2009 Haziran Anneleri!!

elmacık kemiğimim üstünde burnumun ve bıyık bölgemde kahverengi lekeler oluştu 4 aylık hamile iken başladı bu lekeler ama çil gibi değil

güneşten uzak durmaya çalışın kızlar güneşte daha cok ve çabuk çıkıyo lekeler ayrıca kayısı yagı yüzdeki lekelere cok iyi geliyor.

selammm kızlaaarrr..
öncelikleeee hepimizin geçmiş anneler gününü kutluyorummm, inşallaaah bebişlerimizz seneye kucaklarımızda olurlar..
sonra gelelim benden haberlere; cuma gününden itibaren idrara biraz zor çıkmaya başladım suları içiyorum içiyoruum tık yok, tuvaletim gelmiyo, ellerim ayak bileklerim ve göz kapaklarım şişti ve ödem oldu.. ayak bilekelrim fil ayağı gibi oldu, çok komikler, tansiyonum yükselmeye başladı..
bugün idrar testi yaptık idarda protein çıkmadı Allah'tan..
ama tansiyonum inmiyo onun için hep tetikteyiz, eğer tansiyonumda günbegün yükselen artş olursa doğum erken olabilirmiş..
bakalım daha neler olucaak, heyecanla bekliyoruumm...
şimdi biraz önceki sayfalaro okuyayım bakalım neler var??
semoş muhtar oldu muuuu, ben o zamanda kaldıııııııııım:)))

güzel haberlerle gel inşallaah özlemcimm.

canım inşallah tansiyonun düşerde erken doğum riski ortadan kalkar
nedir bu aralar tansiyon olayları kızlar
pınar derken sende eklendin
hayırlısı ile vakitl, gelirler inşallah
dualarımız sizlerle kızlar

dr a gidenler gelince güzel haberlerinizi hemen yazın oldu mu bizleri merakta bırakmayın

sorma sibelcim bende anlamadım nerden çıktı bu tansiyoonn ama şimdi olması önceleri olmasından daha iyi tabii.
idrarda albümin olmadığı sürece iyiyiiz inşallaahh..
iyi dileklerrin için teşekkür canıım a.s.

Aylincim, geçmiş olsun, inşallah çıkmaz tansiyonun, bebişin sağlıkla vaktinde gelsin
Nazarmı değiyor bu haziran annişlerine ya

Aylincim, geçmiş olsun, inşallah çıkmaz tansiyonun, bebişin sağlıkla vaktinde gelsin
Nazarmı değiyor bu haziran annişlerine ya

canıım çok saol tatlım, ben geçen hafta çok yorulmuştum..
bu haftayı istirahatle ve dietle geçirirsem belki biraz toparlarım:))
bekliyoruz bakalım, neler olucak..

aylincim çok geçmiş olsun canım, inşallah dinlenip kolayca atlatırsın..
Haziran anneleri olarak kurşun döktürelim kızlar nazar var üzerimizdekaydirigubbakcemile3

geçmiş olsunnn cnmm aman dkkat et kendineee
he cnm oldu muhtar hanım semaa delikafadulden kaydirigubbakcemile3

aylincim çok geçmiş olsun canım, inşallah dinlenip kolayca atlatırsın..
Haziran anneleri olarak kurşun döktürelim kızlar nazar var üzerimizdekaydirigubbakcemile3

geçmiş olsunnn cnmm aman dkkat et kendineee
he cnm oldu muhtar hanım semaa delikafadulden kaydirigubbakcemile3

nazcıım saadetciiim saolun kuzularıımm:)))
o zaman ben semoşaaa kayıt için gerekli bilgileri yollayayım:)))

yüzünde doğum lekesi olan varmı

vallah bende leke var ama bu ilk doğumum ama her yaza girerken olur o yüzden doğum lekesi değil diye düşünüyorum.cilt yapımla alakalı güneş lekesi ama herkez leke basmış diyor bende makyajsız kapı dışarı çıkmıyorum.

Kızlarrr biz acillik oldukkkk :bbo: tansiyonum önce 5-8 sonra 10-16.5 oldu bir anda şimdi eve geldik sürekli tansiyon kontrolü yapılacak dr um her an doğum olabilir dedi...çok canım sıkılıyorr...
pnarcım çok geçmiş olsun canım.sıkma canını allah herşeyin hayırlısını versin sonuçta ne olacaksa o oluyor biz üzelsek de sıkılsakta allah bilir dua et sadece allah yardımcımız olsun
didemcim maşallah oğluna.allah güç kuvvet versin sana

bu arada hepiinizin anneler günü kutlu olsun dün ben çok ağladımm herkes anneler günümü kutladı zaten ağlamaya bahane arıyorum.yarın dr.günümüz bakalım kızım nasıl inşallah iyi haberlerle döneriz:Saruboceq:ağda yaptım güç bela.dr.değiştircem belki normal doğum yaptırmıyor adam.doyasıya çay içmeyi özledim 2 bardak açık içiyorum hiç bir şey anlamıyorum vallaha.kızımın adını YAREN KOYMAYA KARAR verdik nasıl bir isim sizce

canım ya ben muhtar seçimlerini kaçırmışım, muhtarın görev alanında neler var??

nazcım
semaya tel nonu yada msn adresiniii veriyosunnnn
ikisini birdende verebilirsin tabiii kaydirigubbakcemile3
sema da sana nosunu vercekkk
anii doğuma gidenn arkadaşlar olursaaa
doğurduktan sonraaa
gzl haberlerini iletmek için semaya ulaşcakkk
semada bizlere yayın yapcakkk kaydirigubbakcemile3
bu arada birçok kişii nosunu ve msn adresini bıraktıı semayaaa
isteyenlerrr olursa
semaya benmm bilgilerimii vereblrsin diye not düştülerrr
senndee görüşmek istediğin biri varsaa
bilg isteyeblrsnnn

canım geçmiş olsun.inşallah zamanını bekler veletler.çok aceleciler haziran bebekleri.

ADRENAL ve OLYMPOSS tesekkur ederım kızlar . burun kasıntım yok adrenal cım .suan bısey yok ama bısey yedıgımde ıctıgımde kasınıyor ve yıyemıyorum dıs etlerım acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…