2009 Haziran Anneleri!!

kızlar telefon no larımızı semosamı verıcez anlamadım bende acıl bısey olursa nasıl sıze haber verıcegımı kar kara dusunuyordum

ayy çok güzel olmuş, siz hangi ara hallettiniz bu işi maşallah sizlere
ben de hemen bırakayım iletişim bilgilerimi, vermek isteyenlerinkini de ondan alıyoruz di mi ama kimler vermek istedi nerden bilicez:uhm:neyse her doğumdan sonra semaya sorarız verirse ararız, mail atarız:lepi:

kızlar çocuk bezi aldınızmı..ben dün aldım prima yeni bebek 3-6 kg...bide daha küçügü vardı 2-5 kg...sizce yanlışmı aldım sizler ne aldınız?

slm kizlarrr...
suslendim puslendim prensimi gormeye gidiyorummm...
hadi bakalım güzel güzel haberlerle dön inşallah tatlışş
yüzünde doğum lekesi olan varmı
yaaa tam can alıcı soru bu işte ben hep sorim diyodum hep unutuyodum kızlar benin resmen boynumda 3-4tane uzun uzun kahverengi çizgiler oluştu ve çok kötü görünüyo yaa sanki kirlenmiş gibi görünüyo en nefret ettiğim şey yaaa geçermi acaba gecen gün doktora sormayıda unutmuşum zaten inşallah kalmaz yaa nolcak
ayy geçmiş olsun aylincimmm hakkaten tuvalete gidememen bile anormal bir durum zaten başlı başına değilmi odamı tansiyondan kaynaklanıyomuşki benim ayaklarımda aynen dediğin gibi canım hemde 2haftadır falan öyleler artık hissetmiyorum ayaklarımı çok rahatsız oluyorum neyaptıysamda indiremedim bitürlü inşallah biran evvel düzelirsin kuşumm dikkatet kendine aman

kızlar benim son 1haftada nasıl çatlamışsa çatlamış karnım yaa birden biree daha bugün okadar olduğunu farkettim ve şoka girdimmm tabikide taa 4.aydan beri iyi olduğu söylenen bir çatlak kremi kullanıyodum herşey boşmuş demekki çatlicaksa çatlıyomuş işte napalım artık bizde şu limonlu kahveyi uygularız artık

Ben prima yenidoğan aldım , kilosu kaç hatırlamıyorum,
zaten bir paket aldım, hemen büyüyorlarmışya, olmaz birde kalır elimde
geri kalanını doğunca alırız

biz geldikkkk....
oglusumun durumunu cok begendi drumuz...
tabi benimde oyleeeee
bu ay kilo almak bi kenara zayiflamisim...kafamçokkarıştı
o yuzden gecen seferle ayni kiloda ciktim
bebisimde 2kilo100gr ve 45 cm olmus..
dr herseyin iyi oldugunu soyledi..
drumuz her zamanki gibi gobegimin sekline takmis durumda..
yanindaki asistanina cok guzel bi gobek diyip durdu..
bebegimin basida assagi donmus..
hersey yolunda yani 2 hafta sonra tekrar gorcez bebisiii:asigim:

Didemcim aynı benimde boynumda karardı bir tarafı çok çirkin duruyor
birde koltukaltlarım karardı, birde malum yer
çok kötü duruyor

oh ohhh maşallahhh yakışıklıyaa
çok sevndm cnmm herşeyn ii olmasınaaa
bu arada sanada maşalalh yerimseniben

Özlemcim maşallah oğluna, tabi sana da kilo vermeyi nasıl başardın ??? :uhm:

canm bilmiyorum bende ama suna bagliyorum cok gezdigim icin hareketliyim bide gunde 2 defa yemek yiyorum..
tatli hic yemem sanirim bundan vermisim
bi cabada sarfetmedim yarim kilo gitmiss

kızlar çocuk bezi aldınızmı..ben dün aldım prima yeni bebek 3-6 kg...bide daha küçügü vardı 2-5 kg...sizce yanlışmı aldım sizler ne aldınız?
canım bende primanın yeni doğanından aldımm
İyiyim canımcım sen nasılsın? Amin Allahım hepimizin ardımcısı olsun
15 günüm kaldı, Jİmerde olcak kısmetse hihoyyyt
kız emoşş abooo accık kaldı sana hakkaten yaa ben bile heycan yaptım haa şimdi ayy bende artık çabuk geçsin istiyorum yaaa hamilelik zorlamaya başladı artık beni sırf bu yüzden sezeryan yaparsam hiç şaşırmayın yaniii okdar bekleyemem gibime geliyor normal doğum için

amanniiiinnn kız maşallah minişine özloşşşş çok sevindimm iyi olmasına sanada maşallah buarada canımmm nasıl beceriyosunuz şu işi anlamıyom yaaa hamileyken bile başarıyonuz yaa helal olsun valla minikkuşumm bööle devam et emiii

didemcim inşallah işe yarada kahve limon bişeycik kalmaz..

Ben prima yenidoğan aldım , kilosu kaç hatırlamıyorum,
zaten bir paket aldım, hemen büyüyorlarmışya, olmaz birde kalır elimde
geri kalanını doğunca alırız
prima yenidoğan 3-6 kilo için canım, ama ben de cesaret edip çok almadım 96lı paketten bi tane aldım. Bi gelsin bakalım paşa kaç kilo olacak hızlı mı yavaş mı büyüycek..

maşallah sana ve bebişine, Allah nazarlardan saklasın
o doktoruna da; biz de nazar denen bi şey var, kem gözle bakma nazarın değerse gözünü oyarım dekötükedihüso

ayy mesainin bitmesine 18dk var evde olmama bir saat varkafamçokkarıştı
ayaklarım sızlıyo bi evime gitsem artık

maşallah hem bebegine hem sanaa.s.

Didemcim aynı benimde boynumda karardı bir tarafı çok çirkin duruyor
birde koltukaltlarım karardı, birde malum yer
çok kötü duruyor

ayy gerçektenmi emoşum one yaa hakkaten demi çok pis duruyo kendimden artık iyice gıcık almaya başladım ben yaa aynaya bakmak bile istemiyorum çok kilo aldım zaten tombiştim iyice öküz gibi oldum ayaklarda deve yağı gibi oldu zaten sanki arı sokmuş gibi bide doğum lekesiyle çatlaklar çıktı başımıza iyikide kocişş yanımda değil diyorum bazen gerçi o sanki hiç sallamıyomuş gibi davranıyo ama nasıl görüyor acaba artık çok üzülüyorum doğsun artık sağlıkla şu minnoşlaarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…