yüzünde doğum lekesi olan varmı
slm kızlar iyi günler hepinize bakın bakalım kızımın bebegini begenecekmisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/278402-zeynepime-el-emegim-hediyem.html
slm kizlarrr...
suslendim puslendim prensimi gormeye gidiyorummm...
güzel haberlerle gel inşallaah özlemcimm.
canım inşallah tansiyonun düşerde erken doğum riski ortadan kalkar
nedir bu aralar tansiyon olayları kızlar
pınar derken sende eklendin
hayırlısı ile vakitl, gelirler inşallah
dualarımız sizlerle kızlar
dr a gidenler gelince güzel haberlerinizi hemen yazın oldu mu bizleri merakta bırakmayın
Aylincim, geçmiş olsun, inşallah çıkmaz tansiyonun, bebişin sağlıkla vaktinde gelsin
Nazarmı değiyor bu haziran annişlerine ya
selammm kızlaaarrr..
öncelikleeee hepimizin geçmiş anneler gününü kutluyorummm, inşallaaah bebişlerimizz seneye kucaklarımızda olurlar..
sonra gelelim benden haberlere; cuma gününden itibaren idrara biraz zor çıkmaya başladım suları içiyorum içiyoruum tık yok, tuvaletim gelmiyo, ellerim ayak bileklerim ve göz kapaklarım şişti ve ödem oldu.. ayak bilekelrim fil ayağı gibi oldu, çok komikler, tansiyonum yükselmeye başladı..
bugün idrar testi yaptık idarda protein çıkmadı Allah'tan..
ama tansiyonum inmiyo onun için hep tetikteyiz, eğer tansiyonumda günbegün yükselen artş olursa doğum erken olabilirmiş..
bakalım daha neler olucaak, heyecanla bekliyoruumm...
şimdi biraz önceki sayfalaro okuyayım bakalım neler var??
semoş muhtar oldu muuuu, ben o zamanda kaldıııııııııım:)))
geçmiş olsunnn cnmm aman dkkat et kendineee
he cnm oldu muhtar hanım semaa delikafadulden kaydirigubbakcemile3
aylincim çok geçmiş olsun canım, inşallah dinlenip kolayca atlatırsın..
Haziran anneleri olarak kurşun döktürelim kızlar nazar var üzerimizdekaydirigubbakcemile3
geçmiş olsunnn cnmm aman dkkat et kendineee
he cnm oldu muhtar hanım semaa delikafadulden kaydirigubbakcemile3
yüzünde doğum lekesi olan varmı
pnarcım çok geçmiş olsun canım.sıkma canını allah herşeyin hayırlısını versin sonuçta ne olacaksa o oluyor biz üzelsek de sıkılsakta allah bilir dua et sadece allah yardımcımız olsunKızlarrr biz acillik oldukkkk :bbo: tansiyonum önce 5-8 sonra 10-16.5 oldu bir anda şimdi eve geldik sürekli tansiyon kontrolü yapılacak dr um her an doğum olabilir dedi...çok canım sıkılıyorr...
didemcim maşallah oğluna.allah güç kuvvet versin sanaminikkuşlar naberrrr benbugün oğlişimi gördüüümmmmmm alkisalkisalkis çok iyiymişçok şükür tombişim yaklaşık 3kilo dedi doktor birkaç gram fazla yada az olabilirmiş son randevumuz haziranın ilk haftası artık eğer sezeryan olursa 5-10 haziran arsı olacxakmış ama ilk defa normalden yana konuştu biraz zorlanırsın iri olduğu için ama olmicak diye bişeyde yok dedi bakalım işte ilk hafta belli olcak hayırlısı canlarım hepimiz için inşallah
bugün bayada gezdik oğluşumla kermese falan gittik gezdik geldik iyi geldi temiz hava sizler naptınız canlarr
canım ya ben muhtar seçimlerini kaçırmışım, muhtarın görev alanında neler var??
selammm kızlaaarrr..
öncelikleeee hepimizin geçmiş anneler gününü kutluyorummm, inşallaaah bebişlerimizz seneye kucaklarımızda olurlar..
Sonra gelelim benden haberlere; cuma gününden itibaren idrara biraz zor çıkmaya başladım suları içiyorum içiyoruum tık yok, tuvaletim gelmiyo, ellerim ayak bileklerim ve göz kapaklarım şişti ve ödem oldu.. Ayak bilekelrim fil ayağı gibi oldu, çok komikler, tansiyonum yükselmeye başladı..
Bugün idrar testi yaptık idarda protein çıkmadı allah'tan..
Ama tansiyonum inmiyo onun için hep tetikteyiz, eğer tansiyonumda günbegün yükselen artş olursa doğum erken olabilirmiş..
Bakalım daha neler olucaak, heyecanla bekliyoruumm...
şimdi biraz önceki sayfalaro okuyayım bakalım neler var??
Semoş muhtar oldu muuuu, ben o zamanda kaldıııııııııım:)))
kızlar iki kaşık tahinde , yarım kilo et kadar protein varmış
bu aralar en çok ihtiyacımız olan şey,
sizinle paylaşayım dedim :cüvcüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?