yarıyooo​

Hoşgeldin naren.kızlar aklım hep sizde kalıyor ne yazmışsınız diye bakim istiyorum.İş güç yok aklımda valla hep sizler ne yapıyosunuz var aklımda neler yazmışsınız

Hoşgeldin naren.kızlar aklım hep sizde kalıyor ne yazmışsınız diye bakim istiyorum.İş güç yok aklımda valla hep sizler ne yapıyosunuz var aklımda neler yazmışsınız

hehe canım allah nazarlardan saklasın arkadaşlığımız ii gidiyo hep böle olcak inşallah kovulma bacım bize bakcam diyeeeekaydirigubbakcemile4:lepi::nazar::nazar::nazar:

semacım dr gidebilirsin kanaman olmadığı sürece dedi bide ben uçakla gidicem inş ozamana kadar bi aksilik olmazda giderimm bayramı memlekette geçirmek istiyorum burda hiç bayrammı sıradan günmü anlamıyorumm... sen 6 haftalıksın dimee kalbi böle pıtır pıtır atıyoo ben ekrana bakarken kendimi kaybediyorum dr bişeler diyo ama hiç duymuyom dr dedğini eşim söylüyo sonraa:)) ben bi bakim şu ikili teste vajinal ultroson nedense istemiyorumm komik ama cok utanıyom allaha şükür dr da istemedii ama gerkirse elbette bakılcakk:((

semoş kı o göbekli resimdeki senmisin 6 haftada çıktımı kı karnın :roflol:anam benim karın güccük güccük çıkmaya başladı

herkese iyi günler!! hamiş anne adayları:))bende c.tesi bebeğimin kalp atışlarını dinledim şükürler olsun..dr um 4 hafta sonra çağırdı..ikili test olucakmış.. benim bildiğim kan alınıp tahliller yapılıyor.. yanlışmıyım yoksa??

semoş kı o göbekli resimdeki senmisin 6 haftada çıktımı kı karnın :roflol:anam benim karın güccük güccük çıkmaya başladı

hehe yok ya canım netten buldumm yok benimde göbişşşşşş​

herkese iyi günler!! hamiş anne adayları:))bende c.tesi bebeğimin kalp atışlarını dinledim şükürler olsun..dr um 4 hafta sonra çağırdı..ikili test olucakmış.. benim bildiğim kan alınıp tahliller yapılıyor.. yanlışmıyım yoksa??

ayyyy bi ben kaldımmmmm yaaaaa yarın nasıl olcak bilmemmmmmm​

kızlar ben biraz yatayım yine başladı bulantılar öptüm sizi kendinize ii bakın a.s.

semacım hadi hayırlısı inş sende yarın görcen:))o kadar değşik bir duguki bu. Rabbim herkse yaşatsın inş amin..

Back
X